Skip to main content

Site-ul cu ştiri din tenis Treizecizero.ro a lansat o nouă ediţie în print

 
Site-ul cu ştiri din tenis Treizecizero.ro a lansat o nouă ediţie în print

Publicaţia de sport Treizecizero.ro a lansat "30-0 Pe Curat - Ediţia Vară 2017". Este al doilea număr lansat în print de site-ul dedicat exclusiv tenisului.

Publicitate

"30-0 Pe Curat - Ediţia de vară 2017" are 128 de pagini şi este al doilea număr în print lansat de site-ul de tenis. Dacă prima ediţie a revistei, lansată în 2016, a fost un agregator al celor mai bune texte publicate pe site în ultimii patru ani, revista din acest an conţine texte complementare materialelor de pe platforma online.

Ce subiecte sunt abordate în revista?

Ediţia din acest an vine cu materiale ample precum reportaje sau interviuri. Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Begu sau Victor Hănescu apar în revistă cu portrete sau în interviuri, dar nu lipsesc nici reportaje despre Rafael Nadal sau Roger Federer.

Ce preţ are revista şi de unde poate fi achiziţionată?

Revista costă 45 de lei şi poate fi cumpărată de pe platforma Treizecizero.ro.

Va avea revista apariţii regulate?

Cu toate că, la momentul primei apariţii în print a revistei, în 2016, reprezentanţii site-ului de tenis au declarat că "va fi o ediţie unică", lucrurile s-au schimbat între timp.

La lansarea revistei din acest an, oficialii Treizecizero.ro au spus că, "în funcţie de reacţia voastră, nu excludem posibilitatea ca publicaţia să-şi continue apariţia. Deocamdată, însă, luăm lucrurile 'match by match'".

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus