Skip to main content

Teo: Am un contract în derulare cu Kanal D. Voi fi şi într-un alt proiect la Kanal D, pe lângă Teo Show

 
Teo: Am un contract în derulare cu Kanal D. Voi fi şi într-un alt proiect la Kanal D, pe lângă Teo Show

“Am un contract în derulare cu postul Kanal D”, a declarat Teo Trandafir pentru Paginademedia.ro, după zvonurile legate de plecarea realizatoarei TV la Antena 1.

Publicitate

Teo Trandafir şi-a reînnoit contractul cu postul de televiziune deţinut de grupul turcesc Dogan. În 28 august, reîncepe pe Kanal D Teo Show, a precizat ea, adăugând că mai este un proiect în care este implicată, la acelaşi post TV.

Teo Trandafir, pentru Paginademedia.ro:

“Mai există un format care îmi place foarte mult şi în care sunt implicată. Mi-ar plăcea foarte mult să ne iasă”, a spus Teo Trandafir.

Este vorba de emisiunea Superpotriveala, care începe în toamnă. În acest program, un quizz show, concurenţii, oameni obişnuiţi, lucrează împreună cu şase vedete pentru a găsi răspunsurile potrivite. Teo Trandafir face parte din panelul vedetelor.

Cât despre discuţiile cu alte staţii TV?

“Discuţii au fost întotdeauna între vedete şi posturile de televiziune. Şi vor mai fi. Sunt normale, câteodată mergi din politeţe, chiar din prietenie, pentru că sunt prieteni peste tot.

Eu sunt onorată că am fost solicitată şi în acest an”, a mai spus Teo Trandafir.

Detalii despre Superpotriveala (formatul internaţional Match Game), pe Paginademedia.ro, aici.

Ziarul Click a scris astăzi că Teo Trandafir a fost ofertată de Antena 1, care şi-ar fi dorit-o ca prezentatoare la Acces Direct.

Click a scris şi despre negocieri între Dan Negru şi postul Kanal D. “Dan a fost văzut săptămâna trecută în sediul Kanal D, ba chiar a fost oprit pe holuri de angajaţi, care l-au felicitat pentru curajul de a intra la negocieri”, a scris Click.

Până la ora publicării articolului, Dan Negru nu a putut fi contactat de Paginademedia.ro. Vom reveni cu poziţia realizatorului Antena 1.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat situaţia.

Materialul despre Teo Trandafir şi Dan Negru publicat de Click, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Manole Ana Manole
    Ce persoana acra, invidioasa, rea!
  • Daniel Daniel
    Pana si Teo le a dat cu jet celor de la televizunea lui Voiculescu
  • marian marian
    Ai fost odata vedeta ,acum esti ,,,,,, de cand ai parasit postul acela pentru bani mai multi ai ajuns un nimeni doar pentru cei care se uita la ,,,,turcesti ,in rest esti neinteresanta
  • Titi Titi
    Mi-ar placea ca Teo sa o aleaga ca asistenta pe Marilena Chelaru, ar forma o echipa mult mai funny...
  • question question
    mi-ar placea sa fie Adrian Artene la Acces. s-a mai zvonit anii trecuti ca el va prezenta, dar nu s-a concretizat nimic...

Trimite un comentariu

sus