Skip to main content

The Practice este agenţia de PR a OLX, Autovit.ro şi Storia.ro

 
The Practice este agenţia de PR a OLX, Autovit.ro şi Storia.ro

MSLGROUP The Practice este, din iulie 2017, noua agenţie de relaţii publice a OLX Group Romania, pentru comunicarea OLX, Autovit.ro şi Storia.ro. Selecţia agenţiei s-a făcut printr-un pitch la care au participat cinci agenţii de relaţii publice din Bucureşti, a anunţat compania.

Publicitate

OLX România este liderul pieţei locale de anunţuri generaliste, Autovit.ro este unul dintre cele mai importante site-uri de anunţuri de vânzări şi achiziţii de maşini din România, iar Storia.ro este o platformă online, specializată în vânzări şi închirieri în domeniul imobiliar.

MSLGROUP The Practice va gestiona comunicarea pe toate cele trei mărci, reunite sub OLX Group. Agenţia va oferi şi consultanţă de comunicare strategică, dar şi servicii de PR corporate si PR comercial, printre care: dezvoltarea de campanii de comunicare, media relations, CSR, comunicare internă, activări de brand, relaţii cu influenţatorii, crisis management şi altele.

Răzvan Acsente (foto), Head of Marketing OLX Group România: „Ne bucurăm să începem acest parteneriat bazat pe profesionalism şi încredere reciprocă. MSLGROUP The Practice a dat dovadă de creativitate strategică şi de o foarte bună înţelegere a nevoilor noastre de comunicare, respectiv a valorilor fiecărui brand din portofoliul nostru. Suntem nerăbdători să punem în practică proiectele alături de echipa MSLGROUP The Practice şi vizăm menţinerea poziţiei de lider pe care o deţinem deja pe piaţă.”

„A fost un pitch complex şi dificil, iar felicitările merg către întreaga echipă care a contribuit la câştigarea lui. Am lucrat integrat, interdisciplinar, pentru a identifica strategia câştigătoare. Ne-a plăcut mult, încă de la început, filosofia grupului OLX, iar industria de classifieds este una importantă pentru noi, de aceea suntem onoraţi să ne adăugăm în portofoliu două mărci deja foarte cunoscute pe piaţă (Autovit.ro şi OLX), alături de un brand cu extraordinar potenţial, care livrează deja rezultate calitative excelente (Storia.ro).”, a declarat Monica Jitariuc, Managing Director MSLGROUP The Practice.

La nivel internaţional, grupul OLX este prezent în 48 de ţări şi are peste 4.000 de angajaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus