Skip to main content

TVR 1 este #Creativ. De mâine. Emisiune nouă, pentru tineri, filmată şi cu telefonul

 
TVR 1 este #Creativ. De mâine. Emisiune nouă, pentru tineri, filmată şi cu telefonul

TVR 1 este de #Creativ. De mâine. Postul public atacă un target de audienţă tânăr cu o nouă emisiune dedicată "tinerilor deştepţi, activi şi pasionaţi".

Publicitate

Postul public lansează emisiunea #Creativ, realizată de jurnalista TVR Claudia Spătărescu. Prima ediţie va fi marţi, de la ora 22.30, la TVR 1.

#Creativ este o combinaţie între emisiune tv şi vlogging, fiind filmată, pe lângă camerele profesioniste, cu telefonul şi o cameră GoPro, din mai multe locuri reprezentative pentru invitaţi.

Invitaţii emisiunii vor fi în principal tineri profesionişti în domeniile alese, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu sunt cunoscuţi încă de publicul larg.

La finalul fiecărei ediţii, invitaţii vor da sfaturi tinerilor care vor, la rândul lor, să evolueze în domeniile alese.

Primul invitat al emisiunii este actorul Bogdan Nechifor. Cine este el?

Carte de vizită:

  • Bogdan Nechifor s-a născut la Turda, în anul 1988.
  • A început actoria la 15 ani, iar în clasa a XI-a câştiga deja primul său Mare premiu la Festivalul Naţional de Teatru al Liceelor Vocaţionale (Timişoara, ediţia 2005).
  • A studiat actoria la UNATC, sub îndrumarea profesorilor Ion Cojar şi Adrian Titieni.
  • Pentru primul său rol într-un lungmetraj a fost nominalizat pentru "Cel mai bun actor în rol secundar" în cadrul Galelor Gopo (rolul părintelui Arsenie Boca din filmul „Poarta Albă”, regia Nicolae Mărgineanu).
  • În noiembrie 2015, a primit premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Festivalului de Dramatugie Contemporană Braşov, ediţia a XXVI-a, pentru rolul Jimmy Porter din „Priveşte înapoi cu mânie“.
  • A jucat alături de Armand Assante şi Răzvan Vasilescu în filmul „The Wanderers”, lansat în cadrul TIFF 2017, un film care va intra în curând pe marile ecrane din România.
  • Pe lângă munca de actor profesionist la Teatrul „Sică Alexandrescu din Braşov” sau apariţiile în scurtmetraje şi lungmetraje, Bogdan Nechifor este pasionat de forme alternative de teatru, fiind fondatorul Companiei de Teatru Labirint, o formă senzorială de teatru pe care el a adus-o în România.
  • Este creatorul spectacolelor produse de Compania de Teatru Labirint şi cofinanţate de ARCUB. Bogdan Nechifor este şi trainer, predă improvizaţie la Teatrul Fără Frontiere, încă din perioada studenţiei.

Galerie foto:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan petrea dan petrea
    Am vazut emisiunea. Foarte slaba. Cu o realizatoare fara har. Pacat de timpul acordat.
  • livia pila livia pila
    Alta emisiune-catastrofa pe TVR!
  • livia pila livia pila
    Orice emisiune făcută de Claudia Spătărescu echivalează cu o catastrofă. Distruge ea in fiecare 1 ianuarie prin neinspirate comentarii Concertul de Anul Nou de ka Viena, atunci cind tine cu tot dinadinsul să se dea cultă. Dar acum?

Trimite un comentariu

sus