Skip to main content

TVR vrea să schimbe numele posturilor. Începe cu un sondaj

 
TVR vrea să schimbe numele posturilor. Începe cu un sondaj

SCHIMBAREA LA FAŢĂ. Gata cu TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD? Televiziunea Publică vrea să redenumească posturile din portofoliu. Comitetul director a votat în această săptămânănâ o hotărâre în acest sens.

Publicitate

Procesul începe cu un sondaj de opinie:

"Se aprobă demararea procedurilor în vederea selecţionării unei companii specializate în realizarea unui sondaj de opinie, reprezentativ la nivel naţional, în scopul obţinerii unor informaţii relevante, clarificatoare asupra felului în care vor fi redenumite o parte dintre Canalele televiziunii publice", se arată în hotărâre.

Televiziunea Publică emite , în prezent pe canalele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional.

Contactată de Paginademedia.ro, Carla Tompea, coordonator cu atribuţii de director de programe, nu a detaliat situaţia.

Carla Tompea:

„Suntem într-o procedură de achiziţie de servicii, nu vă dau nicio declaraţie că ar pericilita procedura de achiziţie de servicii pentru redenumirea canalelor”.

Hotărârea Comitetului Director al TVR:

Art. 1 – Se aprobă demararea procedurilor în vederea selecţionării unei companii specializate în realizarea unui sondaj de opinie, reprezentativ la nivel naţional, în scopul obţinerii unor informaţii relevante, clarificatoare asupra felului în care vor fi redenumite o parte dintre Canalele televiziunii publice, conform expunerii de motive nr.130665/26.06.2017.

Art. 2 – Componenţa comisiei de negociere este următoarea:

Liana Săndulescu - Coordonator cu atribuţii de Producător General

Carla Tompea - Coordonator cu atribuţii de Director Direcţia Programe

Nicoleta Gavrilă - Coordonator cu atribuţii de Director Departament Marketing şi Comunicare

Mariana Dudu - Coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Achiziţii

Constantin Rostoţchi - consilier economist în economie generală la Direcţia Programe

Un consilier juridic.

Art. 3 – De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspunde Direcţia Programe

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Romanianidentlover Romanianidentlover
    Stii CE vreau?
    Sa fie in mai 2021 rebrandingul TVR
    TVR 1=TVR
    TVR 2=TVR Plus
    TVR 3 = TVR Regional/Cultural
    TVR Info infiintat
    TVR sport LA fel
    TVR Arhiva LA del
    Puteți da o idee cu un program tvr
  • Vlad Vlad
    @ss P.S si mie nu imi place denumirea TVR 3. Mi-e imi convine denumirea si sigla defunctului TVR Cultural, pentru ca sunt frumoase. Mi-e nu imi place si nici denunirea de TVR 2, suna invechit si ciudatel pentru mine. Suna frumos TVR Cultural. Si, NU, ciudatele TVR 2 si TVR3. Mai bine nu focusau TVR 1 pe stiri si pastrau vechiul TVR 1. Legea 41 abrogata, afara cu toti PSD-isti coruptii, TVR 2 si TVR 3 si TVR International inchise. TVR Cultural reînființat.

    Dupa mine, TVR 1 generalist focusat pe divertisment premium din strainatate si filme blockbuster cumparate prin sponsorizarii si TVR Cultural (si NU TVR 2 sau TVR 3, ca denumire si ca post) Post cultural si educativ: cultura, muzica (de la clasica pana la jazz sau concerte inspirate dupa modelul Arte sau Mezzo), documentare, emisiuni culturale si educative dupa modelul Arte, Teatru TV, reportaje si interviuri culturale inspirate tot dupa postul Arte, filme de arta, de Box Office, sau de cinemateca dupa modelul Arte, dezbateri cu oamenii momentului in materie de cultura si reflectarea unor evenimente culturale organizat dupa modelul Arte TV, Mezzo TV, National Geographic Channel, National Geographic Channel Wild, Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, History Channel, TVP Kultura , LRT Kultura, TVP Historia, France 5, Rai 5, Rai Storia, Rai Scuola, DR K, 3sat, Rossiya Kultura, Kultura TV Ukraine, M5, CT art, Yle Teema si BBC Four si in parteneriat cu televiziunea franco-germana ARTE. Dar voi continua sa privesc pe TVR 3, BBC Earth, Mezzo si National Geographic Wild si simplu. :)
  • Vlad Vlad
    @ss Dar mi-e nu imi convine TVR 3, nici denunirea si nici canalul. TVR 3 difuzeaza aceleasi emisiuni regionale inutile in majoritate si putine emisiuni culturale. Dar acum TVR 3 sa schimbat. Acum a inceput sa imi placa acest canal. Varietatea culturala sa largit, dar cred ca emisiunile culturale de la studiourile teritoriale nu ar fi rele. Ba din contra emisiunile sunt foarte bune. Mi-e nu imi place si nu imi convine denumirea canalului. Emisiunile studiourilor teritoriale (cu exceptia emisiunilor culturale) afara din grila TVR 3. Pastrata grila. TVR 3 inchis. TVR Cultural sa revina dupa 5-10 ani de emisie intrerupta, asa cum TVR 2-ul dupa revolutie a revenit tot dupa 5 ani de emisie intrerupta. Iar grila culturala a TVR 3 mutata pe reînființatul TVR Cultural. Pe TVR Cultural sa revina vechile ident-uri si anume cele din perioada 2007-2010, si sa fie digitalizate si facute in formatul 16:9, iar vocea de pe acest canal defunct repusa pe promo-uri. Gunoaiele din PSD a distrus acest canal foarte bun, cu emisiuni foarte. Decat sa-l inchida mai bine il bunatateau, il puteau inbunatati dupa Mezzo sau dupa ARTE sau dupa Kultura TV din tara vecina, Ucraina si sprijinit de Ministerul Culturii prin bugetul sau si sponsorizat de asociatile si ONG-urile culturale. TVR-ul ar trebui sa achizitioneze emisiuni de divertisment premium (din strainatate), filme Blockbuster si seriale de fictiune scumpe prin sponsorizarii. Iar TVR sa produca emisiuni informative focusate pe impartialitate (emisiuni de presa interne si externe, investigatii si reportaje informative cu aspecte interne, externe, economice, politice, sociale etc.), dar apolitice.
  • ss ss
    @Vlad
    Dar TVR3 e ca TVR CULTURAL!
    In plus:
    TVR Info/News trebuie să reapară
    TVR Sport ar cam trebui înființat
    TVR4 sau TVR+ în locul TVRHD și toate TVR-urile să aibă HD maxim în 12 luni URGENT
    Afara conducerii proaste TVR
  • mile mile
    livia, vor sa-ti faca ciuda tie si cheltuie bani cat vor
  • livia pila livia pila
    @Cristian Popescu Ai grijă să nu te dibuie Dan Manoliu. El isi doreste suprematia. Vrea sa arate tuturor ca inovatia in TVR a inceput cu el. Ce contează ca da mereu în gropi? Ultima lui mare realizare este decorul stil piscina din care se transmite Jurnalul de la ora 20.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    @CyberBlue
    Mulțumesc pentru aprecieri.
    Ce e modă ca moda trece. În unele cazuri este utilă crearea și folosirea unei sigle monocrome, în alte cazuri nu.
    TVR a folosit deja o astfel de siglă în zilele de doliu național. Nu cred că e cazul să ținem doliu permanent.

    Deși și prin Franța scârțăie unele lucruri, îmi place brandingul televiziunilor de stat franceze: http://www.francetelevisions.fr/chaines
  • Ando22 Ando22
    Singurul lucru bun din TVR sunt siglele. Acum s-au orientat asupra lor, sa le schimbe. Ce management competent!
  • Vlad Vlad
    Afara cu pesedistii si antenistii si cu falimentarii de la Romania 9. Afara cu Romania 9 sa se duca inapoi la Antena 3 sau la Romania TV sau la B1. Si afara cu pesedistii de la Irealitatea. Afara cu Irina Radu si cu politicienii. Nu mai vreau TVR 2 , TVR International, Regionale, TVR Moldova si TVR 3. Sa se reînființeze TVR Cultural. Legea pesedista din 1994 abrogata. 350 de angajati competentii, noi si tinerii si afara cu toti nepotisti. Imi sunt suficiente TVR 1 si TVR Cultural.
    TVR 1=Canal Generalist cu emisiunile din grila TVR 2 din perioada 2004-2012, dar sa contina si emisiuni noi de divertisment.

    TVR Cultural=Post cultural si educativ: cultura, muzica (de la clasica pana la jazz sau concerte inspirate dupa modelul Arte sau Mezzo), documentare, emisiuni culturale si educative dupa modelul Arte, Teatru TV, reportaje si interviuri culturale inspirate tot dupa postul Arte, filme de arta, de Box Office, sau de cinemateca dupa modelul Arte, dezbateri cu oamenii momentului in materie de cultura si reflectarea unor evenimente culturale organizat dupa modelul Arte TV, Mezzo TV, National Geographic Channel, National Geographic Channel Wild, Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, History Channel, TVP Kultura , LRT Kultura, TVP Historia, France 5, Rai 5, Rai Storia, Rai Scuola, DR K, 3sat, Rossiya Kultura, Kultura TV Ukraine, M5, CT art, Yle Teema si BBC Four si in parteneriat cu televiziunea franco-germana ARTE.

    La ora actuala, cred ca TVR este o institutie pesedista si falimentara si incompetenta, la ora actuala se numeste PSD TV, nu TVR. Ar trebui facuta curatenie in institutie. TVR nu mai este televiziune publica de la eliminarea Taxei TV, acum este o institutie controlata de hotii din politica.


    P.P.S Si sa pastreze si actualele sigle ca sunt foarte frumoase, inclusiv sigla defunctului TVR Cultural si ident-urile sunt mai aspectuase decat siglele si ident-urile de la TVR 1, TVR 2, TVR 3 etc. Asa face si BBC. BBC-ul si-a pastrat vechea sigla creata acum 20 de ani. Dar tot conducerea regretatului Nicolau va fi in istoria 'tevereului' o conducere afectuoasă, incompetenta, problematica si politica de tot
  • raisa mot raisa mot
    Cum spune bancul acela vechi : "mai bine schimbati fetele !" TVR e plina de rubedenii , batrini activisti si "fete vesele". Atentie : la serviciul personal au schimbat numele posturilor (specialist HR in loc de referent) , dar au ramas aceleasi fete vesele calificate sub birourile sefilor.
  • Khal Drogo Khal Drogo
    Sa se cheme Romania1,2...(ca la unguri) sau Bucuresti1,2...( ca doar de acolo emit)
  • mile mile
    iuli, publicul a ales psd la alegeri, deci ei vor face programul tvr , ca au fost mandatati de popor , ca romania nu are traditie democratica asta este altceva , reality-uri nu prea face o tv nationala , dar divertisment da, iuli poti sa ne spui cum ai votat la alegeri, divertisment e foarte mult la posturile comerciale , dar e nevoie la tvr de cultura generala si sa faca seriale romanesti, asta da , dar la noi tv nu este publica , ci a guvernului
  • Iuli Iuli
    @mile, TVR ar trebui SA PRODUCA AUDIENTA, LA CATI BANI SUNT BAGATI IN ACESTE POSTURI TV. Bani din buzunarul tau, al meu si al tuturor cetatenilor platitori de taxe catre Guvernul hotilor.

    Televiziunea nu este condusa de 3-5 persoane care vor ceva curat si fara cearta, televiziunea ofera ce se cere. Iar TVR ar trebui sa se conformeze: oamenii vor HD, filme din anul curent, emisiuni care sa-ti starneasca interesul si care sa le vezi cu sufletul la gura (FARA STIRI, avem destule televiziuni de stiri), Telejurnalul sa inceapa la orele 06, 13, 16/17, 19, sa fie la lupta directa cu PRO TV si ANTENA 1, sa produca reality-show-uri, divertisment, reportaje, fotbal.

    Afara cu aia de la Romania 9, cu aia de la irealitatea, cu toti PSD-istii care stau degeaba, afara cu ei!

    P.s.: Afara si cu matroana Irina radu care fura banii televiziunii.
  • Iuli Iuli
    NOILE DENUMIRI ALE tvr
    PSD 1, PSD 2, PSD 3, PSD HD, PSD Plus, PSD Info, PSD News, PSD Tv, PSD Life, PSD Sport, "PSD - happy acasă/parlament", PSD Cinema, PSD Cultural

    P.s.: De ce mai exista Tvr?
  • Daniel Daniel
    Important este ca toate canalele sa fie toate transmite in ***. Suntem in 2017 si avem doar unul in HD, celelalte sunt in SD.

Trimite un comentariu

sus