Skip to main content

TVR vrea să schimbe numele posturilor. Începe cu un sondaj

 
TVR vrea să schimbe numele posturilor. Începe cu un sondaj

SCHIMBAREA LA FAŢĂ. Gata cu TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD? Televiziunea Publică vrea să redenumească posturile din portofoliu. Comitetul director a votat în această săptămânănâ o hotărâre în acest sens.

Publicitate

Procesul începe cu un sondaj de opinie:

"Se aprobă demararea procedurilor în vederea selecţionării unei companii specializate în realizarea unui sondaj de opinie, reprezentativ la nivel naţional, în scopul obţinerii unor informaţii relevante, clarificatoare asupra felului în care vor fi redenumite o parte dintre Canalele televiziunii publice", se arată în hotărâre.

Televiziunea Publică emite , în prezent pe canalele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional.

Contactată de Paginademedia.ro, Carla Tompea, coordonator cu atribuţii de director de programe, nu a detaliat situaţia.

Carla Tompea:

„Suntem într-o procedură de achiziţie de servicii, nu vă dau nicio declaraţie că ar pericilita procedura de achiziţie de servicii pentru redenumirea canalelor”.

Hotărârea Comitetului Director al TVR:

Art. 1 – Se aprobă demararea procedurilor în vederea selecţionării unei companii specializate în realizarea unui sondaj de opinie, reprezentativ la nivel naţional, în scopul obţinerii unor informaţii relevante, clarificatoare asupra felului în care vor fi redenumite o parte dintre Canalele televiziunii publice, conform expunerii de motive nr.130665/26.06.2017.

Art. 2 – Componenţa comisiei de negociere este următoarea:

Liana Săndulescu - Coordonator cu atribuţii de Producător General

Carla Tompea - Coordonator cu atribuţii de Director Direcţia Programe

Nicoleta Gavrilă - Coordonator cu atribuţii de Director Departament Marketing şi Comunicare

Mariana Dudu - Coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Achiziţii

Constantin Rostoţchi - consilier economist în economie generală la Direcţia Programe

Un consilier juridic.

Art. 3 – De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspunde Direcţia Programe

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Seria asta de comentarii reprezinta o palma morala pe obrazul Irinei Radu și pe cel al Carlitei Marxista. Atita doar că ele nu prea le au cu morala.
  • mile mile
    tvr are nevoie de ceva programe divertisment si seriale bune , in rest e foarte bun , nu trebuie sa meraga pe circul de la asazise tv de stiri , mai mult stiri externe si culturale , cine vrea circ are la maruta , capatos, gadea, prelipceanu , majoritatea vor programe mizerabile dar nu asta e calea tvr,sper
  • Blăjeanul Blăjeanul
    Serios? Asta e problema principala a televiziunii? Mai bine, cum a devenit televiziune condusa de pesediști sa pună numele Dragnea TV sau PSDTV. Ca si ceilalti din lista de comentarii nu consider ca numele e problema, ci grila de programe. In plus, mai bine TVR1 nu trebuia axată pe știri, căci la asta e batută detașat de Digi24 și Antena3.
  • claudia claudia
    da, in Polonia canalele tv nationale se denumesc TVP1, TVP2. Ce rost are sa schimbe denumirile canalelor televiziunea romana. Este bine asa. Continutul mai trebuie rectificat.
  • george george
    si in polonia denumirea posturilor nationale este TVP.
  • olga tartan olga tartan
    nu trebuie sa schimbe denumirea posturilor. cred ca multi sunt de accord cu mine.
  • Cyberblue Cyberblue
    @ Cristian Popescu E ok ce spuneți, în afara faptului cu culorile. S-au cam scos culorile din sigle și pe afară.
  • Alex Alex
    BBC RO
  • qwerty qwerty
    au mai avut in trecut nume diferite, era Romania1 in loc de TVR1, incercand sa copieze stilul frantuzesc cu TF1 si France2. nu numele sunt problema, ci grila de programe. TVR1 a devenit canal de stiri si in comparatie cu celelalte canale de gen, sta foarte prost la audienta. iar TVR2 si TVR3 nici macar nu se stie ce linie au si care ar fi concurenta lor.
  • Django Django
    De vreun an incoace TVR arat ca o nava condusa spre stanci de niste marinari nebuni...bai talentatilor, profesionistilor, reputatilor in televiziune exista un singur indicator de succes. Se numeste audienta iar a voastra a scazut la jumate in ultimul an. Va bateti cu pro si antena pe jurnalul de 19, cand pe voi va depaseste overall Antena Stars? Ce fumati voi acolo?
  • livia pila livia pila
    De drag ce imi e sefulețul asta la dublu Coman (si la TVr 1 si la Stiri) l-am trecut de două ori in postarea anterioară. Mă gândeam, desigur, la hiper-profesionista Irina Radu. # Radu, Tompea, Coman, pensionara Săndulescu rezistă!
  • livia pila livia pila
    @Florin Cum să se renunte la idee? Să se piardă comisionele? Să nu se poată lăuda Coman, Tompea Haralambie, Coman, Sândulescu, Calota că muncesc, că gândesc, că proiectează viitorul ? Se va merge inainte. Chiar dacă in iulie si august va scădea incă și mai mult ratingul. Radu, Tompea# rezistă!
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Lucrul acesta s-a mai întâmplat acum câțiva ani, și Stelian Tănase înaintase o astfel de idee, avea câteva propuneri, însă la acel moment s-a hotărât că nu este o mutare viabilă și s-a hotărât păstrarea denumirii canalelor.

    De asemenea, nu este nevoie de o noi sigle pentru canalele centrale, eșarfa în formă de R gândită de English&Pockett împreună cu Brandient este și acum un produs de actualitate.
    Ceva tot se poate îmbunătăți:
    - ar fi de dorit să fie plasată denumirea postului sub eșarfă,
    - canalele regionale să primească eșarfe cu o culoare predominantă, spre exemplu: Craiova - albastru marin; Iași - roșu (ex-tvr info); Timișoara - violet (ex-TVR3); Tîrgu Mureș - Auriu; Cluj - galben.
    - cred că denumirile TVR 1, 2, 3 trebuiesc păstrate și cred că TVR 1 poate deveni și post internațional.
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    @ Florin Gratis? Fără comisioane pentru Irina, pentru pensionara Sandulescu sau pentru Carlita Marxista? Nu se poate! Achiziția continua!
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Tvr se tine de glume proaste inventate de iesencele Radu și Tompea Marxista.

Trimite un comentariu

sus