Skip to main content

VIDEO. A fost lansat trailerul serialului Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

 
VIDEO. A fost lansat trailerul serialului Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

Platforma Amazon Prime a lansat primul trailer al serialului Comrade Detective (Tovarăşe miliţian), o parodie despre viaţa de poliţist în regimul comunist din România anilor `80. Producţia va avea premiera pe 4 august în ţări precum Noua Zeelandă, Australia, SUA sau Canada, însă reprezentanţii Amazon nu spun dacă va fi şi în România.

Publicitate

Serialul, care îi are în roluri principale pe Florin Piersic Jr şi pe Corneliu Ulici, va fi dublat în limba engleză de Channing Tatum şi Joseph Gordon-Levitt.

Detalii, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea mircea
    Dublajul e de *** (nu am folosit celalalt cuvant ca sa nu fiu cenzurat) in orice situatie. Din punctul meu de vedere ar trebui folosit doar la desene animate, ca pana la urma nu poti sa le pui copiilor subtitrari. Faptul ca in unele tari e preferat dublajul denota lenea oamenilor din tarile respective. Eu sper, totusi, ca atunci cand se lanseaza in Romania vor lasa vocile originale in Romana..
  • Ana Manole Ana Manole
    In ce tari este preferata subtitrarea in locul dublajului? Eu stiu doar de Romania si Portugalia.
  • Cezar Cezar
    Parodiaza filmele straine dublate la noi in vremea aia, desteptule. Alt? Au mai facut vreun film sau cum?
  • Blăjeanul Blăjeanul
    În opinia mea, faptul că l-au dublat și nu i-au băgat subtitrare, i-a distrus farmecul pe care al trebui să-l dea, acela al perioadei comuniste. Și in plus nici măcar nu sunt menționați actorii români în titlu, ci cei care îi dublează. Asta înseamnă că va fi alt "bullshit"american despre România comunistă a anilor '80.

Trimite un comentariu

sus