Skip to main content

VIDEO. Ştirile RoTV. România TV, generic în oglindă cu Ştirile Pro TV

 

UPDATE. Ce spun oficialii Pro TV? “Faptul ca reprezentam o sursa de inspiratie pentru piata TV locala reprezinta o confirmare ca Pro TV este un etalon pentru televiziunile din Romania, iar activitatile noastre seteaza directia pentru colegii care lucreaza in acest domeniu”, au spus reprezentanţii Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

VIDEO. Asemănare izbitoare între genericele de ştiri de la România TV şi Pro TV. Cu menţiunea că Pro TV are genericul din 2015, România TV, de astăzi.

Televiziunea de ştiri fondată de Sebastian Ghiţă are, începând de astăzi, un generic nou pentru emisiuni de ştiri. În oglindă cu cel al Ştirilor Pro TV. Un generic care foloseşte aceleaşi elemente cu cele folosite de Pro TV.

Genericul dat de România TV înaintea ştirilor din fiecare oră este aproape identic cu cel al Ştirilor Pro TV de seară.

VIDEO. Genericul România TV, faţă în faţă cu Ştirile România TV, într-un montaj Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Probabil majoritatea televiziunilor au același furnizor de grafică, și respectivii încearcă să se reinventeze dar nu reușesc să schimbe prea multe.

    Știu o firmă (multinațională) care are parteneriate și cu BBC, SBS, CBS și cu ProSieben, iar ce e nou pentru o piață poate fi deja folosit pe alte piețe de 1-2 ani.
  • Robert Robert
    dragi copii, Pro Tv a copiat de aici: https://vimeo.com/98008362, si inaintea lor au copiat cei de la Digi24 cu emisiunea lui Prelipceanu (Jurnal de seara). Asa ca daca ProTV detinea idea originala, am fi vazut un proces si nu un "suntem un model."
  • Iuli Iuli
    COPYPASTE by ProTv
    *** >>>>>>>> https://prnt.sc/fsre5e
    ProTv >>>>>>>> http://prntscr.com/fsrgcb

    P.s.: Acest copypaste l-am semnalat si in 2016, la schimbarea siglei ProTv, dar Paginademedia.ro nu a scris nimic despre copiere :)
  • Iuli Iuli
    @danu, si sa nu uitam ca si ProTv a copiat identitatea grafica de la ***.

    >>>>>> https://vimeo.com/119463882
  • danu. danu.
    Un pic de aducere aminte, că' poate "s-a" uitat. Vara anului 2015 la PRO TV vs. vara anului 2014 la TV2 Norge.
    1). https://youtu.be/BZtS5YVSpuk
    2). https://vimeo.com/99762363
  • Ionela D. Ionela D.
    Hai draga ca vocea e "deghizata" pentru a nu fi recunoscuta, precum a facut sefu' lor in Serbia. Este baiat destept dom'ne.
  • Expertul Expertul
    Astia de la RTv de la "Creatie" cred ca inregistreaza vocea in toaleta femeilor cu niste cartoane de oua in jurul microfonului de se aude in halul asta.
  • Maturator Bd-ul Unirea Maturator Bd-ul Unirea
    1000 de lei salariu pe luna??? Norma intreaga!!! Cat de fraier trebuie sa fi sa lucrezi la RTV? Pana si eu castig mai mult!
  • david david
    Pai la 1000 de lei salariu voi vreti si originalitate :))
  • Tv Tv
    Sunt atat de slabi incat nici sa centreze un scris la un generic copiat nu sunt in stare. Nu mai zic de vocea din butoi!!!
  • Chelemen Chelemen
    Nu cred ca s-au chinuit prea mult sa copieze genericul stirilor protv. Mai de graba l-au cumparat de pe vre-un site de grafica, la fel cum au facut-o de cand s-au lansat in 2011 cu grafica "proprie". De atunci tot cumpara sau sustrag de pe net. Nu sunt in stare sa compuna nimic original baietii de la grafica.
  • livia pila livia pila
    Fura tot baietii. Ce sa vezi! Schimba canalul daca nu iti convine. E cea mai buna metoda de lupta impotriva hotilor, plagiatorilor, mincinosilor, falsilor jurnalisti din mass-media.
  • claudiuu claudiuu
    Deja am facut plangere la Cna impotriva Romania tv pt plagiat
  • question question
    dar defapt ce au facut, au dat un contrast mai puternic si au blurat un pic?
  • Iuli Iuli
    Daca va uitati bine, si fontul este identic cu textul "STIRILE" de la Pro.

Trimite un comentariu

sus