Skip to main content

Ziarul Telegraf, din Constanţa, a intrat în insolvenţă

 
Ziarul Telegraf, din Constanţa, a intrat în insolvenţă

Unul dintre cele mai vechi ziare din Constanţa, în insolvenţă. Telegraf Advertising, firma care editează cotidianul Telegraf şi deţine domeniul telegrafonline.ro, a intrat în insolvenţă pe 27 iunie 2017, oficial la propria cerere, scrie Supervizor.ro, un site specializat pe insolvenţe. Societatea este controlată de Gabriel Strutinsky, un apropiat al fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Publicitate

Acelaşi Strutinsky este acţionar şi la societatea care deţine Neptun TV, care a intrat anul trecut în insolvenţă.

În documentaţia depusă la dosar, reprezentantul societăţii a menţionat că “la acest moment se află în stare de insolvenţă, fondurile bănesti deţinute în casă si în conturile bancare fiind insuficiente pentru acoperirea datoriilor exigibile în cuantum total de 11.071.590,66 lei“.

Valoarea datoriilor este foarte mare dacă o raportăm la cifra de afaceri, care a coborât la 3,35 milioane lei în 2016, scrie Supervizor.ro. Mai mult, suma invocată de debitoare este cu 2,86 milioane lei peste cea din bilanţul aferent anului trecut. Iar asta în condiţiile în care firma nu deţine active imobilizate (7.831 lei este valoarea acestora), iar cele circulante sunt de numai 831.001 lei.

Înfiinţată în decembrie 1994 sub numele CONPRESS CONSTRUCT, actuala TELEGRAF ADVERTISING SRL este controlată de Sorin Gabriel STRUTINSKY (49 de ani) – asociat majoritar şi administrator, celălalt aspartener de afacere fiindu-i Mihail Gheorghe CÂRCIOG (76 de ani).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • I.D.M I.D.M
    Îmi aduc aminte de un comandant de nava care a vrut să fugă cu o navă la turci......
  • Radu Ionescu Radu Ionescu
    Tirajul publicatiei este in jur de 6-700 de exemplare zilnic. Retur... cam tot atatea. Intrarea in insolventa face parte din strategia lui Strutinsky de a-si curata firmele. In mod legal, conform planului de reorganizare aprobat de judecatorul sindic, la cealalta firma - Soti Cable Neptun Tv - s-au taiat 90% din datoriile chirografare. Probabil ca asta intentioneaza si aici. Nu m-ar mira daca practicianul in insolventa este ***. Prietenii stiu de ce! In rest, curatenie placuta.
  • geo geo
    Bănuiesc că publicația - cu cel mai mare tiraj din județ - va apărarea pe print...în continuare. Deci ...

Trimite un comentariu

sus