Skip to main content

Berea Holsten este noul sponsorul al echipei Viitorul

 
Shachar Shaine, preşedintele URBB, şi Gheorghe Hagi, fondatorul echipei Viitorul
Shachar Shaine, preşedintele URBB, şi Gheorghe Hagi, fondatorul echipei Viitorul

Berea Holsten, aflată în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a semnat un parteneriat pe trei ani cu campioana României la fotbal în sezonul 2016 - 2017, FC Viitorul Constanţa.

Publicitate

Primul meci al echipei FC Viitorul Constanţa cu sigla Holsten pe tricourile de joc va avea loc astăzi, când campioana României va înfrunta FC Salzburg în ultimul tur preliminar pentru calificarea în grupele competiţiei Europa League 2017-2018.

„Parteneriatul cu FC Viitorul Constanţa a venit ca o alegere naturală pentru noi, pe fondul valorilor şi principiilor autentice care ne definesc perfect viziunea. Seriozitatea, pasiunea şi respectul sunt trăsături care au stat la baza succesului echipei Viitorul Constanţa şi calităţi pe care dorim să le susţinem şi promovăm, potrivindu-se perfect cu spiritul Holsten, asociat cu cavalerii care promovează valori precum: fair play, joc în echipa, perseverenţă şi spirit de învingător. Suntem entuziasmaţi de performanţele obţinute de acest club sub conducerea lui Gheorghe Hagi, căruia suporterii sportului-rege din România îi datorează nenumărate satisfacţii. Ne dorim să îl sprijinim şi să îi fim alături pe termen lung, şi să punem umărul alături de acest club la obţinerea a cât mai multor performanţe, oferindu-le astfel românilor cât mai multe motive de bucurie,” a declarat Shachar Shaine, preşedinte URBB.

„Suntem încântaţi de susţinerea Holsten, un brand solid care ni se alătură în drumul către noi performanţe şi considerăm că este răsplata eforturilor noastre susţinute, care ne-au adus şi titlul de campioană a României la fotbal. Ne propunem să investim în continuare în programe de educare şi promovare a fotbalului ca un mod de viaţă sănătos şi sperăm ca fanii să fie prezenţi în număr tot mai mare la meciuri pentru a ne susţine”, a spus Cristian Bivolaru, director general FC Viitorul Constanţa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Viitorul n-o sa dispara asa cum vor unii. Hagi produce talente pe banda rulanta. In cativa ani o sa ajunga in grupele CL. O sa vedeti. Le lipseste experienta.
  • mile mile
    zdf , va difuza astazi un meci
  • circo circo
    offtopic: azi incepe campionatul de fotbal al Germaniei. in Romania nu se mai difuzeaza nicaieri. Eurosport nu a mai cumparat drepturile, Digi si Telekom nu au de gand sa le preia. aveti vreo idee daca vom mai vedea meciurile din Germania pe la vreo televiziune din Romania?
  • mile mile
    viitorul a fost creat doar pt a vinde jucatori , nu pt performanta
  • Radu Radu
    Mile ai dubla personalitate? Referitor la alegere, da viitorul va avea soarta unirii urziceni
  • mile mile
    fscb nu este decat o echipa a unui bisnitar , nu reprezinta romania
  • mile mile
    FCSB reprezinta Romania in Europa. E singura echipa. Trecutul ovidiu o sa spuna pa in seara asta. Restul au spus mai demult.
  • mile mile
    bravo lor, spune nu fcsb saivan , pt o romanie frunoasa , hagi e rege , beeee
  • domnu foto domnu foto
    Se bat cap in cap cu celalalt sponsor, Herbalife
  • mile mile
    Viitorul ovidoi va disparea rapid. O sa regrete holstern aceasta alegere.

Trimite un comentariu

sus