Skip to main content

Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi un fost concurent Vocea României, printre concurenţi

 
Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi un fost concurent Vocea României, printre concurenţi

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal şi Sebastian Muntean sunt vedetele masculine ce vor concura în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, programat pentru această toamnă, la Antena 1.

Publicitate

Alin Pascal este violonist şi fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon.

CRBL, câştigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra participare în show-ul transformărilor. “Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare şi îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă şi, bineînţeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează aşadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL.

La rândul său, Cezar Ouatu, câştigător al celui de-al şaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor.

Alături de Cezar Ouatu, CRBL, Alin Pascal şi Sebastian Muntean, în cel de-al 12-lea sezon al show-ului vor concura Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya şi Anisia Gafton.

Galerie Foto - Concurenţi Te cunosc de undeva 2017, sezonul 12


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    swap, pt ca sunt putine vedete capabile , cei de la pro tv nu au voie sa vina
  • F F
    Încă un concurent de la Vocea? Și mile acum îl iubește ca este la Antena. :))
  • Swap Swap
    Cuuum, nu-s Jorge, Serban Copot sau Liviu Varciu?? A, era randul lui CRBL si Cezar Ouatu. Deci chiar nu pot sa inteleg ce-i in capul alora care decid sa tot repete oamenii. Uite de aici apare conceptul de "format uzat", fiindca baga telespectatorului pe gat mereu aceleasi figuri, in conditiile in care sunt atatia altii talentati. Mie chiar imi place formatul, dar si de data asta zic pas, tocmai din motivul pe care l-am descris. Iar audientele de la un sezon la altul arata ca nu sunt singurul.
  • mile mile
    cezar e bun , are voce , trebuie promovate valorile muzicii, crbl e simpatic , la fel si alin , emisiunea ii ajuta , mai ales pe concurentii de la voce , sa ajunga cunoscuti, ca asa raman niste anonimi, pro tv ii abandoneaza imediat dupa ce s-a umplut de bani cu ei, de aceea emisiunea este importanta pt artisti

Trimite un comentariu

sus