Skip to main content

Concurs Pro TV. De la Te uiţi şi câştigi cu Florin Călinescu la Câştigi şi punct pe online

 
Concurs Pro TV. De la Te uiţi şi câştigi cu Florin Călinescu la Câştigi şi punct pe online

Concurs pentru telespectatorii Pro TV. Dacă în urmă cu 25-26 de ani, Florin Călinescu dădea un milion de lei pe zi celor care erau atenţi (chiar foarte atenţi!) la programele posturilor, în acest sezon Pro TV dă 2.500 de lei zilnic.

Publicitate

Acum 25 de ani, „Cu mânuţele-astea două” Florin Călinescu oferea zilnic premiul. Cash. Acum sunt în vouchere de cumpărături.

Atunci sloganul era Te uiţi şi câştigi. Acum este Câştigi şi punct (în linie cu rebrandingul postului).

Atunci, Florin Călinescu era amfitrionul concursului, iar premiul se dădea la emisiunea de dimineaţă. Acum, premiul e anunţat online.

Acum 25 de ani, telespectatorii răspundeau la întrebări legate de tot felul de detalii din emisiuni. Acum, urmăresc un cuvânt.

Mecanism: În timpul emisiunilor Vorbeşte lumea, Lecţii de viaţă, La Măruţă şi Ce spun românii sunt inserate scurte materiale video, de zece secunde, care conţin cuvântul zilei.

Cei care văd cuvântul îl trimit prin SMS la numărul 1883 şi pot câştiga, prin tragere la sorţi, un voucher de cumpărături zilnic, în valoare de 2.500 lei. Fiecare mesaj are tarif normal şi poate fi trimis din reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi DigiMobil.

Câştigătorul este publicat pe online, pe site-ul ProTV.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rareș Rareș
    Joc
  • Ioana Ioana
    Cum 25 de ani? PRO TV nu exista atunci. Cel puțin nu în forma asta. E greșit calculul. PRO TV este pe piață din 1995. Iar în perioada cu SOTI, știm bine ce era.
  • F F
    @ Adi : e greu când nu ai ce sa critici. :))
  • Adi Adi
    Chiar asa diaperati sunt astia la Pro dupa bani? Le merge chiar asa rau?

Trimite un comentariu

sus