Skip to main content

(P) De ce să alegi Homeopatia. Jumătate de miliard de oameni şi 400.000 de medici folosesc zilnic soluţii homeopate.

 
(P) De ce să alegi Homeopatia. Jumătate de miliard de oameni şi 400.000 de medici folosesc zilnic soluţii homeopate.

(P) Ce este Homeopatia? Când a apărut? Cine poate recomanda tratamentele homeopatice? Cum se împletesc cu tratamentele tradiţionale? Care sunt afecţiunile pentru care oferă soluţii?

Publicitate

Pentru început, câteva cifre: la nivel internaţional, jumătate de miliard de oameni folosesc tratamente homeopatice. Peste 400.000 de medici recomandă zilnic astfel de soluţii.

A apărut acum 200 de ani

Homeopatia este o terapie medicală complexă cu efecte excelente, clare şi concrete. Aceasta a apărut în urmă cu peste 200 de ani şi de atunci până în prezent a fost deopotrivă hulită şi adulată.

Christian Samuel HAHNEMANN rezuma într-o propoziţie în anul 1800 dezbaterile ce o caracterizează şi în zilele noastre „Există o metodă, asta este sigur. Ea trebuie să fie în faţa noastră ca să nu o vedem."

„Medicina este una şi indivizibilă. Ea există, deoarece Hippocrate a transformat-o într-un domeniu, alimentată de umanism, ştiinţă, şi etică. Medicamentele homeopatice sunt printre soluţiile disponibile profesioniştilor din domeniul sănătăţii.

Peste 400.000 de medici le folosesc zilnic.

Laboratoarele homeopatice, caută să pună la dispoziţia profesioniştilor din domeniul sănătăţii şi a pacienţilor, medicamente eficiente care nu sunt iatrogene, sau cu alte cuvinte, fara toxicitate.”

Pentru ce afecţiuni oferă soluţii?

Homeopatia oferă răspunsuri concrete, uneori unice, în multe domenii: infecţii ORL, dureri în timpul sarcinii, stres, simptome de gripă, boli cronice, tulburări de somn, alergii sezoniere, etc.” – Christian Boiron, Director General al Laboratoarelor BOIRON.

Homeopatia este o Metodă Terapeutica, atenţie: nu o medicină = NU EXISTĂ MEDICINĂ HOMEOPATICĂ: Medicina este numai una, se învaţă la Facultatea de Medicină iar absolvenţii se numesc Medici.

Numai medicii pot practica terapia homeopatică. Această metodă terapeutică intervenţională reacţională se bazează pe capacitatea organismului de a reacţiona specific la acţiunea unor medicamente (homeopatice) determinând astfel vindecarea sau reechilibrarea.

Fabricarea respectă regulile unui medicament

Medicamentul homeopatic este un medicament. Fabricarea sa trebuie să respecte regulile generale de fabricare a medicamentelor şi mai ales să fie conforme cu specificaţiile tehnice şi ştiinţifice ale oricărui alt medicament.

Originalitatea Medicamentului homeopatic constă în faptul că sursa de materie primă este strict naturală şi provenind din mediul vegetal, animal, mineral, fară o intervenţie "chimizantă" dar mai ales prin metoda specifică de fabricaţie ( metoda triplei impregnări – brevet unic Jean Boiron.)

În ultima perioadă, există şi medicamente homeopatice care provin din surse deja "chimizate" dar acestea se utilizează NUMAI ÎN CAZURI STRICT SELECŢIONATE ŞI SPECIFICE. Un medicament corect este o NECESITATE a medicului homeopat, deoarece corectitudinea medicamentului homeopatic este încă o garanţie a succesului tratamentului.

Poate fi administrat în siguranţă fără teamă, mai ales, nou născuţilor, sugarilor, copiilor, femeilor însărcinate, vârstnicilor şi pacienţilor cu mai multe afecţiuni. De fapt,Tuturor!

Homeopatia în România

În România, medicamentele homeopatice se bucură de statutul legal al medicamentelor, care este reglementat de Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, urmând acelaşi parcurs de la obţinerea autorizaţiei de punere pe piaţă până la eliberarea către pacient, ca orice alt medicament.

Un producător care astăzi vrea să rămână în relaţie cu pacientul trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor acestuia. Obiectivul laboratoarelor farmaceutice pentru piaţa din România este, în primul rând, educarea pacientului, respectiv a consumatorului, de a informa pentru ca aceştia să facă alegerile cele mai potrivite pentru îngrijirea şi menţinerea sănătăţii lor şi a familiei, indiferent că este vorba de tratament sau de prevenţie.

Proiect realizat in colaborare cu Boiron

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laurentiu Laurentiu
    Petrisor, this is bullshit. Nu iti doresti ca cineva pe care il cunosti sa se trateze, pentru o boala serioasa, cu apa chioara "homeopatica". Respectul meu pentru site-ul tau scade vertiginos. Si sa nu vii cu explicatii de tipul "si altii o fac, pe ei de ce nu ii certati". Bullshit is bullshit.
  • alex2 alex2
    Apa distilata vindeca tot! Si pentru ca nu contine nimic, se poate da si la nou-nascuti.
  • Florin Florin
    De ce platiti astfel de articole pentru niste produse exceptionale, fara contraindicatii si alte efecte nedorite? E doar o curiozitate!
    Credeti ca un tratament eficace impotriva cancerului (va laudati uneori si cu asta), spre exemplu, ar avea nevoie de promovare?
  • Dan Dan
    Voi chiar faceți reclamă unei înșelătorii dovedite? Ce urmează? Ulei de șarpe și farmecele Mamei Omida?

Trimite un comentariu

sus