Skip to main content

Fostul redactor-şef Avantaje, la conducerea revistei Cariere

 
Fostul redactor-şef Avantaje, la conducerea revistei Cariere

Daniela Palade Teodorescu, fostul redactor-şef al revistei Avantaje conduce, de la 1 august, publicaţia Cariere. Ea a plecat de la Avantaje săptămâna trecută, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Practic, am fost invitată de directorul general al Cariere să mă alătur echipei şi să însufleţesc acest brand solid, longeviv. Îmi doresc să creez o comunitate interactivă, implicată social şi emoţional, aşa cum am construit şi pentru Avantaje”, spun e Daniela Palade Teodorescu.

În vârstă de 45 de ani, Daniela a absolvit programul de master al Facultatii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. Redactor Şef al Revistei Avantaje, din portofoliul Ringier România pentru aproape 20 de ani, este membră a mai multor organizaţii de afaceri din România, precum Professional Women’s Network Romania, Business Women Forum of Romania sau Elite Business Women, şi organizator al unuia dintre cele mai influente evenimente legate de responsabilitatea socială în ceea ce priveşte femeile, „Gala Premiilor Femeia Anului”, ajuns la cea de-a 19-a ediţie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    Cand zici ca tu o sa "insufletesti" un "brand" tocmai ti-ai injurat patronul.
    Plimbatorii astia de hartii chiar cred ca se pricep la ceva. De parca citea cineva revista Avantaje, sau de parca va citi cineva Cariere...

Trimite un comentariu

sus