Skip to main content

Mihai Mitoşeru, în noua emisiune de toamnă a Kanal D

 
Mihai Mitoseru
Mihai Mitoseru

Mihai Mitoşeru a semnat cu postul Kanal D şi va apărea în curând în show-ul „Super Potriveala”, alaturi de celelalte vedete din panelul orchestrat de Jorge, prezentatorul emisiunii. Game show-ul Super Potriveala va debuta sâmbătă, pe 2 septembrie.

Publicitate

Mihai Mitoseru este om de televiziune si actor, care a aparut de-a lungul timpului, ca invitat sau in calitate de prezentator, in diverse emisiuni difuzate de televiziuni din Romania.

Prezentator al unor show-uri precum „Super Bingo Metropolis”, „Tele Eurobingo Show”, actor in spectacole de televiziune, dar si de teatru (a jucat alaturi de Vasile Muraru si Nae Lazarescu, la Teatrul de Revista Constantin Tanase).

Citeşte şi:

Grila de toamnă la Kanal D. Teo revine. Ştirile vor avea un nou studio. Seara, un nou serial turcesc. Super Potriveală, programată în weekend

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Poate isi aduce aminte dl Mihai Mitoseru, pe care il adulati atat, de o zi si un nume: 2 iulie 2000, Cristina Duca.
  • F F
    @ Adi : are destui ani în televiziune. Ca nu îți place este altceva. Nu e într adevăr cine știe ce achiziție, dar asta este alta discuție.
  • mile mile
    fake mile , ciocu mic sau comenteaza in numele tau real
  • marian marian
    ***
  • mile mile
    De ce nu vine la Antena1 ? Imi vine sa-mi sparg televizorul de ciuda ca nu vine dar nu il sparg ca are teletext si pot vedea pe pagina 140 pagina de finante . Joc la bursa cu alocatia pe care mi-o pune pe card luna de luna nenea Voiculescu.
  • mile mile
    de ce adi, e foarte bun, are umor , mascaricii de la pro tv sunt mari actori
  • Adi Adi
    Mitoseru ,,om de televiziume,,???? Dumnezeule mare!! Mai paginademedia, nici daca era articol publicitar, nici in gluma nu puteti gandi asa ceva!!
  • Umberto Umberto
    Mare actor și *** ăsta.***.mor de foame acasă

Trimite un comentariu

sus