Skip to main content

Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020

 
Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020

Pro TV a achiziționat drepturile de difuzare exclusive pentru competiția Euro 2020. Anunțul a fost făcut în cadrul lansării grilei de toamnă de astăzi. 

46 din cele 51 de meciuri de la Euro vor fi difuzate în direct, la Pro TV. Șase partide, care vor avea aceeași oră de start cu meciuri de pe Pro TV, vor fi în direct la Pro X (fostul Sport.ro). 

Pro TV va difuza, în total, cel puțin 40 de meciuri ale echipei Naționale: meciurile de calificare ale naționalei la Euro 2020, la Campionatul Mondial din 2022, precum și două ediții Nations League o noua competitie sub egida UEFA. 

Amintim că Pro TV a avut și drepturile pentru Euro 2016. 

Publicitate

Ce a achiziționat Pro TV: 

  • Urmatoarea campanie preliminara, la Euro 2020 ale României
  • Campionatul European din 2020, în exclusivitate
  • Meciurile pentru Campionatul Mondial din 2022,
  • Nations League edițiile din 2018 și 2020, o noua competitie sub egida UEFA

Știre în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu este rau, dar sper sa mai schimbe din modul in care sunt transmise meciurile: sa nu fie aceeasi comantatori, sa mai lase loc si de comantarii asupra meciurilor si sa nu fie inainte, dupa sau la pauza fiecarui meci cate 15 minute de publicitate. Zic si eu ... ca sa mai intelegem ceva din meciuri :)
  • Au spart si pe digi,si pe dolce,sa vad ce firimituri mai culeg si idiotii de la cele doua companii,au luat o in mana,sigur.
  • E o greseala in stirea dumneavoastra, Pro tv a achizitionat meciurile din preliminarile campionatului mondial din 2022 ale nationalei Romaniei, nu campionatul mondial din 2022, acesta se vede exclusiv la TVR.

Trimite un comentariu