Skip to main content

SCHIMBARE. Telekom renunţă la brandul Dolce Sport. Nume noi pentru televiziunile de sport, din toamnă

 
Logo Dolce Sport negru
Logo Dolce Sport negru

Posturile de sport deţinute de Telekom îşi schimba denumirea din 12 septembrie, când debutează o nouă ediţie de Champions League, scrie Gsp.ro.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat modificarea de denumire a Dolce Sport, staţie care aparţine grupului Telekom, iar începând de la jumătatea lunii septembrie, acesta va deveni Telekom Sport. Schimbarea este valabilă pentru toate cele şase posturi Dolce.

Vlad Enăchescu, director general Dolce Sport, citat de GSP: „În urmă cu 7 ani, Dolce Sport a intrat pe piaţa TV din România cu dorinţa de a deveni televiziunea care oferă cele mai importante competiţii sportive. Si am reuşit să facem asta. Din 2010, Dolce Sport a oferit live telespectatorilor, pe lângă aceste competiţii, un suport editorial cu ştiri şi producţii proprii bine documentate, susţinute de o echipă de calitate.

Acum credem că e timpul unei transformări strategice, care să ne aducă acolo unde ne este locul, sub identitatea Telekom! În acest sens, Dolce Sport, televiziunea deţinută de Telekom România, a demarat procedurile legale de aprobare a procesului de rebranding, care va implica o nouă identitate vizuală. Vom reveni cu mai multe detalii în perioada următoare."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioan Ioan
    Rusine.....de ce nu tranzmiteți WTA indirect,sunteti de tot rasul
  • ionut ionut
    Costin ,sa iti răspund si tie?da hai,conform aplicatie Nperf care nu e sponsorizata de nimeni ,calitatea retelelor in viteza internet este telekom 42 mb,Vodafone 39mb,orange38mb si digi 6mb ,iti,zice ceva 6-le ala?Multumesc!doar am vrut sa iti arat cat poate digi si vezi sa nu ma iei cu pretul si chestii de genul!!Iulia te rog sa verifici ce am scris si sa confirmi la oamenii gen Costin
  • ionut ionut
    E oficial,dolce sport e cea mai bună televiziune de sport,asa arata un sondaj facut de antena 1,Într-adevăr si eu aveam digi si am trecut la dolce ,deci nu m-am fraierit!restul e umplutură!felicitări Dolce sport pt premiu !
  • Costin Costin
    Digi are acoperire mult mai mare 3G decât Telekom 3G.
  • mile mile
    RCS , cei mai buni , restul e umplutura
  • Sandro Sandro
    Telekom sport nu are wta. Iar pentru mine, asta conteaza! ;)
  • geo geo
    E la modă rebrenduirea asta. Vlăduț și ai lui cred că dacă schimb numele televiziunii - eventual niște culori și elemente grafice - le crește audiența...valabil și la Sport.ro . Telekom-ul are, în continuare, mari probleme cu acoperirea de cablu tv. Conținutul este discutabil...și cei de la DigiSport au conținut sportiv exclusiv...numai că prea puțină lume este interesată de NBA, NFL și NHLul cu care se laudă Vlăduț și ai lui.
  • mile mile
    telekom , cei mai buni , restul e umplutura
  • moise moise
    Daca ar introduce cablu tv digital si in Oradea, ar fi mai castigati. Am Digi dar as introduce si Dolce, pentru NBA in primul rand, dar si pt alte competitii sportive
  • Doru Doru
    "AGG", "romanul e un consumator de sport" de fotbal. Cati se uita la baschet, la rugby, la voley, la polo sau mai stiu eu ce sport. Fotbalul si tenisul (doar cand joaca Halep).
  • AGG AGG
    Telekom detine cel mai bun continut sportiv : UCL, UEL, NBA, NFL, NHL (exclusiv). Daca ar avea si numarul de abonati asemanator cu RCS ar fi in top 10 audiente pentru ca romanul e un consumator de sport
  • cd cd
    E deja veche stirea.. :)) Iar pentru Vladut ca sa stie ca alti au de doua ori mai multe competitii decat ei. :) Telekom Sport da mai multe reluari decat liveuri.

Trimite un comentariu

sus