Skip to main content

Sezonul şapte Vocea României vine cu o noutate în format

 
Sezonul şapte Vocea României vine cu o noutate în format

Pe lângă un nou membru în juriu, Vocea României, de pe Pro TV, are în sezonul şapte şi un element nou în format. Este vorba despre „non stop steals”.

Publicitate

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Reamintim că din acest sezon al show-ului de talente, Marius Moga, care a fost jurat încă de la primul sezon, a fost înlocuit cu Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie. Sezonul şapte al show-ului va debuta în această toamnă.

Citeşte şi:

Adi Despot, in juriul Vocea Romaniei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    daca nu am auzit de vedete ale vocii, inseamna ca nu exista
  • F F
    Nu mă mira ca nu știi despre ce vorbești. , dar comentezi. Ăsta este mile. :))
  • mile mile
    f, eu nu ma uit la niciuna , doar mai vad ce vedete au scos la alte emisiuni
  • F F
    @ mile : te las în lumea ta. Protv are datoria sa facă o emisiune cu standarde ridicate, ca afară, și asta face. Mai departe găsește tu invențiile de care ai nevoie ca sa justifici de ce te uiti la emisiunea mai slaba, X Factor.
  • mile mile
    mareane , emisiunea trebuie sa-si schimbe numele , nu a dat voci romaniei
  • marian marian
    Bai mile *** nu mai comenta , deocamdata pro va da clasa tie si antenutei tale de doi lei , in loc de mai mult decat voce , trebuia sa spuna mai multe ,,,,,,,,,
  • mile mile
    f, nu e asa, tu trebuie sa le garantezi si promovarea, atunci de ce sa te uiti la emisine , daca dupa nu se face nimic cu ei, este inutil orice aspect al emisiunii, calitati, atata timp cat scopul este doar castigarea unor bani de pro tv , este inuman, care jurati, sunt vedete mult mai mici in romania , x factor are vedete mai mari , carlas este acum foarte in voga , despot nu mai are nimic de spus in muzica, loredana lautareasa, moga ,melodii de-o vara
  • F F
    @ mile : a zis cineva de X Factor? Ți a dat lumea mai jos exemple și de artiști de la Vocea României. Și mai sunt și alții plimbați și la antene și la pro. Nu asta conteaza. Nu asta face Vocea o emisiune mult peste X Factor. Jurații, calitatea concurenților, partea tehnica, formatul conteaza. Ce fac concurenții cu expunerea asta e treaba lor.
  • moise moise
    fake mile, deja pari mai obsedat decat real mile...l-am criticat de multe ori pt obsesia lui fata de antene, dar tu il intreci. Hai ca la inceput a fost distractiv ce faci, dar a devenit obositor acum. Am vazut ca au aparut postari si cu numele unui (unei) fake iuli. A devenit penibil site-ul asta in privinta comentariilor. Rog adminii sa nu mai accepte commenturi de la 2 nume identice, cumva pot ei sa identifice metode. Chiar imi era drag sa citesc zilnic articolele si comentariile.
  • mile mile
    fake mile protevist, un obsedat care nu are idei proprii pt a comenta
  • mile mile
    oori cum nu mauit , mie imi place xfactor care e difuzat de antena 1 , televiziunea stapanului meu , si la voce nu vin cantareti de manele ca la xfactor , I-mi placemult manelele se poate oserba si dupa cum scriu , eu sant adevaratu mile ,postaci prootevistii comenteaza folosindumi numele , toata lumea stie ca nu mia placut scoala, si am ramas doar un postac agramat
  • mile mile
    exact f, e departe de a face vedete , dar nadir a ajuns mai cunoscut la x factor decat orice voce , antenele isi promoveaza concurentii , pro tv ii abandoneaza imediat , antena stars are un rol important si radio zu , ca trust e mai important , te cunosc e importanta pt ca apari in fiecare saptamana la tv
  • Mule Mule
    Mile
    Se pare ca n-ai auzit de Feli Donose,Ilinca Bacila,Alex Florea,Ioana Ignat...
  • F F
    @ mile : asta crezi tu. Te cunosc e genul de emisiune ideala pentru cantareti care nu prea mai au acces pe tv. Atât. În rest aberezi. Așa sunt cunoscute show urile peste tot. The Voice france, netherlands, așa mai departe. Te deranjează ca este la Protv și încă e departe de X Factor.
  • mile mile
    f, dar trebuie sa-si schimbe numele in vocea pro tv , nu a romaniei, cei care participa la te cunosc de undeva ajung mai cunoscuti , este singura emisiune care mai ridica vedete , varciu, florin ristei, unii de la voce sau x factor , deci e nevoie sa treci si pe la antena ca sa mai misti ceva

Trimite un comentariu

sus