Skip to main content

SHARED NEWS. Povestea fetei din Vaslui admise la Medicină cu nota 9.40, virală pe Facebook

 
foto:  Adevărul
foto: Adevărul

Povestea Paraschivei Apostol din satul Parpaniţa (Jud. Vaslui), admisă la Facultatea de Medicină din Iaşi pe locurile de la buget, după ce a luat examenul de admitere cu nota 9.40, a impresionat oamenii de pe reţelele sociale.

Publicitate

"Paraschiva Apostol (25 de ani) a reuşit performanţa de a fi admisă la Medicină cu media 9.40, din postura unui elev care a abandonat şcoala în clasa a VI-a şi a reluat cursurile abia la 17 ani", scrie Adevărul, în articolul care a adunat mii de like-uri şi share-uri.

Materialul, cu titlul “Colosala poveste a Paraschivei, fata de la ţară admisă cu 9,40 la Medicină. Are 25 de ani, a abandonat şcoala de sărăcie şi a reluat-o graţie unui preot cu suflet uriaş”, a adunat peste 14.200 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Articolul publicat ieri de Paginademedia.ro în rubrica "Most Shared News", în topul rubricii "Most Shared News" de astăzi.

Topul celor mai distribuite articole din weekend, întocmit ieri de Paginademedia.ro, a intrat astăzi în topul ştirilor cu cele mai multe like-uri şi share-uri.

Articolul publicat ieri de Paginademedia.ro, despre povestea femeii care a venit din Statele Unite în vacanţă pe litoral şi a fost dezamăgită de condiţiile pe care le-a găsit, a adunat aproape 2.500 de like-uri şi share-uri, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe Adevărul.ro, Digi24.ro şi Paginademedia.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Colosala poveste a Paraschivei, fata de la ţară admisă cu 9,40 la Medicină. Are 25 de ani, a abandonat şcoala de sărăcie şi a reluat-o graţie unui preot cu suflet uriaş”, de Simona Voicu

- 14.225 like-uri şi share-uri

2. Digi24.ro, ”Vaccinare. Războiul unei actriţe cu premierul: „Vă decad eu din funcţie!””

- 4.134 like-uri şi share-uri;

3. Digi24.ro, ”DEZASTRU. România a atras doar 0,004% din fondurile europene”

- 3751 like-uri şi share-uri;

4. Adevarul.ro, ”Baronul PSD Nicolae Bădălău şi-a dat lege ca să poată fi şef la Curtea de Conturi. Cezice Dragnea”, de Sebastian Zachmann

- 3.380 like-uri şi share-uri;

5. Paginademedia.ro, ”SHARED NEWS. Româncă venită din America în vacanţă pe litoral: "România, m-ai dezamăgit profund". Opinia, virală”, de Daniel Puisor

- 2.487 like-uri şi share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Manole Ana Manole
    Bravo ei, daca as avea bani, as incerca sa-i urmaresc cariera si sa o ajut la nevoie. Acestia sunt oameni cu adevarat invingatori, nu cei fortati de parinti. Din pacate eu nu pot sa o ajut, dar sper sa nu fie nevoita sa munceasca in timpul facultatii, decat in domeniul medicinei, bineinteles.

Trimite un comentariu

sus