Skip to main content

Tolo: Prima TV, negocieri cu oameni apropiați de RCS. Pătraru a refuzat oferta Prima înainte de TVR

 
Tolo: Prima TV, negocieri cu oameni apropiați de RCS. Pătraru a refuzat oferta Prima înainte de TVR
burci qmagazine

Cristi Burci, patronul Prima TV, a ajuns la o înțelegere cu Adrian Tomșa, un apropiat al patronului RCS, ca să-i cedeze televiziunea, scrie Cătălin Tolontan.

Publicitate

Adrian Tomșa este avocat și om de afaceri din Transilvania, partener al lui Zoltan Teszari, scrie jurnalistul.

Tolontan:

 • Prima TV ar urma să folosească și o parte din dotarea tehnică folosită acum de Digi 24.
 • Dacă Burci rezolvă problemele de insolvență și vânzarea va avea loc, Prima TV ar urma să intre și în discuțiile legate de drepturile de transmisie a Ligii 1

Potrivit lui Tolontan, Prima TV l-a oferta și pe Dragoș Pătraru, dar realizatorul Starea Nației a optat pentru TVR.

Citește și: La ce post revine Dragoș Pătraru cu Starea Nației. Nu la Digi 24

Pătraru, interviu EXCLUSIV: La Digi 24 mi s-a pus în vedere să reprezint interesele companiei care mă plătește. N-au înțeles de ce eu nu trebuie să fac asta

Irina Radu: Starea Nației se va finanța din ce produce. Pătraru: Am promis ca ne vom întoarce, dacă situația revine la normal. Când se difuzează și cine face parte din echipă

Citește și:

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • MINUNAT! O sa ii primeasca domnul Prelipceanu in birou si o sa le zica ca nu vor sta prea mult pe acolo, cu emisiunile lor de 2 lei. Ca el oricum are cea mai tare televiziune, pe persoana fizica, si face cea mai buna emisiune:))) Iar domnul Ionita o sa devina sef peste incat o televiziune, in calitate de director tehnic absolut talentat ( cel mai bun din Romania). Asta o sa-i hraneasca orgoliul si o sa plece linistit, la 18.00. spre casa;)
 • Pe siteul lui, Tolontan spune ca el n-a zis niciodata ca la Digi s-a decis inchiderea postului, doar ca "se gandesc". Superba explicatie. Si eu ma gandesc sa mi iau rolls royce, sa joc cu bruce willis intr un film si sa cumpar cnn. Poate imi iese. Poate nu. Dar se califica de o stire, in metodologia tolontaniana.
 • In urma cu nici o luna Tolontan anunta zile negre, dacă nu chiar sfârșitul pentru Digi. Acum cineva, un amic, un alter-ego al lui Teszari vrea să cumpere Prima. Hai Tolo, vino-ti in fire ca te-ai decredibilizat de tot.
 • Chiar nu v-ati obisnuit cu Tolontan ? Nu vedeti ca nu mai nimereste nimic? NIimic din ce anunta nu se intampla! A prins iar ceva din zbor si iar se pacaleste!
  Sunt in stare sa fac pariu ca e o noua gogoasa umflata a lui Tolontan!
 • Nu stiu daca e adevărat sau nu, dar dacă e adevărat, iată că se pot vinde cinstit și televiziuni, nu numai copii.
 • Speram sa cumpere ProTv,daca voiau un post generalist.
  As face un program traznet,mai ales tinand cont de transmisiunile sportive pe care le detine DigiSport.
 • Nu stiu ce aiureli se intampla acolo insa solutia era foarte simpla: concediat Preli si restul de adormiti de seara. in timpul zilei Digi are un program bun, reportajele sunt bune, stiri din toate domeniile, sport care care e doar despre Becali etc. Seara e slab din cauza sefilor. Tot ce atinge Burci e distrugere garantata.

Trimite un comentariu