Skip to main content

VIDEO. EXCLUSIV. România, jos pălăria! Florin Busuioc, emisiune la Pro TV. Ce format internațional va prezenta

 
VIDEO. EXCLUSIV. România, jos pălăria! Florin Busuioc, emisiune la Pro TV. Ce format internațional va prezenta

EXCLUSIV. Florin Busuioc, actorul care prezintă rubrica Meteo de la Pro TV, va avea o emisiune proprie la postul de televiziune.

Publicitate

Programul pe care îl va găzdui Busu este realizat după un format internațional.

Despre ce este vorba?

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV a cumpărat formatul I love my country, după care va fi realizat show-ul prezentat de Busu.

La Pro TV, I love my country va fi pe post cu numele România, Jos pălăria.

I love my country este un format BBC. Două echipe formate din câtre patru vedete răspund la întrebări legate de țara care difuzează formatul.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informația.

Formatul I love my Country a mai rulat în România, în urmă cu câțiva ani. A fost difuzat de Kanal D, se numea Iubesc România și era prezentat de Anca Țurcașiu.

BBC One a difuzat prima ediție I love my country în urmă cu patru ani.

Ideea originală după care s-a inspirat BBC vine de la show-ul Ik hou van Holland (I love Holland) realizat de compania olandeză Talpa

VIDEO. Cum arată o emisiune I love my country

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Prea multe emisiuni asemănătoare în grila Protv. S-ar putea sa renunțe la Jocuri de celebritate.
  • Ma bucur pentru ca emisiuni distractive in sensul curat al cuvantului, incep sa aiba succes. Mai vreau sa multumesc site-ului ''Pagina de media'' ca permite comentarii libere, fara inregistrare. Cand am sa spun ceva, nu voi trece prin ''furci caudine'' sa pot sa spun o fraza, de aceea imi place acest site. Cand se va cere inregistrare/facebook...dracu-lacu...voi abandona acest site.
  • prin 2007 - 2009 era un joc online care se numea Conqiuztador. avea exact formatul emisiunii prezentate acum de Virgil Iantu la TVR. il puteai juca intre prieteni(iti faceai un grup privat) sau cu diversi useri. puteau participa 2 sau 3 persoane. ''gazda'' era... Florin Busuioc.
  • Unde filmeaza toate emisiunile acestea? La Kentauros au doua hale dintre care unul este ocupat pana in decembrie de decorul de la Voce iar in cealalta alterneaza decorul lui Cabral cu cel al lui Andi Moisescu?!
  • e asta e bine , in sfarsit un lucru bun la protv , ma voi uita , urmaresc si eu iubesc serbia si este foarte bine ca se fac si aceste emisiuni, sa se renunte la talentati , ca sunt prea multi, emisiunea a fost si la kanal d in format original, asta este o adapatare sau copie a englezilor dupa olandezi , dar e bine

Trimite un comentariu