Skip to main content

VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

 
VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

Nu mai sunt MEREU APROAPE. În pragul lansării grilei de toamnă, Antena 1 vine cu noile promo-uri de post ce promovează un nou slogan: „Mereu cu tine”. Postul intră cu noua identitate grafică din 28 august, ziua ce marchează debutul grilei ce va avea emisiuni precum The Wall, Chefi la Cuţite şi X Factor.

Publicitate

În noile ID-uri de post, pe lângă vedetele show-urilor, apar şi telespectatori. „Telespectatorii devin vedete în noua identitate a staţiei, fiind protagoniştii noilor execuţii alături de cele mai mari staruri Antena 1. Mesajul acestei toamne integrează perfect şi zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă şi virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Antena 1 a avut sloganul „Mereu aproape” din 1998, o creaţie a agenţiei Headvertising.

Noua grafică a staţiei a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze”.

ID-urile de post care marchează mesajul “Mereu cu tine” au fost realizate de echipa de producţie Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creaţie Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu - Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director şi Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.

Sloganul Mereu Aproape a fost ironizat de Andreea Esca în urmă cu câţiva ani, la Interviurile PaginademediaTV. "Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape", a răspuns Esca la întrebarea "Cum ar picta un tablou cu tema Antena 1."

Esca a reluat gluma ieri, când Pro TV a anunţat grila de toamnă, dar şi un rebranding al staţiilor tot din 28 august.

Andreea Esca, la evenimentul de lansare a grilei Pro TV: „Mi-am adus aminte de cum erau conferinţele de presă, când eram reporter pe politic şi mergeam la tot felul de conferinţe plictisitoare. Şi atunci am zis ca noi să nu fim chiar aşa de plictisitori şi să vă spun pentru a mia oară că Ştirile Pro TV sunt pe locul întâi de zeci de ani, că avem o echipă de profesionişti, că gluma aia despre concurenţă a rămas aceeaşi, ştiţi, ei sunt mereu aproape, dar niciodată acolo.

Nu, n-am să vă spun asta ca să vă plictisesc, ci am să vă povestesc câte ceva despre oamenii din redacţia Ştirilor Pro TV.”

Noile promo-uri de post Antena 1, cu sloganul Mereu cu tine

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Vor ramane cunoscuti ca statia tv Tot mai departe :)))
  • 123 123
    Daca sunt mereu cu mine asta inseamna ca sunt prezenti si cand sunt pe buda?
  • Stefan Stefan
    cum se face ca Antena face un lucru abia după ce a fost făcut de Pro?
    pana nu a venit Pro cu aniversările postului, Antena n -avea treaba. apare Pro cu o siglă și un promo nou, hop si Antena. face Pro cooking show, ce sa vezi, face si Antena. vocea, stai ca vine x factor. dansez pentru tine si isi propun si ei sa danseze printre stele. si o putem tine asa mult timp.
    cum o fi sa faci in permanenta un lucru care a fost deja făcut de cel de langa tine si sa nu ai niciodată curajul si viziunea de a fi tu primul care a făcut ceva. niciodată copia nu a fost mai bună decât originalul. si este si mai ieftină.
  • Aici nu sunt "postaci" Aici nu sunt "postaci"
    Aici nu sunt postaci. Am realizat asta de curând. Aici in sectiunea de comentarii avem starea televiziunii in Romania. Principalele doua posturi tv din aceasta tara se razboiesc sub masca anonimitatii pe sectiunea de comentarii a unui biet site de media. Inventandu-si greseli gramaticale uneori ca sa nu dea de banuit cum ar veni...
    Asta e nivelul. Astea sunt primele 2 posturitv din Romania. Astia sunt oamenii din ele. Din conducere chiar..
    Are cineva senzatia ca aici comenteaza niste fanatici fani? :)))))) Pe bune?!?!?!?!?! Pe un sitede media?! Niste postaci?! Pe bune?!?! Ii vede cineva pe cei din conducerea pro sau antena PLATIND :))) oameni care sa comenteze pe un site de specialitate?! :))) Atentie! Pe un site de specialitate! :) Asta ar insemna ca esti si mai dobi..oc decat daca ai scrie chiar tu. ;)
    Cititi ce ati scris de-a lungul vremii impostori ordinari.. Astia sunteti.. Va enerveaza? Sper..
  • Iuli Iuli
    Stirile Kanal D au cea mai groaznica grafica. Stirile lor sunt filmate si apoi date pe post, NU SUNT LIVE ca la Observator si Stirile Pro

    Anca Ciota se incurca de 3 ori la citirea promterului >>>>>>> https://youtu.be/twlv_uv365M?t=34m24s

    Vocea din off era mai buna si mai ieftina.
  • Expertul Expertul
    Asa, postacii mei protevisti, bagati motoare, toamna asta va promit niste prime! Suntem cei mai tari!:))
  • Bobb Bobb
    Obsedat mai ești Mie despre antene TV ale lui Felix
  • mile mile
    nu inteleg de ce se agita protevistii , s-a umplut de postaci
  • mile mile
    acuma ca psd e la putere a rfi buna o lege care sa interzica ca lumea sa se uite la protv si kanald , asa anten 1 cel mai tare post din univers si din intraga galacse nar avea concurenta, si televiziunea stapanului meu ar reusi sa manipuleze pe toatalumea , la cat trudesc eu pentru acest trust , ar trebui ca slogan sa fie mereu alaturi de mile , ca o mica recunostinta
  • mile mile
    bine ca sa scimbat slogan mereu aproape ca faceau postaci protvistii misto de noi cu acest slogan, mereu cu tine don professor e un slogan foarte bun, nici torturat nu masi uita la Protv televiziune care face propaganda Americana, anten1 fin cel mai urmarit pos cu teletest, si vedete de doi banii, e ecsat ce trebuie pentru cei agramati ca mine
  • F F
    Site ul ăsta a fost toxic în ultimile zile. Mile își reintra în forma pentru toamna, după ce s a pitit toată vara, iar fake mile îi urmărește orice miscare cu doua trei răspunsuri. Va fi un haos toamna asta.
  • mile mile
    “Mereu cu tine”, domnu profesor! Adica toti din antene sunt alaturi de dom' profesor, proaspat absolvent de facultate!
  • rares rares
    vad ca ,pe aici,defileaza numai pro punct tv....pro.......x,asta parca este scoasa din X Files,pro....gold,dar ce sunt cautatori de aur in Alaska?si,pensionara de Esca,mai are un pic si o ia in carje,barbatu so,de la munca,vrea sa atinga 100 de primaveri cu pro.....tv.,mai lasa si pe altele,pensionaro,ca arati ca dracu.
  • ss ss
    @mile tot luni
  • Alex Alex
    Nu pot sa cred cat de prost realizate pot fi acele promo-uri. N-au avut green screen si au folosit un cearceaf sau de ce se vad asa urat? =)))

Trimite un comentariu

sus