Skip to main content

Acţionarul majoritar al posturilor Look Plus şi Look TV îşi schimbă numele a doua oară în două luni

 
CNA
CNA

NCN Studio şi Transilvania Look, societăţile care operează Look TV şi Look Plus, pe masa CNA, cu schimbări în denumirea acţionariatului.

Publicitate

Astfel, acţionarul majoritar al celor două societăţi, ISB Media Holding, un off-shore din Malta, a trimis către CNA o notificare pentru care informează forul în legătură cu schimbarea denumirii. ISB Media Holding se va numi Champion Football Management.

Amintim că firma din Malta a cesionat în urmă cu trei ani de la Liga Profesionistă de Fotbal, drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I. Compania le-a difuzat în primă fază prin canalele proprii, Look Plus şi Look TV, după care le-a vândut şi către Digi Sport şi Dolce Sport. Societatea mai deţine încă un sezon din drepturile de difuzare LPF, în afară de acesta.

Aceasta este a doua oară în ultimele luni când ISB Media Holding informează CNA cu privire la modificarea numelui acţionarului. La data de 20 iulie CNA a primit o notificare cu privire la schimbarea denumirii din Intel Sky Broadcast în ISB Media Holding.

NCN Studio operează Look Plus, în care acţionari sunt ISB Media Holding (care devine Champion Football Management), în proporţie de 94,4046%, 0,5951% Mureşan Mariana şi 5% Electrosigma SRL (firma lui Arpad Paszkany).

Transilvania Look operează Look TV, în care acţionari sunt ISB Media Holding cu 99% şi Electrosigma, 1%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus