Skip to main content

Acționarul majoritar al posturilor Look Plus și Look TV își schimbă numele a doua oară în două luni

 
Acționarul majoritar al posturilor Look Plus și Look TV își schimbă numele a doua oară în două luni
CNA

NCN Studio și Transilvania Look, societățile care operează Look TV și Look Plus, pe masa CNA, cu schimbări în denumirea acționariatului. 

Astfel, acționarul majoritar al celor două societăți, ISB Media Holding, un off-shore din Malta, a trimis către CNA o notificare pentru care informează forul în legătură cu schimbarea denumirii. ISB Media Holding se va numi Champion Football Management. 

Publicitate

Amintim că firma din Malta a cesionat în urmă cu trei ani de la Liga Profesionistă de Fotbal, drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I. Compania le-a difuzat în primă fază prin canalele proprii, Look Plus și Look TV, după care le-a vândut și către Digi Sport și Dolce Sport. Societatea mai deține încă un sezon din drepturile de difuzare LPF, în afară de acesta. 

Aceasta este a doua oară în ultimele luni când ISB Media Holding informează CNA cu privire la modificarea numelui acționarului. La data de 20 iulie CNA a primit o notificare cu privire la schimbarea denumirii din Intel Sky Broadcast în ISB Media Holding. 

NCN Studio operează Look Plus, în care acționari sunt ISB Media Holding (care devine Champion Football Management), în proporție de 94,4046%, 0,5951% Mureșan Mariana și 5% Electrosigma SRL (firma lui Arpad Paszkany). 

Transilvania Look operează Look TV, în care acționari sunt ISB Media Holding cu 99% și Electrosigma, 1%. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu