Skip to main content

Adevărul, de azi mai mare. Şi mai scump cu 50 de bani. Prima ediţie de acum 130 de ani, difuzată cu ziarul

 
Adevărul, de azi mai mare. Şi mai scump cu 50 de bani. Prima ediţie de acum 130 de ani, difuzată cu ziarul

Ziarul Adevărul apare, începând de azi, în format mai mare. Cotidianul costă 2,49 de lei, faţă de 1,99 când era pe formatul mic.

Publicitate

În formatul mare, Adevărul are 8 pagini (în cel mic, erau 16). Ediţia de astăzi se distribuie împreună cu primul număr al ziarului, cel din 15 august 1888.

Contra Curentului. De ce a trecut Adevărul pe format mare este titlul editorialului semnat de redactorul-şef Dan Marinescu:

"Poate că unii ne veţi citi pentru că sunteţi nostalgici şi vă doreaţi un astfel de ziar. Poate că alţii, mai tineri, care nu aţi apucat perioada de succes a ziarelor mari, vă veţi dori să vedeţi cum arată. Dar ne aşteptăm şi ca mulţi dintre dumneavoastră, care de ani buni nu mai cumpăraţi ziare pe hârtie, să nu o faceţi nici de acum înainte", spune Dan Marinescu.

Deschiderea de azi din Adevărul: Vieţile pacienţilor, furate de şefii Casei de sănătate. Milioane de euro din fondurile CNAS au fost deturnate pe numele unor pacienţi fictivi, în timp ce bolnavii care aveau cu adevărat nevoie de ajutor au fost lăsaţi să aştepte.

FOTO. Prima pagină Adevărul, faţă în faţă cu varianta de până acum, paginile 2-3, ultima pagină şi ziarul de acum 130 de ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Mai multa risipa de hartie, *** ***.
  • Dan Dan
    Petrisor, nu i-as mai promova pe *** astia de la adevarul, dupa ce-au facut cu Mircea Barbu. Nu merita nici un fel de expunere.
  • SS SS
    Un mare bravo Adevarul,
  • mile mile
    mareane , va avea exclusivitati despre divortul lui toader , de ce nu poate sa fie ziua , si maruta se certa cu izraela si iubitul ei in miezul zilei
  • marian marian
    Milut cu aceleasi mizeri acces ar tebui transmisa noaptea dar atata timp cat CNA doarme tara asta respira doar mizerii
  • mile mile
    de astazi incep acees direct si capatos , ziarul e prea scump, nu merita

Trimite un comentariu

sus