Skip to main content

Antena 1 s-a răzgândit. Premiera X Factor, mutată de pe 8 septembrie

 
Antena 1 s-a răzgândit. Premiera X Factor, mutată de pe 8 septembrie

Cu o săptămână înainte de premieră, X Factor are o nouă dată de debut. Emisiunea, anunţată iniţial pentru 8 septembrie, odată cu Vocea României, a fost reprogramată duminică, 10 septembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

În locul X Factorului de vineri, Antena 1 a programat un film de aventuri, Robin Hood, din 2010.

Tot duminică, 10 septembrie, în ziua premierei X Factor, Antena 1 a pregătit Ziua X, concerte live ce vor avea loc în trei oraşe din România.

Concertele vor avea loc În Bucureşti, la Piaţa Universităţii, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

Florin Ristei şi Diana Munteanu vor fi gazdele show-ului de la Bucureşti, din Piaţa Universităţii, unde Delia, Carla’s Dreams, Matteo, finalista „X Factor” din echipa lui Ştefan Bănică, Nicoleta Nucă, Theo Rose, trupa Alb Negru, Florin Ristei şi Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman (Criss şi Vlad) vor susţine recitaluri live începând de la ora 17.00, până seara.

Mirela Vaida va fi gazda concertului la Iaşi, La Palatul Culturii, unde vor cânta Ştefan Bănică, The Motans, Vescan, Ami, trupa Maxim, Julie Mayaya şi bandul „X Factor”, The Colours.

La concertul din piaţa Operei din Timişoara va fi gazdă Cosmin Seleşi, unde vor cânta Dan Bittman, alături de colegii săi de la Holograf, Antonia, Deep Central, Connect R, Adi Sînă şi Uddi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , sunt si de la vocea romaniei , tu mori de grija asta
  • marian marian
    Pe celalalt site se lauda cei de la antenuta ca toata tara fuge la chix factori auzi la ei poate mile fuge ,cu concerte de adormit copii , sa fim seriosi mare galagie pentru nimic , ,cantareti vulgari ,si non valori . merita acest post
  • mile mile
    chiar a inceput mareane , am uitat , am vrut sa ma uit
  • marian marian
    Ce spuneti de SUPER MAIMUTAREALA de la canal am vazut 5 minute , ceva turcesc , sa vedem ce audienta a scos , o maimutareala
  • Dumitru Dumitru
    vina mea, sa ma scuze Iuli pentru ignoranta!
  • mile mile
    mihai , emisiunile de talente au fost si in urma cu 40 de ani, pro tv a descoperit apa calda , gong show a fost in america mult inainte , mai informeazate , iar la antena inainte de romanii au talent , crezoi ca daca ei aupus la masa trei jurati au inventat ceva , nu, floarea din gradina a fost facuta pe vremea lui ceasescu , nu este tot de talente, nu mai mintii poporul fara televizor , secret talent tot la antene , nimeni nu a inventat nimic
  • Iuli Iuli
    @Dumitru, nici Pro TV nu are casa de productie.
    MediaProMusic apartine de Univerdal Music Group, de 2 ani!

    Singurii care isi pot promova concurentii sunt Delia (Global Records) si Smiley (HaHaHa Production)
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Cred ca x factor fuge de Vocea Romaniei si va fi programat duminica, iar vinerea, va fi programat iumor, copia de doi lei dupa Got Talent. Vedem foarte curand daca am dreptate!
  • Ionut Ionut
    nu cred ca e cineva care pune la indoială faptul că programarea concertelor a fost făcută in urma cu ceva vreme. dar mutarea emisiunii a fost facuta pe ultimii metri iar asta poate spune cate ceva legat de increderea pe care o au cei de la Antena raportat la propriile emisiuni.
  • Dumitru Dumitru
    din cate stiu A1 nu are o casa de productie( gen CatMusic, Roton, HaHaHa, etc) si nu vad cum isi promoveaza participanții de la XFactor ca si cantareti. prezența la oricare din emisiunile A1, unde sunt puși să facă orice altceva in afara de ce trebuie sa faca, aduce aceeași notorietate de care mile are parte, atunci cand vrea cu orice preț, chiar al penibilului, sa scoată A1 in fata.
    iar daca mile doreste din tot sufletul ca logica lyi sa triumfe, CRBL, Alina Ieremia si Dorian Popa au contracte cu MediaProMusic.
  • mile mile
    nu e razgandire, concertertele au fost programate de mult duminica , mareane , asa e , acum nu mai sunt buni daca pleaca de la pro tv , ai dreptate , pro tv nu poate face vedete , juli nu e de vina , te contrazici singur , spui ca nu e vedeteta acum, ce iti zic si eu , pro tv nu isi promoveaza concurentii
  • Iuli Iuli
    Ca e vineri sau duminica, e aceeasi chestie. Mai bine lasau pe 8 si pe 10, asa vor pierde teren in fata Vocii. Dar ce sa te astepti de la sefii Antenelor?

    N-au putina strategie pusa bine la punct de PR.
  • binggle binggle
    antena 1 are probleme tehnice chiar in timpul principalului observator de la ora 19:00. Probabil ca audienta scade dramatic.

    S-a intamplat ieri 1 septembrie s-a intamplat si azi 2 septembrie ...
    in timpul observatorului emisia live inceteaza brusc si sunt nevoiti sa ruleze doar promo-uri pt mai mult de 20-30 minute
  • marian marian
    Mai individule ce vedete a facut antenuta , se fac controale medicale ,gratuit . te-am trecut le lista , deocamdata pro face vedete , nicidecum antenuta . Juli se duce dupa.m ....... de breciu, carenumai vedeta nu este ,e o non valoare si multi de la antenuta
  • mile mile
    nu inteleg de ce se agita protevistii, daca nu se uita , stirile despre pro tv chiar asa de neinteresante sunt, ei sunt primii la orice despre antena , stiu tot dar nu se uita , trebuie promovate valori indiferent de provenienta , e invatare de minte pt concurenti , ca doar antena te face vedeta , au sa aleaga acum

Trimite un comentariu

sus