Skip to main content

AUDIENŢE. Prima confruntare Vocea României - X Factor din acest sezon. La ce scor a pierdut Antena 1

 
AUDIENŢE. Prima confruntare Vocea României - X Factor din acest sezon. La ce scor a pierdut Antena 1

AUDIENŢE. Cum s-a încheiat prima confruntare directă dintre Vocea României şi X Factor? Show-ul de pe Pro TV a câştigat meciul cu premiera de pe Antena 1. La ce "scor"?

Publicitate

Vocea României s-a impus clar în faţa X Factor. Diferenţele între Pro TV şi Antena 1 au fost de sute de mii de telespectatori pe fiecare target.

De notat. Vineri, fără X Factor în grilă, audienţele Antenei 1 au fost mult mai mici, la jumătate faţă de cifrele X Factor. Aseară, cu X Factor, chiar dacă postul Intact a pierdut, cifrele obţinute de Antena 1 au fost de două ori mai mari decât vineri.

Vocea României a fost la prima difuzare din sezon (şi a început la 20.30), iar X Factor a avut premiera, în "ziua X", o duminică în care a organizat concerte în câteva oraşe din ţară. Show-ul de pe Antenă a început mai devreme, la 20.00.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele la prima confruntare Vocea României - X Factor din sezonul 2017:

NAŢIONAL. Vocea României a fost urmărită la nivelul întregii ţări de peste 1,6 milioane de români în fiecare minut (cifră apropiată de ziua de vineri). În acelaşi timp, la X Factor se uitau pete un milion de români (cu 600.000 mai puţini decât la Pro TV).

Vineri, fără X Factor, media Antenei era de jumătate de milion de români pe post. Locul trei pentru Kanal D, cu 900.000 media.

URBAN. O medie de 950.000 de români pentru Vocea României la oraşe, faţă de 650.000 la show-ul jurizat de Horia Brenciu, Delia, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams.Aproape 1,1 milioane de telespectatori de la oraşe pentru Vocea României, faţă de 310.000 la Antena 1. Cota de piaţă: 30%, ceea ce înseamnă că aproape o treime dintre orăşenii care aveau televizoarele deschise erau pe talent show-ul de pe Pro TV.

Antena 1 a avut cifre uşor peste confruntarea de anul trecut. Faţă de ziua de vineri, audienţa Antenei 1 a fost dublă cu X Factor în grilă.

COMERCIAL. Jumătate de milion de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru show-ul jurizat de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Adi Despot. La X Factor se uitau 300.000 de telespectatori din acest target.

Pentru Antena 1, a fost ceva mai mult faţă de prima confruntare de anul trecut, dar mai mult decât dublu în comparaţie cu ziua de vineri, când Vocea României a fost "singură" pe interval.

Audienţa posturilor TV duminică, 10 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (20.30 - 23.00), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 1.630.000 9.1 20.4
2 Antena 1 1.048.000 5.8 13.1
3 Kanal D 908.000 5 11.4
4 Prima TV 533.000 3 6.7
5 Romania TV 347.000 1.9 4.3
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 10 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (20.30 - 23.00)) în mediul URBAN

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 956.000 9.8 22.1
2 Antena 1 646.000 6.6 14.9
3 Kanal D 295.000 3 6.8
4 DigiSport 1 250.000 2.6 5.8
5 Antena 3 219.000 2.2 5.1
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 10 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (20.30 - 23.00), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 497.000 11 29
2 Antena 1 300.000 6.6 17.5
3 Prima TV 109.000 2.4 6.4
4 Kanal D 108.000 2.4 6.3
5 DigiSport 1 71.000 1.6 4.1
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

VEZI audienţa primei confruntări Vocea României - X Factor de anul trecut, AICI

VEZI audienţa primei ediţii Vocea României din acest sezon, de vineri, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Maria Ana Maria
    Vocea României este un concurs de urlete.
  • Radu Radu
    Vocea Romaniei
  • Ciprian Ciprian
    Mulțumesc frumos pentru audiențe.
  • mihai mihai
    nu pot decat sa ma bucur ...maxim... pentru orice infrangere, a oricarui post, radio sau TV ce face parte din grupul varanului infect. la cat mai multe d'astea!
  • F F
    X Factor s a descurcat decent? :)) Încă puțin și erau la jumătate.
  • dan dan
    antena s-a descurcat decent. sa fie cat mai multe emisiuni de talent show. daca s-ar mai baga o televiziune, de preferat kanal d ca este si hd am avea toti de castigat. si eu m-as uita la vocea dar nu pot din cauza lui chirila cu ochii lui bulbucati, ma mai uit la concurenti. nasol la x factor ca mai baga si concurenti de care sa facem misto :(. penibil
  • spuneTu spuneTu
    Antenele si-au scos in strada si potentialii urmaritori ai show-ului XFactor... Ma intreb de ce nu au facut ziua X sambata, ca duminica lumea sa le urmareasca emisiunea?! Oricum am dat doar de curiozitate un pic pe Antena cand a cantat un Gospodar melodia lui Julio Iglesias... Si a cantat chiar impresionant de bine (dar de nivel Floarea din gradina, nu pentru generatia millennials...) ... Antena cu toate ca are 2 jurati din secolul asta nu reuseste mai nimic concret... Pe cand la voce sunetul este impecabil.. Studioul este misto... Faptul ca la final, un cantaret ajunge direct in echipa cuiva, si ca juratii se bat pe concurenti, toate creeaza un show mai urmarit... Intradevar XFactor a produs nume de radio mai multe, insa si la ei s-au pierdut (ex.castigatoarea de anul trecut cine mai stie cine a fost, Tudor Turcu apare doar la Eurovision-acum e mai mult cunoscut de acolo, Ristei a intrat in echipa Antenei... Pacat ca nu le pun in zile diferite...asa ca Antena ajunge sa fie urmarita din nou pe pauzele de la Voce...
  • Siti Siti
    A fost la tv Vocea Moldovei mai mult și la fel și pe la X factor
    O ciulama totală.nimic bun sa fim serioși
  • Dragos Dragos
    Se vede clar valoarea Pro-ului, insa si Antena 1 are show-urile ei cu care cred ca vor reusi sa ia fata pro-tv-ului. Gospodar fara pereche chiar mi se pare de prost gust, numai uitandu-ma la promo. Ana Maria Prodan este genul de ţaţă, aşa cum am spus de multe ori despre Mirela Boureanu. Al 2-lea show, care are toate sansele sa ia fata pro-ului, este iUmor, chiar daca, intre timp, s-a mai rasuflat. Sunt foarte multe formate noi in aceasta toamna, astfel incat nu se stie cine va castiga pana la urma. Un lucru e cert: cei care au de castigat sunt telespectatorii.
  • un ohm un ohm
    nu sunt diferente mari. personal cred ca cele doua se incapataneaza aiurea sa se confrunte. au o bucata mare de public pe care o impart. daca ar fi in zile diferite, fiecare ar lua cam toata bucata. asa insa, fiecare ia jumatate. ma rog, pro ia un pic mai mult, dar nu cu mult.
    ps
    ador postacii pro ,cum au ei in casa icoana lui cernaiuskas, s-au cum l-o chema si se inchina la el :)
  • F F
    Asteptam și audientele de sâmbătă. Sunt curios dacă Te cunosc s a descurcat mai bine decât X Factor.
  • Mihail Mihail
    X Factor, ca si iUmor sunt facute prost. Decorurile nu arate bine, filmarile par amatoricesti, iar luminile nu sunt exact ce trebuie. Daca Mona ar fi produs X Factor cu un buget corect, alta era seara...
  • Alex Alex
    Sambata seara cum au fost audientele? Multumim!
    Rezultatul era previzibil.
  • Iuli Iuli
    Antena trebuia sa difuzeze prima editie vineri, dar au ales ca Vocea sa fie in avantaj si castigand teren.

    Sa vedem ce audiente vor fi azi, cand Chefii se lupta cu Gospodarii.

    Sambata ce audiente au fost? Tcdu vs. FilmPro
    Dar duminica de la 17:00-19:00 - Gospodar fara pereche - rezumat?
  • Radu Radu
    era de asteptat Vocea e mult mai buna si frumoasa decat x factor unde ai impresia ca esti la Romani au talent slab A1

Trimite un comentariu

sus