Skip to main content

AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

 
AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

Un show de la ţară cât un serial de la ţară. Pro TV a fost lider de audienţă, luni seara, cu prima ediţie a emisiunii Gospodar fără pereche. Emisiunea Chefi la Cuţite, care a început cu jumătate de oră mai devreme, a avut poziţia a doua în audienţe, la mare distanţă la nivel naţional şi la oraşe.

Publicitate

Reţeta turcească n-a mai funcţionat. Noua telenovelă de pe Kanal D, În bătaia inimii, a adus postului cifre foarte slabe. Kanal D a fost pe cinci, la oraşe şi pe publicul comercial.

Emisiunea Gospodar fără pereche a avut la nivelul întregii ţări o medie de puţin peste două milioane de persoane, cam cât scoate Las Fierbinţi. Antena 1 a avut pe interval cifre la jumătate cu prima ediţie Chefi la cuţite.

La oraşe, Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan s-a apropiat de un milion de persoane, la 300.000 de telespectatori distanţă de Antena 1,

Pro TV a avut şi publicul comercial, cu o medie de 460.000 de privitori, media pe minut.

Emisiunea a avut vârf de audienţă de 2,7 milioane de privitori, la nivelul întregii ţări.

GALERIE FOTO. Prima ediţie Gospodar fără pereche

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 2.003.000 11.1 25.3
2 Antena 1 1.066.000 5.9 13.5
3 Kanal D 521.000 2.9 6.6
4 Romania TV 373.000 2.1 4.7
5 Antena 3 370.000 2.1 4.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30) în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 964.000 9.9 23.0
2 Antena 1 651.000 6.7 15.5
3 Antena 3 237.000 2.4 5.6
4 DigiSport 1 226.000 2.3 5.4
5 Kanal D 207.000 2.1 4.9
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 464.000 10.3 29.0
2 Antena 1 379.000 8.4 23.7
3 DigiSport 1 68.000 1.5 4.3
4 Antena 3 45.000 1.0 2.8
5 Kanal D 39.000 0.9 2.4
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    ***
  • mile mile
    Slaba de tot emisiunea. Expirata as zice.
  • geo geo
    Corect, Iuli.
    Păcat că adevăratul Mile nu și-a făcut apariția.
    O fi în vacanță low-cost.
  • Iuli Iuli
    @Virtuosul, nu cred ca audientele vor ramane aceleasi si luni, au fost mari din cauza ca era si meci pe Digi, iar serialul de la Kanal D a avut telespectatori putini din acei sute de mii de oameni, care, au migrat la alte televiziuni.

    De luni, Gospodar fara pereche se confrunta cu Chefii + noul serial de pe Kanal D, care se anunta cu succes (in Turcia este vizionat +joaca actori celebri pe care romanii ii cunosc: Suleyman si o femeie din "1001 de nopti")

    P.s.: "Gospodar fara pereche" este o emisiune interesanta, iar Chefii nu mai au acelasi suflu ca in ultimele 2 sezoane. Am zis in alte articole ca Antena uzeaza formatele de succes pana le duce la moarte, asa se intampla si cu Chefi la cutite, iar soarta iUmor deja e clara: locul 2, ca in sezonul trecut cand prindea locul 1 pe comercial cu greu.

    @Mihai Florin (Expertul), am vazut stirea despre MasterChef in revista TVmania, dar eu zic ca vor avea succes cu Foa, Hadean si in special Patrizia! Ultimii 3 chefi erau horror si mediocri.
  • mile mile
    un adevarat gospodar are televizor cu teletext , sa poata urmari programele Antena 1 in culori .
  • Alex Alex
    Rares, nu am spus ca pe fond nu ai dreptate. Am spus ca jignesti intr-un mod urat niste persoane pe care nu le cunosti personal. Cuvintele pe care le folosesti nu sunt adecvate unei discutii civilizate. Nu am pretins ca sunt vreun intelectual, dar sigur nu ma exprim in halul in care o faci tu. Vezi, asta e problema multora dintre noi, spunem de altii ca sunt non-valori, dar noi nici sa scriem corect nu reusim, punem virgula dupa fiecare cuvant. Mai bine invata sa te uiti in patratica ta, iar daca faci o critica sa fie constructiva, nu distructiva. Succes in tot ce faci, schimbarea atitudinii fata de cei din jur te-ar putea ajuta!
  • marian marian
    Rares cred ca trebuie sa faci un control si bartosz , se fac gratuite antenistilor ce nu va convine poate a-i tu un amant pe la prahova
  • rares rares
    Alex,frustrat esti tu,sau te sperie adevarul ?eu mi am exprimat o parere,*** protv ului,de pe site,considera ca aduc afront acestor personulitati,vad,ca,mai degraba tu esti limba dupa aceste femei,sau au ele,ce nu obtii tu,acasa?Sunt satul de aceste *** ale televiziunilor romanesti,la care se ploconeste toata floarea cea vestita a intelectauliprostimii romanesti.Hai,pa,ca nu am cu cine,discuta,"intelectualule",ce ai mai citit in ultima vreme,in afara lista de programe tv?
  • mile mile
    acest emisiune e pe gustu meu , masi-fii inscris si eu sami gasesc jumatatea , dar nam ferma , si nu pot sal tradez pe stapanul meu , don profesor , luand contact cu concurenta,dar am auzit ca anten 1 va face postac fara perece si sunt fericit ca aici v-oi fi remarcat de multe fete , cu fara prea mult scoala asa ca mine, ca sa nu ma sinmt ininferior
  • bartosz bartosz
    In curand vom vedea tot clanul Reghe in reality la PRO. Inclusiv pe Nuti, acea Nuti bona/menajera/om bun la toate, care vorbeste cu L. Reghe. de parca ar fi sotul ei, si cu Reghe. jr. de parca ar fi copilul ei. Ma uitam doar pentru aceste faze, atunci cand erau la Euforia.
  • Alex Alex
    Rares, vorbesti ca un frustrat. Si daca ar fi asa, de ce ne intereseaza? Fiecare face ce vrea cu viata lui, atat timp cat e legal. Discutia nu era despre cine prezinta sau ce face ori cu cine se culca. Discutiile astea sunt de can-can.
  • rares rares
    A aparut prostituata impresar,si,toti masculii protvisti,cu sau fara pereche...sau amante,stau limba,la cat de analfabeta e *** asta.Da,o adevarata taranca.Cu banii ei,a cumparat si pe Esca,si pe amantul asteia,ce nu stiati ca are pe unul la Sinaia?
  • marian marian
    Acum sa vedem cum se comporta emisiunea lui Busu . sper sa fie mai interesanta ,marti 19 sept, de la 21 30.
  • binggle binggle
    cu tot cu promovarea lor si cu nunta fake, chefii de pe antena tot au pierdut locul 1
    scarlatescu cred ca a slabit pt ca are vreo problema de sanatate, nu ca a vrut el... e cam bolnavicios la fata
  • ss ss
    O emisiune ok,nu ma asteptam la asa mari audiențe.Poate asa cifre vom avea diseară,din cauza Combinatiei las fierbinti+meci UCL
    Oricum,nu stiu daca mai sunt si de saptamana viitoare aceste cifre,dar e record de comentarii.nici de revelion fiind atâtea comentarii pe o perioada asa scurta

Trimite un comentariu

sus