Skip to main content

AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

 
AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

Un show de la ţară cât un serial de la ţară. Pro TV a fost lider de audienţă, luni seara, cu prima ediţie a emisiunii Gospodar fără pereche. Emisiunea Chefi la Cuţite, care a început cu jumătate de oră mai devreme, a avut poziţia a doua în audienţe, la mare distanţă la nivel naţional şi la oraşe.

Publicitate

Reţeta turcească n-a mai funcţionat. Noua telenovelă de pe Kanal D, În bătaia inimii, a adus postului cifre foarte slabe. Kanal D a fost pe cinci, la oraşe şi pe publicul comercial.

Emisiunea Gospodar fără pereche a avut la nivelul întregii ţări o medie de puţin peste două milioane de persoane, cam cât scoate Las Fierbinţi. Antena 1 a avut pe interval cifre la jumătate cu prima ediţie Chefi la cuţite.

La oraşe, Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan s-a apropiat de un milion de persoane, la 300.000 de telespectatori distanţă de Antena 1,

Pro TV a avut şi publicul comercial, cu o medie de 460.000 de privitori, media pe minut.

Emisiunea a avut vârf de audienţă de 2,7 milioane de privitori, la nivelul întregii ţări.

GALERIE FOTO. Prima ediţie Gospodar fără pereche

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 2.003.000 11.1 25.3
2 Antena 1 1.066.000 5.9 13.5
3 Kanal D 521.000 2.9 6.6
4 Romania TV 373.000 2.1 4.7
5 Antena 3 370.000 2.1 4.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30) în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 964.000 9.9 23.0
2 Antena 1 651.000 6.7 15.5
3 Antena 3 237.000 2.4 5.6
4 DigiSport 1 226.000 2.3 5.4
5 Kanal D 207.000 2.1 4.9
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 464.000 10.3 29.0
2 Antena 1 379.000 8.4 23.7
3 DigiSport 1 68.000 1.5 4.3
4 Antena 3 45.000 1.0 2.8
5 Kanal D 39.000 0.9 2.4
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Emisiunea e simpatică. Nu e exact pe gustul meu, dar e ok. Cât despre „Chefi la cuțite”, o emisiune pentru cei cu educație redusă, ca să nu spun altfel. Numai glume proaste și caterincă.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    O veste foarte buna! #Masterchef revine la ProTV: http://www.tvmania.ro/desi-nu-face-parte-din-grila-de-toamna-masterchef-va-continua-la-pro-tv-235384.html MasterChef poate performa daca revin Hadean si Foa, dar fara Patrizia, dar trebuie produs formatul cu auditii, iar formatul trebuie luat din mainile celor de la Media Factory si produs In House production.
  • panda panda
    Nu m-am uitat la Gospodar...Nu-mi place Prodanca si nici nu pot sa vad animale crescute pentru a fi puse in farfurie (nici nu le mananc), dar dincolo de asta, pot sa inteleg dorinta omului de a vedea Romania dincolo de ceea ce se vede din statia de autobuz in care ne petrecem o parte din zi.
  • Ne0 Ne0
    @ mile
    Ti-a mancat pisica limba?
  • F F
    Virtuosule, nu tine. Emisiunea e lidera și pe urban și pe comercial. Și a mai avut și concurenta solida.
  • Alex Alex
    Postati si audietele emisiunii "Pe bune?"? Multumim!
  • Mule Mule
    @claudiuu mai si lucreaza oamenii la antene,nu stau toata ziua pe net sa se joace solitaire :)))
    Eu speram sa fie un mare chix GFP,dar m-am inselat,oricum doar ca imi spui AnaMaria Prodan,mi se intoarce stomacul pe dos,asa ca nu e ptr mine emisiunea!
  • Virtuosul Virtuosul
    Ar fi o concluzie importanta de tras dupa acest succes al PROTV -ului. Publicul ramas fidel televizorului este rural. Schimbarea aceasta de profil a postului vine dupa ani de Las Fierbinti difuzati zilnic vara si bi-saptamanal in restul timpului. E foarte trista aceasta victorie a PROTV. Foarte trista pentru industria de televiziune din Romania atat cat a ramas din ea. Advertiserii au o problema. Trebuie sa treaca pe ingrasaminte chimice, leacuri petru animale, unelte agricole, etc... Telespectatorii din comercialul urban sunt pe net. Va urma o cascada de emisiuni dedicate ruralului. Va fi plin pe toate ecranele de porci, vaci, gaini, zootehnisti, prasila intai, prasila a doua, etc.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Au dreptate cei care spun ca Pe bune e un show slab! Andi Moisescu este un prezentator foarte bun, dar formatul e foarte slab in comparatie cu Jocuri de celebritate care a fost mult mai haios.
  • Adi Adi
    Daca lumea se uita la Prodanca si la aceasta emisiune, sa nu va aud ca va mai vaitati ca romanii se uita la al 1425 lea divort al lui Prigoana sau 1729 al lui ala care a vine a 165a oara la Capatos! Sau Guta sau Vijelie! Daca romanii vor las fierbinti si prodanca sa nu va mai mirati ca iese in continuu psd!
  • F F
    Chefii au fost pana la 23 sau pana la 23:30? Sunt curios dacă își vor schimba ora. E clar însă ca Antenei îi place sa îi useze pana și formatele de succes.
  • F F
    Mariane, ți au băgat niște întrebări despre sex și gata te-au dat pe spate. Verifica atunci mai mult grila Antenei, ca găsești acolo mai mult apropo-uri din astea. Cred ca și la chefi sunt destule.

    Dincolo de fanatici, Pe bune a fost slaba. Sunt curios dacă s-au menținut lideri.
  • panda panda
    KanalD sa nu mai cumpere seriale turcesti cu mafioti, traficanti si protagonisti gen Irinel Columbeanu, caci iata rezultatul.
  • claudiuu claudiuu
    @Mile si @Iuli unde sunteti ba vad ca acum nu mai comentati nimic
  • marian marian
    F. emisiunea lui Andi este foarte buna daca nu iti place tie asta e altceva trebuia sa stai pana la sfarsit ,dar am uitat tu esti cu turcestile si cu telenuvelele .

Trimite un comentariu

sus