Skip to main content

AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

 
AUDIENŢE. Gospodarii au învins Chefii. Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan, cifre cât Las Fierbinţi

Un show de la ţară cât un serial de la ţară. Pro TV a fost lider de audienţă, luni seara, cu prima ediţie a emisiunii Gospodar fără pereche. Emisiunea Chefi la Cuţite, care a început cu jumătate de oră mai devreme, a avut poziţia a doua în audienţe, la mare distanţă la nivel naţional şi la oraşe.

Publicitate

Reţeta turcească n-a mai funcţionat. Noua telenovelă de pe Kanal D, În bătaia inimii, a adus postului cifre foarte slabe. Kanal D a fost pe cinci, la oraşe şi pe publicul comercial.

Emisiunea Gospodar fără pereche a avut la nivelul întregii ţări o medie de puţin peste două milioane de persoane, cam cât scoate Las Fierbinţi. Antena 1 a avut pe interval cifre la jumătate cu prima ediţie Chefi la cuţite.

La oraşe, Emisiunea prezentată de Ana Maria Prodan s-a apropiat de un milion de persoane, la 300.000 de telespectatori distanţă de Antena 1,

Pro TV a avut şi publicul comercial, cu o medie de 460.000 de privitori, media pe minut.

Emisiunea a avut vârf de audienţă de 2,7 milioane de privitori, la nivelul întregii ţări.

GALERIE FOTO. Prima ediţie Gospodar fără pereche

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 2.003.000 11.1 25.3
2 Antena 1 1.066.000 5.9 13.5
3 Kanal D 521.000 2.9 6.6
4 Romania TV 373.000 2.1 4.7
5 Antena 3 370.000 2.1 4.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30) în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 964.000 9.9 23.0
2 Antena 1 651.000 6.7 15.5
3 Antena 3 237.000 2.4 5.6
4 DigiSport 1 226.000 2.3 5.4
5 Kanal D 207.000 2.1 4.9
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 11 septembrie, pe intervalul Gospodar fără pereche (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 464.000 10.3 29.0
2 Antena 1 379.000 8.4 23.7
3 DigiSport 1 68.000 1.5 4.3
4 Antena 3 45.000 1.0 2.8
5 Kanal D 39.000 0.9 2.4
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Emisiunea e reusita, mi-a placut. S-a legat fain de la inceput pana la sfarsit... sa vedem daca rezista in timp...
 • O emisiune bine realizata cu peisaje de vis. Se cunoaste profesionalismul si se vede ca s a lucrat mult la montaje. Bravo Pro
 • Audiente foarte socante! Am sperat ca Gospodari fara pereche" sa fie un mare esec pentru a iesi cat mai repede din grila ProTV. Consider ca acest format aduce mai multe prejudicii de imagine ProTV-ului decat avantaje. Din pacate, Gospodari fara pereche" va prinde la public, avand in vedere ca a avut doua editii cu audiente mari pe targetul comercial.
 • Iuli, spuneai ca 100% antena o sa fie pe locu 1..fac pariu cu tine ca nici maine nu prind primul loc
 • Pe unde s-au ascuns postacii care spuneau că A 1 va fi pe locul 1 lunea seara ?
  Dar Mile ca să ne spună el că audiențele nu sunt tocmai reale ?
 • Emisiunea de la Pro nu e pe gustul meu si am mutat la Chefi.
  Ce m-a enervat e ca tot aceleasi teme, aceleasi glume ca sa lungeasca emisiunea cat mai mult. Cine face regia asta ar trebui concediat. M-am plictisit sa vad ce mare vedeta e Scarlatescu, cum se cantareste el in direct si ce glume rasuflate face el cu tanti Gina.
  Ca dialog, jumate din emisiune e reluare din anii trecuti. Prea multa umplutura, prea mult Scarlatescu. Care desi a slabit, acum arata de parca ar fi grav bolnav, mai bine ramanea mai gras dar sanatos.
 • Desi am urmarit Chefi la cutite, am constatat ca nu mai au aceiasi savoare. Scenariul cu "Nu te supara frate!" nu prea a tinut. Au jucat destul de prost rolul de suparati. Cu toate astea, ii prefer in continuare. Regret sa o spun, dar seara de luni a Pro-ului nu s-a potrivit cu gusturile mele, pentru ca nici "Pe bune" nu m-a dat pe spate. Cam multe intrebari legate de sex. Pana la urma fiecare televiziune isi face niste calcule, iar Pro-ul pare sa si le faca mai bine.
 • Soc soc soc! Nimeni nu se astepta ca emisiunea sa bata Chefii.

  Dar pe intervalul chefilor ce a fost? Emisiunea "Pe bune?!" ce start a avut?
 • Kanal D trebuie sa investeasca in ceva emisiuni consistente...e posibil ca audienta KanalD sa fi migrat mai mult spre ProTv decat spre Antena1?
 • Asta chiar nu era previzibil. Nu m-am uitat la televizor. Ceva pareri despre emisiuni? Chiar sunt curios cum de s-a ajuns la rezultatul asta.
 • Asta da surpriza. Dar dacă v ați uitat, știți ca emisiunea e buna. Ana Maria s a dovedit o alegere destul de buna. Nu știu cât a fost ajutată de montaj, multe replici le avea pregătite, dar știe sa interacționeze cu participanții, destul de diferiți.

  Pe de alta parte, Pe bune e foarte slaba. Am rezistat pana la prima pauza. Mi s a părut o emisiune de nivelul Antenei.
 • kanal d trebuie sa faca ceva neaparat ....serialul nu a prins la public nici macar 4-5 puncte pe national....teroare ,nu cred ca a mai fost vreun serial turcesc mai slab ca asta .....
 • De cate ori AcasaTV sau Antena1 au dat seriale turcesti, acestea erau mai bune decat cele de la KanalD, dar lumea tot la KD se uita, din obisnuinta. Se pare ca nu mai merge cu obisnuinta, trebuie si KD sa faca un efort sa cumpere ceva de calitate.
 • Acum inteleg de ce Pro TV a descis scumpirea publicitatii in halul ala... Antena a furat startul si tot nu a reusit sa intreaca Pro-ul.

Trimite un comentariu

sus