Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României - X Factor, cifrele confruntării. TVR 2 în top cinci pe două targeturi

 
AUDIENŢE. Vocea României - X Factor, cifrele confruntării. TVR 2 în top cinci pe două targeturi

AUDIENŢE. O nouă confruntare Vocea - X Factor. Show-ul de pe Pro TV a avut vineri seara cifre peste Antena 1. Pe intersecţia celor două, Pro TV a avut aproape 500.000 de persoane peste show-ul Antenei 1.

Publicitate

Interesant este TVR 2 care a fost aseară a patra televiziune, cu o medie de 330.000 de persoane. Postul a avut, de la 20.00, la 22.00 un film artistic din 1971, Farul de la capătul lumii, cu Kirk Douglas, o producţie inspitrată de o carte de Jules Verne.

De notat. X-Factor a inceput la ora 21.05, cu jumătate de oră mai tarziu decat Pro TV, si s-a terminat spre miezul nopţii.

Pe intervalul Vocii, 20.30 - 23.10, cifrele au fost foarte apropiate de cele de pe intersecţie.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de vineri pe intervalul de intersecţie a celor două talent show-uri Vocea României - X Factor:

NAŢIONAL. Show-ul de pe Pro TV, aflat la a şaptea ediţie, a fost urmărit de aproape 1,6 milioane de persoane, media pe minut, pe intervalul în care a concurat cu X Factor. Pe acelaşi interval, Antena 1 a obţinut 1,1 milioane cu media.

URBAN. La oraşe, Vocea României a atras o audienţă bună pentru Pro TV, aproape 900.000, media de telespectatori. Antena 1 şi Kanal D au fost umăr la umăr, cu aproximativ 500.000 de persoane, media, pentru fiecare.

COMERCIAL. Pro TV s-a apropiat de jumătate de milion de persoane, pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani. Antena 1 a obţinut pe acelaşi interval 300.000, media. TVR 2 intră şi aici în top, pe cinci.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.590.000 8.8 20.9
2 Antena 1 1.116.000 6.2 14.7
3 Kanal D 922.000 5.1 12.1
4 TVR 2 329.000 1.8 4.3
5 Romania TV 302.000 1.7 4.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 894.000 9.2 21.7
2 Antena 1 542.000 5.6 13.2
3 Kanal D 509.000 5.2 12.3
4 Romania TV 178.000 1.8 4.3
5 Antena 3 171.000 1.8 4.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 480.000 10.6 29.7
2 Antena 1 301.000 6.7 18.6
3 Kanal D 145.000 3.2 9.0
4 Prima TV 59.000 1.3 3.7
5 TVR 2 40.000 0.9 2.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Citeşte şi:

VEZI prima confruntare Vocea României - X Factor, AICI

VEZI audienţa primei ediţii Vocea României din acest sezon, de vineri, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    @F, ProTV NU este gratis. Prețul pleaca de la 4.5 lei/abonat (a se vedea ce se scrie chiar pe site ul lor http://assets.protv.ro/assets/OFERTA_GENERALA_PRO_TV.pdf), cu niste marja de discount funcție de volum, dar totusi sunt multi bani. Ma intreb ce s-ar intampla daca docitatile de cablu ar cere bani in plus, ca sa vezi ProX sau ProGold, fiind in pachetul PRO. Acești bani, Antena si KanalD nu ii au la dispoziție. Ma asteptam sa se schimbe ceva și la content (pentru posturile rebrand-uite cu PRO), dar nimic. Încă mai astept. Cum am zis, pentru banii in plus, ProTV ul ar trebui să ofere produse mult mai de calitate fata de concurenta. Uneori se intampla, alteori nu.
  • F F
    @ mile : cine te obliga sa te uiți la ceva anume? Nimeni nu ar încerca. Toată lumea știe ca ești obsedat de o anumita televiziune. :))

    Cat despre democrație, ea nu înseamnă ca poți face, spune orice fără niște consecințe. Din păcate, uneori nu sunt resurse pentru a crea un sistem care sa limiteze oamenii ca tine, care doar impraștie ura și non-sens pe Internet.
  • Stela Stela
    Mulțumesc pentru audiențe.Ce rating a avut sâmbătă seara emisiunea "Te cunosc de undeva"?
  • mile mile
    dumitru, te-a intrebat cineva despre ceva , comenteaza ce vrei , asta e democratie f , de a alege ce ne place si de a sustine acest lucru, cine esti tu sa ne spui la ce ne uitam , nu te obliga nimeni sa intri pe acest site , ai intelres, imi place ca se enerveaza protevistii degeaba , la comentarii inainte
  • jk jk
    Costele mai scrie frate corect ca poți!
    Plus,ce *** va certați aici?N-aveti ce face?
  • F F
    Ce comentarii. E bine ca paginademedia accepta. Măcar temporar ar trebui sa banați useri, ca sa se mai liniștească.
  • Dumitru Dumitru
    @mile:Copilule esti foarte ***.Tu macar intelegi ce ineamna dictatura?Desigur ca nu.Du-te naibii acasa si invata sa te comporti civilizat si gandeste inaintebsa zici ceva
  • Costel fan pro tv Costel fan pro tv
    Mi-e i-mi place pro tv pt că e multi oameni cunoscuți acolo. Abea aștept să înceapă romanii are talent in care vad pe andrea Radulescu și Andra care are pielita de găină mai mereu. I-mi place pro tv pt că e Vocea X sau vocea româniei , scuzatima, in care Loredana cu Smiley sunt doua femei frumoase . Îmi place și de Chirilă ,dar despot parcă e mai sever. Am o grămada de lucruri de învățat de la ei mai ales când se maimuțărește toti și vor sa par intr o emisiune cașto. Pierd nopți întregi cu pro tv , sunt inebunit după reclamele de pe acest program , îmi place că dau multa publicitate și niciodată nu m-a plictisesc . Pot spune că au mai multa audienta la publicitate de cat celelalte posturi și sunt mândru că și eu sunt unul dintre ei, dintr-e cei care urmăreste acest post. De ce nu se pune chiar și audienta de la publicități aici să vadă invidioșii că pro tv chiar este mai tare. Îmi place apoi la Măruță . Mă râd tot timpul la emisiunea asta pt că este comica și mai ales când este invitata Andra și face glume intre ei , și m-i se face pielea de găină când îi vad împreună cum rade amândoi. Îmi place după aia știrile pt că acolo vad cam tot ce se întâmplă cu oamenii ca noi știm unul de alții. Îmi place că d-au crimele repede până să ajungă mortul sa intre în putrefacție și asta cred că ne ajuta pe multi sa ajungem la priveghi la timp
  • mile mile
    mari, asa este , cine nu e protevist la canal, jos democratia , vrem dictatura
  • Zira Zira
    ***
  • Mari Mari
    Fratii mile si Zira manipulatorii sa mearga la cabinet pentru consiliere.Va multumim de intelegere.
  • mile mile
    de ce sant iubitor de xfactor , pentru ca are juatiii la moda , care scoate hit-uri dupa hit-uri , mi place kakarlas drim cum arata cu masca , sant nebunit dupa delia , e tare gajica , chiar daca nu prea ste muzica , maimutarelele lu brenciu , fac tot showu , sunt adusi concurenti fara voce care prin momentele penibile, m-a fac sa ma rad pana nu mai pot , mai vin si manelistii , care stie sa face show , asa pe custu telespectatorilor anten 1
  • mile mile
    f, ai ceva de castigat din lauda pro tv
  • Doru Doru
    Interesant "mile" cu "protevisti disperati". Dar vad ca tu esti primul care a comentat la aceasta stire.
  • Zira Zira
    Oooh da ! Ce mi place că protevistii au sărit repede cu gura pe aici a luând apărarea emisiunilor de *** de pe acel post mediocru . Și , Toader , și te pare că audiențele au apărut în același timp pe cele două publicații? Nu cred ! E un copy paste ,dar pe care aceeași protevisti sunt prea chiori sa vadă . Din partea mea , vă puteți uita pe ce post vreți , asta face și partajarea intre oameni care au minte și cei cu creierul neted. Daca crezi că audiențele sunt reale , deși nu au cum sa fie , și nici n am sa îmi pierd pe aici timpul argumentând pt niște inculți , înseamnă că România e mai plina de oameni fără materie cenușie decât mi as fi imaginat . Însă îți un lucru singur, Romania nu are aparatura necesara , performanta ,exacta pt a stabili audiențele posturilor tv. Ceea ce apare aici , e doar manipulare in masa , așa cum în momentul în care te uiți la tv ,fiecare post tv , îți va arunca nada ca sa musti tu , cum că între orele cutare , Kanal d a fost lider de audienta , schimbi postul și îți spune același lucru , că antena 1 intre orele cutare a fost lider de audienta ,etc . Spre mirarea ta nu sunt fan nici Antena ,nici pro tv , doar că antena mi se pare o televiziune care oferă emisiuni mai bune , iar în rest , din punctul meu de vedere tvr urile sunt cele mai bune ,pt că le urmăresc cel mai mult și pt că ai ce vedea , ai ce învața , ai ce asculta , ai cultura , ai știri în care nimeni nu și da in cap și își omoară porcii ,gainile și părinții , și e cu doua clase pt orice post , insa nu e pt orice prost . Pt că dacă n ai scandal și circ ,romanul imediat cataloghează , dacă nu e viol și crima , romanul imediat schimba postul , dacă nu e vreo emisiune regizată , romanul imediat se plictisește ,etc .Acestea fiind spuse , vizionare plăcută în continuare la emisiunile care va definesc și în care va regăsiți.

Trimite un comentariu

sus