Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României - X Factor, cifrele confruntării. TVR 2 în top cinci pe două targeturi

 
AUDIENŢE. Vocea României - X Factor, cifrele confruntării. TVR 2 în top cinci pe două targeturi

AUDIENŢE. O nouă confruntare Vocea - X Factor. Show-ul de pe Pro TV a avut vineri seara cifre peste Antena 1. Pe intersecţia celor două, Pro TV a avut aproape 500.000 de persoane peste show-ul Antenei 1.

Publicitate

Interesant este TVR 2 care a fost aseară a patra televiziune, cu o medie de 330.000 de persoane. Postul a avut, de la 20.00, la 22.00 un film artistic din 1971, Farul de la capătul lumii, cu Kirk Douglas, o producţie inspitrată de o carte de Jules Verne.

De notat. X-Factor a inceput la ora 21.05, cu jumătate de oră mai tarziu decat Pro TV, si s-a terminat spre miezul nopţii.

Pe intervalul Vocii, 20.30 - 23.10, cifrele au fost foarte apropiate de cele de pe intersecţie.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de vineri pe intervalul de intersecţie a celor două talent show-uri Vocea României - X Factor:

NAŢIONAL. Show-ul de pe Pro TV, aflat la a şaptea ediţie, a fost urmărit de aproape 1,6 milioane de persoane, media pe minut, pe intervalul în care a concurat cu X Factor. Pe acelaşi interval, Antena 1 a obţinut 1,1 milioane cu media.

URBAN. La oraşe, Vocea României a atras o audienţă bună pentru Pro TV, aproape 900.000, media de telespectatori. Antena 1 şi Kanal D au fost umăr la umăr, cu aproximativ 500.000 de persoane, media, pentru fiecare.

COMERCIAL. Pro TV s-a apropiat de jumătate de milion de persoane, pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani. Antena 1 a obţinut pe acelaşi interval 300.000, media. TVR 2 intră şi aici în top, pe cinci.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.590.000 8.8 20.9
2 Antena 1 1.116.000 6.2 14.7
3 Kanal D 922.000 5.1 12.1
4 TVR 2 329.000 1.8 4.3
5 Romania TV 302.000 1.7 4.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 894.000 9.2 21.7
2 Antena 1 542.000 5.6 13.2
3 Kanal D 509.000 5.2 12.3
4 Romania TV 178.000 1.8 4.3
5 Antena 3 171.000 1.8 4.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României - X Factor (21.05-23.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 480.000 10.6 29.7
2 Antena 1 301.000 6.7 18.6
3 Kanal D 145.000 3.2 9.0
4 Prima TV 59.000 1.3 3.7
5 TVR 2 40.000 0.9 2.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Citeşte şi:

VEZI prima confruntare Vocea României - X Factor, AICI

VEZI audienţa primei ediţii Vocea României din acest sezon, de vineri, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    @ Me : Protv este gratis. Relațiile comercale dintre Protv și rețelele de cablu sunt treaba lor, la fel cum se intampla și în cazul publicitarilor.

    Chestia este însă simpla și este dependenta de audiente. Din păcate pentru hateri și televiziunile concurente, audientele sunt încă foarte bune, departe de televiziunile de pe 2 și 3. Diferențele sunt chiar mai mari sezonul ăsta.
  • mile mile
    fake , te crezi prea destept , comenteaza cu numele tau, nu ai idei
  • mile mile
    postaci protevistii , ceocu mic , daca santé-tii mai multi credeti ca aveti dreptate , eu chiar daca sant foarte agramat , si recunosc ca nam fost atras prea multt de scola , cred ca sunt cer mai mare analist media
  • Me Me
    Orice competiție este buna, aduce progres. Nu avem de ce sa sărim la gâtul uneia dintre părți și sa ii dorim sfârșitul. Automat moare si dorinta celuilalt să mai onoreze si automat de a aduce programe mai bune. Totuși, trebuie ținut cont ca Protv ul NU este gratis (fiind dat operatorilor de cablu contra unei sume mari de bani), iar Antena/Kanal sunt. As avea pretentii mai mari de la ProTV, nu?
  • mile mile
    protevisti disperati , ce va da pro tv de ii aparati atat
  • Loredana și Smiley Loredana și Smiley
    Vreau sa uram multa ,dar multa de tot , ***....celor care urmăresc postul de televiziune pro st Tv ! *** ,dar ne place, recunoaștem , că ne faceți audienta ! Mulțumim .
  • teodor teodor
    Zira și cei dela Radar de media mint cînd postează audiențele? că aceleași audiențe am văzut și acolo.
  • Adrian Adrian
    Sunt de acord cu Geo. Se permit prea multe injurii, fie aduse unor persoane care nu se pot "apara", fie altor comentatori. Moderatorii ar trebui sa isi faca datoria si sa blocheze astfel de comentarii. Totusi, se comenteaza prea cu patos, parca pe viata si pe moarte. Are cineva de castigat din toate "disputele" astea de aici?
  • Geo Geo
    De ce li se permite unora sa jigneasca precum John cu termenigen mascarici sau ***.Cei ce administreaza pagina ar trebui sa faca treba mai buna
  • John John
    @claudiu, tu in momentul in care nu mai si argumente începi să jignesti. Caracteristic! Eu nu am spus că este de decor (de decor este Loredana), ci pe post de măscărici. Pana si tunsoarea il ajuta (ba de puscarias, ba de ***). În rest, te las pe tine sa comentezi. Dacă îți plac asa de mult, ma intreb, de ce nu ii iei de tot acasa ... sa ne scapi de ei? Este loc de ceva mai bine, oricand. În rest, Pace ție!
  • mile mile
    ai ma, ce canta loredana , opera sau lautaresti , unde era cultura
  • F F
    I-auzi, Chirila e pentru decor. De aia a dat ultimii 3 câștigători? :)) E ok sa iti placa sau nu oricare emisiune, dar sa nu o dam pe teorii ale conspirației, ca devenim ridicoli.
  • claudiu claudiu
    Pentru @Jhon cumiti permiti ba cocalarule sa il faci mascarici pe Tudor Chirila si pe Loredana se pare ca adevaratul mascarici esti tu ba cocalarule dupa cum scrie esti doar un cocalar care asculta jeguriile alea de manele care sta cu ochelari de soara in casa cand e bezna afara pai Chirila si Loredana au ani de muzica in spate si actorie dar ce sa te astepti de la un asa cocalar ca tine se vede ca nu ai mai mult de 8 clase si aleea ti le dau cu idulgenta poate nu ai decat doua clase ca la tren mojicule
  • John John
    Eu consider că Vocea României nu mai este ce era. Eu nu cred ca 'juratii' nu stiu cine vine sa cânte în spatele lor, asa cum nici cei de la X Factor nu sunt straini de cine le apare in fata. Revenind, Loredana si Chirilă sunt doar de decor, respectiv măscărici. Despot si Smiley par mult mai profesioniști. Totul pare un teatru ieftin cu multe accente de penibil. Prea puțină muzica si prea multa barbară, in pauze si nu numai. X Factor are jurații mult mai 'pământeni', dar nici ei nu sunt departe uneori de cei de la Pro si iau uneori decizii pe baza fișei/informațiilor primite anterior. Tot inainte ... ca se poate si mai rau/bine, după caz!
  • iche iche
    mie mi se pare ca pagina de media a fost destul de corecta, au spus cand sefi la cutite au intrecut. si mi se pare ca mile nu e o opinie de ascultat, din moment ce nu stie sa scrie. eu "sar" nu "s-ar". de fapt, aici cel care "s-are" la gatul "protevistilor" (asta e, astia suntem) este domnul mile

Trimite un comentariu

sus