Skip to main content

Cine va prezenta Te vreau lângă mine după plecarea Gabrielei Cristea

 
Cine va prezenta Te vreau lângă mine după plecarea Gabrielei Cristea

Realizatoarea Gabriela Cristea este la un pas să intre în concediu de maternitate, iar Kanal D anunţă o nouă gazdă a emisiunii Te vreau lângă mine. Este vorba despre Bianca Drăguşanu. Ea va prelua cârma emisiunii de dateing din 18 septembrie.

Publicitate

Anunţul a fost făcut marţi seara în emisiunea WowBiz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lola lola
    sa trimita cineva o sesizare la CNA incat sa ii oblige sa puna pe ecran ca emisiunea Te vreau langa mine este o fictiune
  • marian marian
    Multumesc .ss pentru ca eram nedumerit
  • ss ss
    @marian bianca d e o figuranta,ce are o fetita mai frumoasa ca ea si un prezentator pe nume victor slav,ex prezentator la meteo pro tv,acum la wowbiz kanal d si restul nu descriu ca se stie
  • Adi Adi
    E clar.În țara asta nu trebuie sa ai studii nici carte nici experiență în domeniu, toata nimicurile ajung la tv, pe cand alții muncesc si învața ani buni sa fie moderatori într-o emisiune, asta a facut circ la tv toata viața ei şi ajunge prezentator.E o emisiune de 2 lei dar totusi.Kânal D promovați toate nimicurile şi scursurile, dar nu mă miră că toți din acel trust sunt niste infecți!
  • Costi Costi
    În primul rând emisiunea este o facatura la care se uita doar pensionarii, cu nişte oameni de nimic care n-au nici 5 clase terminate.
    În al doilea rand Gabriela era o *** dar macar isi prezenta emisiunea bine, Canald D au dovedit inca o data cat de culți şi de inteligenți sunt aducând-o ca prezentator pe mimoza asta cu buze cat 2 peşti.O sa le scada audiența de la mica la mai mica :))))
  • mile mile
    f, din contra, emisiunea vacanta de patru stele are audiente mici , iar capatos vad ca nu e influentat de asta , vara am fost aici , in fiecare zi, dar atunci e vacanta , nu e normal sa te uiti la tv mult , este rau ca romanii prefera ceva ieftin , si acces direct a facut 4,5 rating tot cu ceva ieftin , de ce serial zici
  • F F
    @ mile : dar toată vara unde ai fost? :)) așteaptă sa vezi dacă le merge sau nu noul serial, ca știm ca audiena emisiunilor de noapte e influențată de audienta din prime time.
  • F F
    Lasă ne Iuli cu ghicitul în stele. Se știa de mult ca Gabriela pleacă pentru ca este însărcinată, iar în perioada aia erau foarte multe zvonuri de Bianca. Tot în vara ai zis și multe aiureli de Protv și Pro2. Nu ai nimerit o pe niciuna.

    Kanal D a tot dovedit ca se pricepe sa își aleagă prezentatorii. S ar putea ca Bianca sa fie perfecta pentru genul ăsta de emisiune.
  • Catalin Catalin
    Iuli , Gabriela a anuntat ca revine din primavara inapoi , asta daca va mai exista emisiunea pe atunci . Audientele o sa scada cu siguranta , ea macar are experienta in domeniu, iar Bianca la ce voce are , nu cred sa aiba prea mare priza la public .
  • marian marian
    Cine este Bianca D, o covertura de pus pe perete sau pe pat ca nu am auzit de ea ,ca ar fi o prezentatoare ci mai degraba o ,,,,,,,,,,,,
  • mile mile
    iuli, pai ce face kanal d , luni seara capatos mult peste ei , 4 rating peste pro tv
  • alex2 alex2
    "dateing"...
  • Iuli Iuli
    Si uite asa, Kanal D ii da un sut Gabrielei Cristea. Good job :)

    V-am zis inca din iunie ca Bianca o sa prezinte emisiunea.
  • mile mile
    nu e emisiune , e facatura si un program de fictiune

Trimite un comentariu

sus