Skip to main content

CITĂRI. Sintagma preferată de posturile care au dat imaginile Goţiu-Palada: "la o emisiune TV"

 
CITĂRI. Sintagma preferată de posturile care au dat imaginile Goţiu-Palada: "la o emisiune TV"

Cum au relatat posturile la ştiri scandalul zilei: Mihai Goţiu, lovit la B1 TV de Mirel Palada? Cum au precizat sursa? Au spus numele postului? Răspunsul: parţial.

Publicitate

Sintagma preferată de majoritatea posturilor de ştiri a fost că incidentul a avut loc "într-un post de televiziune", ca, de altfel, în toate situaţiile în care posturile preiau imagini de la canale concurente. Toate staţiile s-au ferit să pună pe burtieră numele canalului unde s-a întâmplat - B1 TV. Sau să îl pronunţe prin vocea prezentatorilor.

O trecere în revistă aşa cum s-a întâmplat la jurnalul de prânz.

Antena 3: "Mihai Goţiu, bătut de Mirel Palada într-un studio TV", a pus postul pe ecran. La imaginile din studioul B1, a fost precizată sursa pe ecran, chiar cu logo-ul B1 TV (singurul post care a dat şi logo-ul).

Realitatea TV: "Pauză de publicitate cu pumni" a fost burtiera care a rulat la prânz pe Realitatea TV. Pe imaginile de la B1 TV era trecut numele postului b1TV.

România TV: "Bătaie cu pumni şi picioare în studioul unei televiziuni", a scris şi România TV. Peste imagini a fost pus B1 TV.

Digi 24: "Dispută politică cu pumni" a fost burtiera de la Digi 24. Postul s-a ferit să spună numele postului din vocea prezentatorilor: aflam că "s-a întâmplat în timpul unei emisiuni TV" sau "în pauza de publicitate a unei emisiuni TV". B1 TV apărea doar peste imaginile preluate, cu "Sursă B1 TV"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    cine e umflatzica de la antena 3?

Trimite un comentariu

sus