Skip to main content

CNA, sesizat după ce la Pro TV, Digi, Dolce şi TVR s-a spus Steaua în loc de FCSB

 
Sursa: www.fcsteaua.ro
Sursa: www.fcsteaua.ro

Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit mai multe sesizări legate de faptul că la mai multe posturi TV realizatorii, comentatorii sau invitaţii folosesc Steaua în loc de FCSB pentru echipa patronată de Gigi Becali.

Publicitate

Întrucât forul a primit sesizări, acesta este obligat să le analizeze.

Consiliul are pe ordinea de zi a şedinţedi de marţi, 26 septembrie, monitorizarea unor emisiuni şi comentrii sportive de la Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 (Telekom Sport), PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro (Pro X), TVR 1, TVR HD din perioada iulie - septembrie 2017.

Menţionăm că Gigi Becali a pierdut definitiv procesul cu Clubul Sportiv al Armatei din decembrie 2016, şi nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu sunt microbista Nu sunt microbista
    Adica se dau dejectii de emisiuni la Tv cu cocalari si *** si astia dau amenda pt Steaua? *** ***!
  • ANDREI ANDREI
    Pentru toti stelisti care au scris.

    Sunteti prea mandri sa recunoasteti, dar nu aveti dreptate FCSB nu este STEAUA nici in 1000 ani . Chiar daca comentatorii de la PROTV sunt stelisti pana pana in maduva oaselor . Toti cei care folosesc numele STEAUA sa plateasca. O hotarire judecatoreasca se aplica chiar daca nu ne place.Incepand cu patronul lui FCSB.Daca era invers toti sareau ca arsi.
  • Jurca Jurca
    @Dariu Catalin Nu mai delira , amintesti de aia din politica care-ti spun ca ei sunt majoritatea.Legea trebuie sa fie egala pantru toti fie ele minoritati sau majoritati!In sufragerie la tine poti sa-i spui cum vrei ,nu pe ecran.Daca maine televiziunile ar pune pe ecran ca joaca Lugano-Real Madrid in loc de Lugano -FCSB crezi ca ar fi fericiti madrilenii?Le-ar cere niste despagubiri de-i lasa la pielea goala!
  • Darius Catalin Darius Catalin
    UNICA STEAUA E ACUM IN LIGA 1!
    NU EXISTA MOTIV SA SE INTERZICA FOLOSIREA NUMELUI STEAUA DE CATRE REPREZENTANTII PRESEI SCRISE,VIDEO SI AUDIO.CEL CARUIA I SE INTERZICE ESTE GEORGE BECALI.DAR MASS MEDIA ESTE PENTRU MAJORITATEA POPULATIEI,NU?IAR MAJORITATEA SUSTINE CA FCSB = STEAUA!
  • ham ham ham ham
    Cutu cutu .. crezi ca *** a fost prost cand a ales abrevierea asta? ham ham . Da' cred ca pe viitor situatia se va repeta la dinamo. Sa vedem ce abreviere va folosi nea ***. Macar *** a avut imaginatie. Dinamo se va numi FC HAM HAM ? FCHH. hehehe
  • Alex Alex
    @ham ham Fals! "FCSB" nu este o abreviere (in cazul in care stii ce inseamna asta). Societatea Comerciala "Fotbal Club FCSB" S.A. este infiintata in 2003 si are sediul in Mogosoaia. Steaua nu a fost infiintata in 2003 si nici nu are sediul in afara Bucurestiului.
  • ham ham ham ham
    Pentru toti ***; cand bateti spuneti ca ati batut Steaual cand luati bataie spuneti ca ati luat bataie de la fcsb. Ce ***! F.C.S.B inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti. ham ham
    Hehehe;
  • catalin catalin
    CNA, in loc sa se ocupe de lucruri serioase,cum ar fi implicarea posturilor tv in politica, limbaj suburban sau chiar violenta fizica, intra intr-o treaba aiurea. Diferendul intre Steaua si FCSB, este o chestie intre doua entitati, iar , in virtutea dreptului la libera exprimare, nimeni nu poate opri invitatii sa foloseasca denumirile pe care ei le considera corecte. Nu CNA este chemat sa faca ordine in problemele altira. Este o greseala si o imixtiune a CNA in probleme care nu ii intra in competenta, dar Armata are ....mina lunga
  • Cornel Cornel
    De acord, pentru ca introduc telespectactorii in eroare, difuzarea de informatii false este interzisa de CNA.
  • Raz Raz
    Eu zic sa se ia in discutie la CNA sa nu cumva sa se pronunte la TV nici Steaua Rosie Belgrad!!!! In ce tara traim!
  • Tembelizoare Tembelizoare
    @CXN Cred ca stii foarte bine la ce ma refer, nu e vorba ca a zis nu stiu ce invitat(sau chiar comentator) e normal sa-ti mai scape. Dar astia (mai putin DIGISPORT) o fac tendentios si obraznic. Isi fac PROMO cu numele STEAUA.Poti verifica chiar acum de exemplu pe SPORT .RO cum este prezentat meciul de joi.Iti spun eu:LUGANO -STEAUA. Eu care stiu ca singura echipa care poate folosi numele de Steaua este in liga a 4-a ce sa mai cred?
  • K K
    Cat de penibil... dar daca ii ziceau "steluța" se mai sesizau? Trist.
  • CXN CXN
    @tembelizoare:Deci in logica ta ar ttebui inchise Digi Sport si Telekom Sport(pentru ca pagina de media nu are habar ca s-au redenumit) doar pentru ca a zis Steaua in loc de Fcsb?Traim intr-o tara manipulata.
    FCSB=Steaua
  • Alexandru Alexandru
    @Gigel Furtuna Ba da! La fel cum ii poti interzice sa injure. Printr-o decizie judecatoreasca DEFINITIVA s-a demonstrat ca Fotbal Club FCSB nu este Steaua Bucuresti. Ce vrei mai mult?
  • Tembelizoare Tembelizoare
    Nu poti sa fii comentator sportiv sau realizator si sa ma jignesti spunandu-i unei alte echipe (in speta fcsb) STEAUA mai ales ca s-a dat si o hotarare judecatoreasca definitiva in care se interzice folosirea numelui Steaua pentru a promova echipa lui becali.Conluzie: televiziunile si presa sportiva nu respecta o hotarare judecatoreasca.Prima faza:AMENDA.A doua :Oprirea temporara a emisiei.A treia faza:ridicarea licentei de emisie pentru postul respectiv.

Trimite un comentariu

sus