Skip to main content

CNA, sesizat după ce la Pro TV, Digi, Dolce și TVR s-a spus Steaua în loc de FCSB

 
CNA, sesizat după ce la Pro TV, Digi, Dolce și TVR s-a spus Steaua în loc de FCSB
Sursa: www.fcsteaua.ro

Consiliul Național al Audiovizualului a primit mai multe sesizări legate de faptul că la mai multe posturi TV realizatorii, comentatorii sau invitații folosesc Steaua în loc de FCSB pentru echipa patronată de Gigi Becali. 

Publicitate

Întrucât forul a primit sesizări, acesta este obligat să le analizeze. 

Consiliul are pe ordinea de zi a ședințedi de marți, 26 septembrie, monitorizarea unor emisiuni și comentrii sportive de la Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 (Telekom Sport), PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro (Pro X), TVR 1, TVR HD din perioada iulie - septembrie 2017. 

Menționăm că Gigi Becali a pierdut definitiv procesul cu Clubul Sportiv al Armatei din decembrie 2016, și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Decizia aia judecatoreasca interzice societatii FC FCSB sa se autointituleze Steaua, nu unor terti sa o numeasca Steaua. Daca respectivul jurnalist sportiv identifica echipa respectiva drept Steaua, unde e problema? Nu mai are libertate de exprimare? Absurdistanul PSD-ist.
  • ma doare stupiditatea unor comentarii....auzi, va fi amendat mironica pt ca spune "steaua" !! doamne fereste ! nu va fi amendat nimeni, libertatea de expresie e garantata. se va face o recomandare, pe care televiziunile oricum o respecta, peste tot este scris fcsb, dar comentatorilor si jurnalistilor nu li se va interzice nimic.
  • Da, e bine si mai tarziu decat niciodata. FC FCSB nu e Steaua Bucuresti, sper sa inteleaga si mironica treaba asta abia dupa ce il ustura buzunarul. si sper sa il usture rau.
  • Era cazul sa ia masuri si CNA-ul.
    Hotararile Justitie trebuie aplicate si respectate.
    Spectatorii din tribune pot striga ce doresc dar unica echipa de fotbal Steaua Bucuresti este in Ghencea.
  • Sa aibe tupeul sa interzica si suporterilor sa mai pronunte cuvantul " STEAUA " sa vedem dupa ce mai fac

Trimite un comentariu