Skip to main content

Digi24 lansează campania „România NEbunului simţ”

 
Digi24 lansează campania „România NEbunului simţ”

Digi24 vrea să-i dea la TV pe cei cu obrazul gros. Postul lansează din 18 septembrie campania „România NEbunului simţ”.

Publicitate

Campania va fi prezentată pe post de Dana Gonţ, după ce în ultima lunii s-au strâns materiale de la telespectatori (foto şi video), cu oameni care sfidează regulile bunului simţ.

Sunt sute de obiceiuri mărunte pe care le observam cand ne uitam in jur si pe care le-am vrea dispărute. Niciunul dintre ele nu pare "cine stie ce mare lucru". Despre ce vorbim? Despre un chiştoc aruncat pe geamul maşinii ca, cine stie, poate ca abia ai luat-o de la spalat si inca nu iti vine sa ii murdăreşti scrumiera. Despre punga plină cu resturi pe care ai obosit sa o plimbi pana dai, in sfârşit, de un coş de gunoi. Si-atunci, te uiţi pe furis sa vezi daca poti furişa azvârlirea ei oriunde s-o nimeri.

Despre claxonul in trafic care iti bubuie brusc in spinare cand semaforul se gândeşte sa se faca verde, despre "grămada dezorganizată" din staţiile de autobuz,.


Vorbim despre covoraşele de coji de seminţe de la intrarea in scara si despre peştele la grătar facut in dreptul ghenei, despre peturi care plutesc pe lacuri si zboară pe ferestre, despre sudalme la volan înspre "boul ala" fiindcă, nu-i asa, Tu ai avut o zi grea, restul se rasfata.”

„România NEbunului simt" este încercarea de a deretica, macar un pic, prin această zonă a societăţii. Iar primul lucru pe care îl putem face este să vorbim despre aceste lucruri atat de nesemnificative aparent, spun reprezentanţii postului TV.

Dana Gonţ va avea, zi de zi, între 18 şi 24 septembrie invitaţi - specialişti, avocaţi, psihologi, cu care va discuta aceste probleme si vor incerca, împreună, să vină cu soluţii pentru o altfel de Românie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    E foarte dragut ca telespectatorii trimit poze si filmulete, dar altceva? Vreo actiune de genul asta in Romania?
    http://www.thedailybeast.com/russias-viral-stop-a-douchebag-fad
    Sau ne multumim sa strambam din nas?

Trimite un comentariu

sus