Skip to main content

Fort Boyard debutează la Pro TV de luna viitoare, duminica

 
Fort Boyard debutează la Pro TV de luna viitoare, duminica

Primul sezon al show-ului Fort Boayard va debuta luna viitoare la Pro TV, având ca zi de difuzare duminica. Producţia va avea prima ediţie duminică, 1 octombrie, de la 20.30 şi va avea o durată de o oră şi jumătate.

Publicitate

Show-ul, găzduit de Paul Ipate şi Octavian Strunilă, a fost filmat în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

DESPRE EMISIUNE. În fiecare ediţie, cinci vedete fac echipă şi trec prin probele pregătite pentru a aduna cheile şi indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel încât să ia cât mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strâns este transformat în bani, iar o parte din premiul câştigat va fi donat unei cauze nobile.

Vedetele concurează împortriva fortului, iar lupta începe cu probe amuzante, dar deloc uşoare în execuţie, urmând ca nivelul de dificultate să crească pe măsură ce reuşesc să treacă cu bine şi să ia cheile puse la bătaie.

Paul Ipate: „Personal, pot spune că nu mai am răbdare! Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Când am păşit prima dată în el, am simţit ca şi cum am fost transpus instant în mijlocul unei poveşti în care jucam din copilărie! Concurenţii sunt absolut fabuloşi, iar prima ediţie va lăsa telespectatorii cu gura căscată... la propriu! Noi aşa am rămas la faţa locului! Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să şi respirăm ca să nu distrugem concentrarea! Aşa demonstraţii de curaj şi determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!”, a declarat Paul Ipate.

Octavian Strunilă: „Abia aştept să împărtăşim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo! Pe lângă tensiune şi emoţie, adrenalină şi determinare, telespectatorii vor vedea că am avut şi mult umor! Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenţii să se relaxeze puţin şi să intre la probe încrezători că vor reuşi. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase!”.

FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Patrik Patrik
    Comoara
  • canarus canarus
    ''Fort Boyard'' arata ca ''Urzeala tronurilor''. Cred ca o sa-i mearga bine.
  • Iuli Iuli
    Antena1 mai bine ar muta iUmor de la 20:00 sau 20:30. Nu inteleg de ce mai produc Baieti de oras, un serial de "comedie" slab. Macar de-l bagau la duel cu Ai Nostri, dar nu miercurea la duel cu Visuri sau duminica inainte de iUmor

Trimite un comentariu

sus