Skip to main content

Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

 
Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

UPDATE. Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră. Când se vede Patria mea eşti tu

Şapte zile a stat serialul În bătaia inimii în grila Kanal D. După ce postul a avut printre cele mai slabe cifre din ultimii ani, în prime-time, postul a decis rapid să renunţe la producţie.

Astfel că, de miercuri, 13 septembrie, postul anunţă o nouă producţie, Patria mea eşti tu, avându-i în rolurile principale pe Halit Ergenc, care l-a intruchipat pe Suleyman Magnificul, şi pe Berguzar Korel, soţia acestuia, cunoscută pentru rolul din "1001 de nopti".

Decizia Kanal D vine după ce serialul În bătaia inimii, care a debutat pe 4 septembrie, a adus la prăbuşirea postului în audienţe. Spre exemplu, luni seara, după ce au început show-urile de forţă ale Pro TV şi Antena 1, postul Kanal D a coborât pe trei la nivel naţional şi pe cinci la oraşe şi pe publicul comercial. Cifrele integrale, AICI

Recent Kanal D a mai luat o decizi-fulger. Emisiunea Super Potriveala, de sâmbătă seara, a fost înlocuită după numai două ediţii. În locul acesteia, de la 20.00, a fost programată emisiunea Se strigă darul, cu Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru prezentatori.

Super Poriveala, care are mai multe ediţii filmate deja, a fost mutată vinerea, de la 23.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgiana Georgiana
    Alooo dati filmul macar o data de două ori pe saptamana nu il intrerupeti pt ca este foarte interesant.... Nu e corect...
  • blak blak blak blak
    Ce ce ati scos serialu cica este inebunita Mantea sa faca ea audienta ca e patrioata
  • Elena Ursache Elena Ursache
    Vreti audiență maximă ???
    Este mult mai bine să difuzaţi ambele seriale .
    În bătaia inimii .
    Patria mea esti tu .
    Telespectatorii pot alege pe care să-l vizioneze.
    Schimbând orele de vizionare şi lăsând să ruleze ambele seriale, doar aşa ve-ţi avea audiență.
    Aşa cum aţi procedat acum NU e corect.
  • Ana Ana
    Ar trebui difuzat macar o data pe saptamana filmul in bataia inimii este foarte urat ceea ce ati decís sa nu il mai difuzatii,din partea voastra fata de telespectatorii fideliiiii
  • Mihaela Mihaela
    Nu se poate asa ceva .o greseala imensa cel mai frumos film care lam putut vedea datine macar 2 zile sau schimbati ora .va rog din suflet e un film de nota 10
  • Dan Dan
    organizare de ***,asa cred ei ca o sa creasca rating-ul? nu este prima data cand intrerup brusc un serial in favoarea altuia....bataie de joc!!!
  • Nik Nik
    Mai bine lăsați filmul in bătaia inimii de cat asta urat
  • Nik Nik
    Mai bine lăsați filmul in bătaia inimii de cat asta urat
  • gabriela gabriela
    vreau serialul in bataia inimii!
  • Poseta Poseta
    Asteptam continuarea serialului "in Bataia inimii "...nu Este corect cum ati procedat fata de telespectatorii care au urmarit cu interes pana la acesta data episoadele.
  • ADRIANA STANGU ADRIANA STANGU
    Daca promoveaza filme noi fara sa tina cont de telespectatorii fideli o sa se duca audienta jos ca ne va pierde si pe noi.Trebuie sa reveniti cu filmul In bataia inimii.
    Asa nu se face , sa te joci cu nervii telespectatorilor.Kanal D.revino cu serialul.
  • Flo Flo
    Vai de capul vostru..Cum ma sa scoateti filmul era cel mai frumos film difuzat pe kanal d..
  • luminita luminita
    trebuie sa difuzati in continuarie in bataia inimi nu se poate asa ceva, luminita.
  • Vasilica Vasilica
    Nu e normal sa nu mai difuzati serialul "In bataia inimii"! Uite serialul,nu-i serialul!!! Ne amagiti ca pe niste copii mici. Dati-l macar o data pe saptamana.
  • bartosz bartosz
    @Marian

    Sigur ca nu toata lumea prefera serialele turcesti, n-am spus ca trebuie sa placa tuturor, dar acum ce sa facem? Sa nu ne placa nimic din Turcia : nici serialele, nici turismul, nici painea turceasca, doar ca sa nu se rasuceasca Stefan cel Mare in mormant?

Trimite un comentariu

sus