Skip to main content

Kanal D anunţă încă un serial turcesc: Kosem, sezonul doi

 
Kanal D anunţă încă un serial turcesc: Kosem, sezonul doi

Kanal D va difuza, în curând, cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem”, în care personaj central este sultana Kosem.

Publicitate

Daca in primul sezon, rolul lui Kosem a fost interpretat de tanara actrita Anastasia Tsilimpiou, acum rolul ii revine lui Nurgul Yesilcay, cunoscută pentru rolul din „Furtuna pe Bosfor”.

Reamintim ca serialul „Kosem” este realizat de aceeasi echipa de producatori care au realizat „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, cele doua productii facand parte din seria purtand numele „Secolul Magnific”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anda Orosan Anda Orosan
    Serialul "Kosem" bun si plin de mister. Te tine mereu in suspans si abia astepti sa fie difuzat. Viata nu e corecta insa nu imi place personajul "Faria". Adica sultanul pe mama copiilor lui nu o iarta iar pe tradatoare si ucigasa aia o iarta si o mai si cere in casatorie. Ceea ce denota ca nu o iubeste pe saraca Ayse..Faria fiind un personaj urat si plin de tupeu. Filmul putea sa fie interesant si daca acest personaj nu primea atata bunavointa din partea sultanului. Nu merita! E o nenorocita iar el un prost! ....

Trimite un comentariu

sus