Skip to main content

Meciurile din Bundesliga, disponibile şi în România, prin intermediul unei platforme

 
Meciurile din Bundesliga, disponibile şi în România, prin intermediul unei platforme

Meciurile din campionatul Germaniei se pot vedea şi în România, gratuit, prin intermediul unei platforme online. Este vorba despre Laola1.tv, care anunţă pe site-ul propriu că a achiziţionat drepturile pentru Bundesliga pentru Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia şi România.

Publicitate

Potrivit site-ului, meciurile pot fi văzute gratuit, în variantă standard definition (SD), iar cei care vor să le vadă HD trebuie să-şi facă un cont pentru 5 euro pe lună.

Potrivit paginii de Facebook Borussia Dortmund România, cea care a şi anunţat informaţia, comentariul meciurilor este în limba engleză.

Reamintim că pentru prima dată în 11 ani, Bundesliga nu se vede pe televiziunile din România, întrucât niciun post TV nu a achiziţionat drepturile pentru această competiţie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În ultimii ani, campionatul intern al Germaniei a fost difuzat de Eurosport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • o sa o sa
    Osa vedeti HD la calitate SD. hehehe
  • teodor teodor
    Să vedem și cîți Romîni osă plătească să vadă la calitate HD.
  • Alex Alex
    @geo Si eu ma intreb... Am fost si eu abonat la Player pentru MotoGP, dar lasa de dorit... Au streamul SD, de la tv, cu reclame si inca unul HD, fara reclame, dar si fara comentariu, adica plateam degeaba.
  • tipu de la cablu tipu de la cablu
    Cum sa iti cumperi led mai mare de 50" si sa cauti streamuri sa te uiti la meciuri? Oricum se va vedea execrabil. Dati voi bani la toti necunoscutii si dupa aia o sa va plangeti ca nu puteti vedea un meci.
  • circo circo
    @Geo - da, la Eurosportplayer crește foarte mult numărul abonamentelor în perioada turneelor de Mare Șlem. Și mai sunt unii care plătesc abonamentul pentru a vedea înregistrările meciurilor din Premier League. Nu le purta tu de grijă, se descurcă.
  • geo geo
    Bună mișcare.
    Pentru cei interesați.
    Oare la Eurosportplayer mai plătește cineva ceva...

Trimite un comentariu

sus