Skip to main content

Nepotriveala. Emisiunea Super Potriveala, scoasă din grilă după numai două ediții. Ce intră în loc

 
Nepotriveala. Emisiunea Super Potriveala, scoasă din grilă după numai două ediții. Ce intră în loc

Două săptămâni a rezistat game show-ul Super Potriveala în grila Kanal D. Ca urmare a cifrelor slabe de audiență, producția a fost scoasă, pentru moment, din grilă. Kanal D urmează să anunțe în curând ora de difuzarea a show-ului. 

În locul emisiunii, sâmbăta de la 20.00, intră o altă producție, Se strigă darul. Schimbarea se va face din acest weekend, de sâmbătă, 16 septembrie. 

Publicitate

Totodată, Kanal D anunță schimbări și în emisiunea Se strigă Darul. În locul prezentatorului Bursucu, intră, alături de Andreea Mantea, Mihai Mitoșeru. Bursucu are deja în derulare, în acest sezon, două proiecte, Teo și Roata Norocului. 

Kanal D a scos în weekend cifre slabe, în prime-time, pe intervalul show-ului Te cunosc de undeva, 20.00 - 23.25. Postul nu a reușit să intre în top cinci audiențe la nivel urban (cifrele complete, AICI). 

“Ne dorim din tot sufletul sa le aratam in continuare telespectatorilor cat de spectaculoase sunt traditiile la nuntile din tara noastra, in toate zonele Romaniei si cat de frumos stiu sa se distreze romanii. Am intalnit povesti incredibile de dragoste, pe care le puteti urmari in urmatoarele editii ale emisiunii <Se striga darul>. La filmari, au fost mai multe multe premiere pentru mine, un exemplu ar fi acela ca am imbracat costumul de apicultor si chiar am stat, realmente, langa stupi! Dar ce nu fac eu pentru mirii nostri? ”, spune Andreea Mantea.


 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mitoseru nu este potrivit pentru aceasta emisiune.Daca mitoseru prezinta, se striga darul atunci pe mine ca fan acestei emisiuni ma-ti pietdut.
  • @Iuli, Sâmbătă, 9 septembrie, emisiunea Superpotriveala de la Kanal D , ediția 2, a fost pe locul patru la nivel național și pe segmentul comercial, iar la orașe a fost în afara top 5, fiind depășită și de RTV și Antena 3. Audiențele de la prima ediție (2 septembrie) nu le știu.
  • Si ce audiente facea emisiunea?

    Noul serial este foarte, foarte slab! Abia aduna 1.000.000 de persoane pe National, 500.000 de persoane pe Urban, iar pe Comercial nu trece de 160.000

Trimite un comentariu