Skip to main content

Proprietarii platformelor psnews.ro şi pebloguri.ro lansează un site cu articole de bine

 
Proprietarii platformelor psnews.ro şi pebloguri.ro lansează un site cu articole de bine

Positive Hub, societatea care deţine şi site-urile psnews.ro şi pebloguri.ro, a lansat luna aceasta un nou proiect online: Editiadedimineata.ro.

Publicitate

„Noua platformă Ediţiadedimineaţă.ro este adresată publicului larg şi îşi propune să stea departe de politică şi de senzaţionalul dezvăluirilor cotidiene, dar să prezinte în detaliu oameni şi proiecte care fac cinste comunităţilor din care provin – fie că vorbim despre poveşti construite în business ori în lifestyle, educaţie, cercetare, sport sau cultură”, anunţă reprezentanţii platformei.

Platforma va avea şi o componentă video.

Reprezentanţii platformei spun că Editiadedimineata.ro nu va avea publicitatea clasică de tip bannere sau Google Ads, „ci îşi propune să ofere companiilor o zonă de PR ce va conţine ştiri, poveşti de succes, conţinut de calitate şi oameni de valoare”.

Platforma nu va găzdui bannere de promovare, machete de publicitate sau Google Ads, dar îşi propune ca relatarea poveştilor unor oameni excepţionali să fie susţinută de către companii de succes”, spun aceştia.

„Pentru început, Editiadedimineata.ro prezintă povestea unui tânăr manager sportiv spusă chiar de către cei pe care îi susţine, dar şi de personalităţi precum Maia Morgenstern şi Irina Begu. Această primă poveste este susţinută de către Inventus Research”, se arată în comunicatul companiei.

Ediţiadedimineaţă.ro aparţine Positive Hub, societate ai cărei acţionari mai deţin platformele PSnews.ro şi Pebloguri.ro, precum şi firma de consultanţă Inventus Research: Anca Mireanu şi Cosmin Ivănuş.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vicentiu vicentiu
    ^Despre ce vorbești aici, Costi Mocanu?
  • moshu49 moshu49
    am înțeles, dorința ministresei Pană a început să se materializeze (Anca Alexandrescu a punctat!)

Trimite un comentariu

sus