Skip to main content

Restanţe concursul radio al CNA. Una din cele patru frecvenţe radio a fost acordată. CNA vrea organizarea unui nou concurs

 
Restanţe concursul radio al CNA. Una din cele patru frecvenţe radio a fost acordată. CNA vrea organizarea unui nou concurs

După mai multe amânări, membrii CNA au decis soarta celor patru frecvenţe de radio FM rămase restante după concursul organizat la finalul lunii iunie. Potrivit legislaţiei, votul ar fi trebuit să fie dat în şedinţa imediat următoare, însă membrii CNA au decis amânarea punctului în mai multe rânduri.

Publicitate

În urma votului dat astăzi, doar una dintre frecvenţe a fost acordată, celelalte trei urmând să fie scoase din nou la concurs, posibil în acest an.

Frecvenţa de Hunedoara, 88,9, a fosta cordată, în urma votului membrilor CNA, unui proiect local, Big FM, din Deva.

Cat priveşte celelalte trei frecvenţe, din Alba Iulia, Orşova şi Sighetul Marmaţiei, niciuna dintre propunerile restante nu au întrunit votul a cel puţin şase dintre membrii prezenţi. Răsvan Popescu, vicepreşedintele CNA, a solicitat pentru săptămâna viitoare un inventar al frecvenţelor radio libere şi organizarea unui nou concurs până cel târziu în luna noiembrie.

Reamintim că pe lista scurtă pentru frecvenţa de Alba Iulia (102,3) intraseră Radio ZU şi Jazz Radio. La Orşova au rămas Galaxy FM (post controlat de Eugen Nicolicea) şi Smart FM (postul lui Marius Tucă), La Sighetu Marmaţiei au fost, pe lista scurtă, Radio Maria şi Radio Tisa (un proiect de radio local).

Lista câştigătorilor de la concursul din iunie 2017, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Valentin. Da, vor sa mai scoata la concurs si alta frecvente in afara de cele trei, in masaura in care vor gasi si altele libere.
  • Valentin Valentin
    „Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA, a solicitat pentru săptămâna viitoare un inventar al frecvențelor radio libere și organizarea unui nou concurs până cel târziu în luna noiembrie.” Poate să mă lămurească cineva? Vor scoate la concurs și alte frecvențe, sau doar pe astea 3 care au rămas?
  • Sandro Sandro
    Galaxy FM controlat de Nicolicea? :))))))))))) Stiam eu de ce nu ascult, LOL. Jesus! :)))))))))))))
  • hasmote hasmote
    Zu oricum ar acoperii cu frecventa de SIBIU,de pe Paltinis la Alba,cat de cat. Dar acum nu s-au intrunit voturile necesare,deoarece nu a existat un interes asa mare sa fie luate. Mai exact nu a dat nimeni spaga,atentie ,dastea. Nu la sunat de la PSD , pe Herjeleu : -Dale ma la Zu orasul ala...!! Ca deja batea la ochi...
  • Thomas Thomas
    ***
  • Brutus Brutus
    Mă enervează rău de tot site-ul vostru. Dacă am permis să primesc notificări pe telefon și desktop, de ce nu se întâmplă nimic? Ultima notificare, doar pe mobil, a fost cu audiențele radio. Pe desktop deloc.

Trimite un comentariu

sus