Skip to main content

Schimbare de programare din mers. Kanal D va avea astăzi două seriale turceşti. WowBiz ia azi o pauză

 
Schimbare de programare din mers. Kanal D va avea astăzi două seriale turceşti. WowBiz ia azi o pauză

O nouă zi, o nouă modificare. Postul Kanal D testează diferite variante de programare a producţiilor din grilă, după rezultatele modeste de audienţă din ultima săptămână.

Publicitate

UPDATE. Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră

În această seară, în grilă vor fi două seriale turceşti, unul după altul: unul de la 20.00, celălalt de la 23.15.

După ce serialul În bătaia inimii a fost scos marţi din grilă, postul a decis să-l programeze astăzi şi mâine de la 23.15.

Serialul va fi imediat după Patria mea eşti tu, difuzat de la 20.00, care ieri a avut prima difuzare.

În noua variantă de programare, WowBiz va lua astăzi o pauză. Cel puţin astăzi. Nici Super Potriveala nu va mai fi vineri, de la 23.00, aşa cum anunţase postul în urmă cu câteva zile.

Din informaţiile Paginademedia.ro, cele două emisiuni vor rămâne în grilă, însă în prezent se caută cea mai bună formulă de programare.

Reamintim că, marţi, Kanal D a decis să scoată serialul În bătaia inimii după doar şapte difuzări. Producţia a adus rezultate slabe de audienţă pentru Kanal D, punând postul şi pe locurile cinci în topul audienţelor, cu cifre mult sub media obişnuită.

Spre exemplu, luni, când au debutat Gospodar fără pereche (Pro TV) şi Chefi la Cuţite (Antena 1), serialul de pe Kanal D a fost urmărit de puţin peste jumătate de milion de persoane, la nivel naţional, cifre de până la trei ori mai mici faţă de cât obţinea postul în mod obişnuit. (cifrele, AICI)

Situaţia a fost neschimbată şi marţi seara, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Astfel, s-a luat decizia introducerii noului serial turcesc, Patria mea eşti tu. Schimbarea s-a simţit instant în audienţele de miercuri. Postul a avut o creştere de audienţă de peste 50%, la nivel naţional, de pe o zi pe alta (pe larg AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Nu sunt de acord cu schimbarea serialului Kosem de la canal KD de la ora 23 la ora 16 cateva ore. Era perfecta acea ora de difuzare de luni si marti. Care este urmatoarea schimbare si de ce nu este si reluarea serialului.
  • Anonim Anonim
    Normal ca nu au audiente daca baga tot serialele proaste din Turcia sau le baga cu intarziere. Eu am terminat Kosem de mult dar ei nici macar nu au inceput difuzarea sezonului 2.
  • Dumitru Maria Dumitru Maria
    Kanal D neserios cu programarea emisiunilor.Regret că trebuie să spun ...dar Rușine pt. voi!
  • Ana Manole Ana Manole
    Daca patronul a platit deja tot serialul, ar puta sa gaseasca o formula sa-l difuzeze pana la final. Acum ceva ani, Antena 1 facea asa. Daca un serial scadea in audienta, il programa la 4 dimineata (era un serial rusesc cu Anastasia...nu stiu cum). Problema era ca Antena 1 a fost mereu neserioasa si neprofesionista. Evident ca serialul nu incepea niciodata la ora scisa in programul tv, uneori nu era difuzat deloc, si sunau oamenii la ora 4 sa le ceara sa bage odata serialul pentru care ei s-au trezit atat de devreme. Eu nu am telefonat niciodata unei televiziuni, dar stiu oameni care au facut-o daca s-au trezit la 4 dimineata pentru un serial care nu s-a mai difuzat pentru ca probabil au adormit angajatii.
  • Iuli Iuli
    @Constantin Doina Penelopa, in joc sunt banii patronului, nu a telespectatorilor! Atata timp cat un produs nu merge bine, este scos. Si alte televiziuni au scos emisiuni din cauza ca nu faceau audienta tinta
  • geo geo
    Cei de la programe de la KD parcă sunt aduși cu pluta...cum naiba să difuzezi un episod dintr-un serial de peste 3 ore...după care să mai dai un episod din alt serial, alte câteva ore bune. Înțeleg că vor să termine mai repede și cu noul serial pentru a îi face loc lui Kosem - partea a 2 -a. Dar întreb, nu ar fi fost mai convenabil să difuzeze de luni până miercuri un serial iar joi și vineri alt serial ?
  • Constantin Doina Penelopa Constantin Doina Penelopa
    Susțin comentul Anei Manole! Nu mi-i se pare normal sa pui un telespectator in fața unui anunț dat de o televiziune de a ÎNTRERUPE UN SERIAL PUR SI SIMPLU prin simplul fapt ca patronatul unei televiziuni consideră că scade SUBSTANȚIAL ÎN AUDIENȚA!!! Poate ca telespectatorul in cauza A RĂMAS CU OCHII IN SOARE si se gândește prin ce metode poate continua vizionarea unui serial întrerupt cand încercau să înțelegi ceva din subiectul respectiv ☆ Consider ca este potrivit de a gasi o formulă ptr a se difuza si Serialul In Bataia Inimii !! Chiat daca un patron simte ceea ce ii cteste sau nu AUDIENȚA, consider ca Publicul Trebuie sa FIE PRIORITAR ȘI SĂ I SE DEA OPORTUNITATEA SA ISI ALEAGA SINGUR CEEA CE ÎI PLACE !!! NU NEAPĂRAT CEEA CE DORESTE PATRONATUL !! DACA IMI ADUC BINE AMINTE ASA S-A INTAMPLAT SI CU SERIALUL SULEYMAN MAGNIFICUL difuzat sâmb si dim in reluare de la 9,15 -11,30! A fost întrerupt BRUSC!! Nimeni nu stie de ce !! Inlocuit fiind cu Tamam! Nu am vazut LOGICA ☆ CONSIDER CĂ ȘI SERIALUL ÎN BĂTAIA INIMII trebuie să aibă respectul cuvenit din partea patronatului Kanal D ☆
  • Beny68 Beny68
    Care este motivul
  • Ana Manole Ana Manole
    Indiferent ce seriale prefera fiecare, adevarul este ca romanul nu este obisnuit cu seriale intrerupte brusc, pentru ca nu au audienta. Prima data in Romania, s-a intrerupt un serial prin 2003-2004, o telenovela braziliana ''Capsune cu zahar''. Lumea a fost socata, nu mai intalnise asa ceva, sa i se taie macaroana. De bine, de rau, cu sau fara audienta, televiziunile romanesti duceau serialele pana la capat.
    In prezent, asteptarile sunt aceleasi, romanii vor serialele pana la ultimul episod, chiar daca mai au doar un singur telespectator.
    Nu stiu cum o fi mai bine.
  • Costi Costi
    M-aş bucura daca emisiunea WowFâs ar fi scoasă definitiv din grilă!Dar cum au destui oameni "inteligenți" care să se uite la ei presupun că speranța mea moare..
  • N N
    În bătaia inimii este un serial foarte bun. Problema in acest moment este că publicul telespectator a fost obișnuit cu un alt registru de film iar acesta este diferit. În câteva zile cu siguranță nr telespectatorilor va revenii la vechile limite.
  • Alina Alina
    Joia fara Iulia Albu e ca nunta fara lautari. Sunt foarte trista!
  • Iuli Iuli
    Mai bine ar baga serialul sambata si duminica, de la 23:15 nu cred ca mai are cineva chef sa stea sa se uite la un serial de 2-3 ore, proasta inspiratie

Trimite un comentariu

sus