Skip to main content

VIDEO. Agenţia Naţională Antidrog, campanie de prevenire a consumului de canabis „Pot Altfel”

 
VIDEO. Agenţia Naţională Antidrog, campanie de prevenire a consumului de canabis „Pot Altfel”

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va recomanda televiziunilor şi radiourilor sa susţină campania de prevenire a consumului de canabis „Pot altfel”, ce va fi derulată, începând de astăzi.

Publicitate

Campania se va derula în perioada septembrie 2017 - iunie 2018.

Reprezentantul Agenţiei Naţionale Antidrog a venit în faţa CNA pentru a susţine campania ce se va derula la nivel naţional o campanie de prevenire a consumului de canabis în rândul elevilor, care are, printre altele, şi o componentă de media.

Monica Ioniţă, reprezentant al Agenţie naţională antidrog: Data lansării campaniei este astăzi, este o campanie naţională. Îşi propune activităţi de prevenire în şcoli, licee şi universităţi. Avem şi un spot al campaniei. Spotul este noncomercial. Dorim să atingem cât mai mult din populaţie prin intermediul acestui spot.
„Canabisul a reieşit în urma studiilor ca fiind cel mai consumat în România şi în Europa.”, a mai spus Monica Ioniţă.

Pe de altă parte, Florin Gabrea, membru CNA, a remarcat că mesajul campaniei „Pot altfel” înseamnă că pot cu alte droguri.

„Alternativa la consumul de canabis este prin activităţi de timp liber, asta e acel pot altfel, adică pot şi fără consum de droguri”, i-a răspuns reprezentanta Agenţiei Naţional Antidrog.

Gabriel Tufeanu, membru CNA – „Spotul este, fireşte, adresat unei categorii de vârstă, tineri sau adolescenţi. Nu ştiu dacă la această vârstă acest spot este perceput de ei. Ei sunt reticenţi la orice le spune o autoritate, un profesor, un părinte. ”

Spotul campaniei, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Principala problema in patria noastra este alcoolul. Si cainele meu stie asta. Probabil au fumat legale, altfel nu-mi explic.
  • mile mile
    Nu mai degraba o campanie anti-alcool ?
    Nu am vazut pe numeni ca dupa un joit sa iasa cu toporul pe strada la Vaslui .
  • para para
    Asta-i culmea, dupa ce au murit zeci de tineri din cauza "etnobotanicelor" legalizate de dragii nostri politicieni si n-a infundat puscaria niciunul pentru ca au legalizat de fapt niste otravuri, acum se face o campanie impotriva canabisului, adica a plantei care trebuia legalizata in primul rand si n-ar mai fi murit nimeni, nu mai ajungea nimeni la spital. Pe de alta parte, daca esti politician si dai un tun de milioane de euro iei cu suspendare dar daca esti prins cu doua jointuri in buzunar moaaaaaaaa, nino nino nino, deranj maxim, e cu executare, cand tu de fapt nu deranjezi pe nimeni, vrei doar sa fii lasat dracu in pace sa te distrezi cu prietenii. E o lume din ce in ce mai bizara asta in care ne incapatanam noi romanii sa traim.
  • Marius Marius
    mergea o campanie anti tutun sau anti alcool ca tot e considerat alcoolul drog gateway.se cheltuiesc inca odata banii statului aiurea.
  • F F
    Vai de noi. Când a început sa se legalizeze mai peste tot, noi facem campanii antidrog? Sa facem, dar pentru niște droguri mai serioase, nu pentru astea care teoretic creează mai putina dependenta decât tigarile.

Trimite un comentariu

sus