Skip to main content

VIDEO. Arsenoaiei & Mătăşel semnează noua campanie Altex „Nicio casă fără laptop”

 
VIDEO. Arsenoaiei & Mătăşel semnează noua campanie Altex „Nicio casă fără laptop”

Agenţia Arsenoaiei & Mătăşel a preluat contul de creaţie, pe divizia de laptopuri, a retailerului Altex. Agenţia semnează primele trei spoturi lansate deja pe TV, sub sloganul „Nicio casă fără laptop”

Publicitate

Campania are trei execuţii TV ce exemplifică situaţii in care consumatorii folosesc laptopul in fiecare zi: pentru proiecte de freelancing sau pentru dezvoltarea pasiunilor, pentru planificarea călătoriilor sau pentru a transforma temele copiilor in momente de distracţie sau de aprofundare a unor teme de cultură generală, anunţă reprezentanţii agenţiei de publicitate.

„Ne bucurăm foarte tare ca lucrăm din nou pentru Altex. Este un brand de suflet, un brand autentic românesc de care ne leagă multe poveşti frumoase.” a declarat Răzvan Mătăşel, strateg la agenţia Arsenoaiei si Mătăşel.

Reamintim că Răzvan Mătăşel a lucrat mai mulţi ani pe contul Altex, pe vremea când se ocupa de stategie la Leo Burnett. El s-a ocupat inclusiv de campaniile TeleTech tot pentru Altex.

Nicoleta Ghinea, marketing manager Altex: „Ca lider al pieţei de retail eletro-IT, Altex are rolul de a creşte piata. Prin campania “Nicio casă fără laptop”, compania isi propune sa crească categoria laptopurilor, un produs a carui achiziţie este mereu pusă in raport cu gadgeturile de tip smartphone si tabletă. Abordarea gândita impreună cu agenţia pune foarte bine in evidenţă beneficiile produsului – proiectele importante se fac pe laptop.”

Din echipa de proiect au făcut parte: Nicoleta Ghinea – Marketing Manager (Altex), Răzvan Mătăşel – Partner&Strategy Director (Arsenoaiei si Mătăşel) şi
Emilian Arsenoaiei – Partener&Creative Director (Arsenoaiei si Mătăşel).

Altex - Expediţia

Altex – Arbore Genealogic

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Naumovici Bogdan Naumovici
    "El s-a ocupat inclusiv de campaniile TeleTech tot pentru Altex".

Trimite un comentariu

sus