Skip to main content

VIDEO. Fashion Days lansează campania de toamnă, centrată pe oameni obişnuiţi

 
VIDEO. Fashion Days lansează campania de toamnă, centrată pe oameni obişnuiţi

Odată cu ezonul toamnă/iarnă vine şi campania magazinului online Fashion Days, de promovare a colecţiilor pentru anotimpul rece. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obişnuiţi şi a situaţiilor reale, din viaţa de zi cu zi, anunţă reprezentanţii Fashion Days.

Publicitate

Spotul publicitar din cadrul campaniei a fost realizat de către departamentul de creaţie şi producţie Fashion Days, împreună cu agenţia de creaţie Graffiti BBDO şi casa de producţie DeFilm Production, fiind filmat de Barna Nemethi, regizor şi Alex Gâlmeanu, DOP al producţiei, care a realizat şi pictorialele sezonului, în calitate de fotograf al campaniei.

„Ideea de real people reflectă o abordare cu totul nouă pentru brandul Fashion Days, care îşi propune să se apropie mai mult de clienţii săi prin comunicarea de brand. Conceptul creativ al noii campanii a pornit de la analiza nevoilor şi înţelegerea motivelor intrinseci care stau la baza comportamentelor de cumpărare ale clienţilor şi vorbeşte despre rolul pe care îl au hainele în obţinerea succesului, atât în plan profesional, cât şi pe plan personal”, mai spun aceştia.

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days:

„Pentru a găsi acele persoane potrivite să ilustreze mesajul noii campanii, timp de o lună, ne-am întâlnit cu peste 100 de oameni, zăriţi în cafenele, persoane recomandate de prieteni şi chiar colegi. În selecţia personajelor din campania de lansare a sezonului toamnă/iarnă, am pus accentul mai mult pe autenticitate şi mai puţin pe perfecţiunea jocului actoricesc. Introducând noul concept, real people, ne dorim să arătăm că oricine se poate simţi în trend şi confortabil, în acelaşi timp, nevoie pe care am observat-o analizând mixul de clienţi Fashiondays.ro şi selecţia de produse incluse în comenzile plasate de aceştia. Aducem astfel un argument în plus în sprijinul ideii că ţinutele pe care le porţi îţi conferă mai multă încredere pentru a face faţă cu succes provocărilor zilnice.”

Despre comportamentul de consum:

„Analizând comportamentul de consum al celor peste 700.000 de clienţi care comandă de pe Fashion Days în România, Bulgaria şi Ungaria, se remarcă predispoziţia spre o viaţă activă, motiv pentru care, peste 70% din comenzi sunt plasate de pe dispozitivele mobile, direct din aplicaţia Fashion Days sau din browser.

În topul brandurilor pe care clienţii şi le doresc şi le adăugă în mod frecvent în secţiunea FAVORITE sunt: NEXT, GUESS, Fossil, Desigual, Puma, United Colors of Benetton.

Campania toamnă/iarnă introduce 27 de branduri noi pe Fashiondays.ro, printre care: Bronx, Cheap Monday, Folli Follie, Michael Kors Studio, Minnetonka, Norton, Pippi.

Noua campanie de comunicare Fashion Days va beneficia ajunge în toate cele trei ţări în care activează, fiind prezentă pe TV, online, print şi activări în social media.

Echipa Fashion Days, care a lucrat la campania de toamnă

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer
Teodora Şaguna, Head of Brand Marketing & PR
Iulia Sas, Creative Director
Ionela Grigore, Brand Manager
Raluca Monac, Content Marketing Manager
Denna Cojocariu, Copywriter
Anca Giupana, Head of Content Production
Cătălina Ivan, Stylist & Studio Coordinator
Ana Popa, Stylist

Graffiti BBDO

Titus Dumitrescu, Creative Director
Ioana Mihai, Strategic Planner
Mihai Calotă, Art Director
Vlad Socianu, Art Director
Alex Tocilescu, Copywriter
Oana Preda, Senior Account Manager
Andreea Sandu, Client Service Director

Regizor: Barna Nemethi
Fotograf: Alex Gâlmeanu
Muzica: ‘Sunology’ – The Amsterdams

Casa de producţie: DeFilm Production
Producător: Radu Stancu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un om obisnuit un om obisnuit
    Eu sunt un om obisnuit si ma imbrac din Dragonul Rosu.

Trimite un comentariu

sus