Skip to main content

„Meciul” zilei pe TV: X Factor întâlneşte Vocea României

 
„Meciul” zilei pe TV: X Factor întâlneşte Vocea României

Astăzi este ziua X. X Factor. Show-ul de talente al Antenei 1 debutează astăzi cu cel de-al şaptelea sezon, de la ora 20.00. Juraţii rămân aceiaşi Horia Brenciu, Delia, Carla`s Dreams şi Ştefan Bănică.

Publicitate

Show-ul a fost programat duminica doar la debut. Potrivit programului, următoarea ediţie X Factor va fi vineri, de la 21.00.

În acelaşi timp cu marea premieră Antena 1 organizează Ziua X, ce reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara.

Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi, începând cu ora 17.00.

Tot astăzi, Pro TV a pus la bătaie a doua ediţie a show-ului Vocea României, începând de la 20.30.

Prima TV are diseară Schimb de mame, în timp ce pe Kanal D va fi emisiunea de reportaje Asta-i România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    de ce sa ma blocheaza ?
  • F F
    Îl pot bloca și pe mile. Ambii sunt niște troli. Deci scăpați de amândoi.
  • circo circo
    nu inteleg de ce paginademedia.ro ii permite unui fake mile sa scrie. poate verifica adresa de email introdusa de celalalt mile si il poate bloca pe fake. deja este obositor.
  • Gogu Gogu
    Deja pagina de media e penibila ca accepta comentariile acestui mile, fake. Ei care se bat cu caramida in piept: derapaaaaj, derapaaaaaj!!! Am inteles, o data, de doua ori, de zece ori, dar ce e mult devine agasant si de prost gust. Se mai crede si spiritual. Aceleasi glume repetate in fiecare comantariu. Un ratat care probabil a visat sa scrie si el pe la catavencu sau un pui de ajutor de caine lup prin fo agentie de publicitate de doi bani. Daca nu cumva, un spalat pe creier care se inchina la "#rezist". Mi-e scirba!
  • Adi Adi
    Mare analist!Are dreptate CXN
  • mile mile
    cxn , cine te crezii de iindrasnesti sa te ei de mine, ce daca sant nalfabet , eu ma pricep la televiziune , si sant mare analist , foarte apreciat de fani anten 1 , asa ca ceocu mic
  • marian marian
    Audiente ceva de aseara filmul Pro versus te cunosc din ,,,,,,,,,,,
  • CXN CXN
    @mile:Tu ce ai?Esti nebun?Peste tot lauzi antenele zici ca-i centrul universului.In plus,scrii infect!Altceva n-ai de facut?Du-te la scoala si mai pune-ti creierul la treaba.
  • mile mile
    cu siguranta xfactor va fii peste voce romaniei , ca are juratii cu prizala publicul a1, cel fra preamult scoala , si asta e foarte numeros, asa ca mine , si stapanul meu ddon professor spune ca anten 1, e cel mai urmarita televiziune din galacsie si din intreg universul, si nam eu dovezii sal contrazic
  • Alex Alex
    Voceaaaa. Doar vocea conteaza..
  • Iuli Iuli
    top national, urban si comercial:
    1. ProTV
    2. Antena1
    3. Kanal D
  • mile mile
    eu zic asa : national
    1.612.000 Pro
    1.358.000 Antena

    Iartă-mă stăpâne !

Trimite un comentariu

sus