Skip to main content

Ziua premierelor: The Wall, Visuri la cheie, Cârcotaşii plus un nou serial turcesc

 
Ziua premierelor: The Wall, Visuri la cheie, Cârcotaşii plus un nou serial turcesc

Antena 1, Pro TV, Kanal D şi Prima TV au astăzi emisiuni noi sau sezoane noi ale unor emisiuni vechi.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă noutăţile zilei:

Reamintim că, toamna aceasta, prime-time-ul Antenei 1 începe la 20.00, în ce priveşte emisiunile de divertisment. Astăzi, de la 20.00 începe show-ul The Wall, pariul postului pentru această toamnă. Game show-ul produs de Mona Segall şi filmat în Polonia are trei difuzări pe săptămână a câte o oră. Vom vedea The Wall şi joi şi vineri tot de la 20.00. X Factorul va rămâne şi el tot vinerea, dar de la 21.00.

De la 21.00, la Antena 1 va debuta un nou sezon al serialului creat de Mihai Bendeac, Băieţi de oraş. Noutatea acestui sezon este actorul Alex Bogdan, cunoscut din Mondenii. (detalii despre serial, pe PaginadeSeriale.ro)

La Pro TV începe astăzi, de la 20.30, un nou sezon Visuri la cheie, cu acelaşi prezentator, Dragoş Bucur. Echipa emisiunii va ajuta o familie din localitatea Nedelea.

Prima TV revine, de la 20.30, cu un nou sezon al emisiunii de satiră Cronica Cârcotaşilor, cu Ioana Petric, Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş prezentatori.

Kanal D a schimbat un serial turcesc cu altul. Postul difuzează din această seara o nouă producţie: Patria mea eşti tu, avându-i în rolurile principale pe Halit Ergenc, care l-a intruchipat pe Suleyman Magnificul, şi pe Berguzar Korel, soţia acestuia, cunoscută pentru rolul din "1001 de nopti".

Decizia Kanal D vine după ce serialul În bătaia inimii, care a debutat pe 4 septembrie, a adus la prăbuşirea postului în audienţe. Spre exemplu, luni seara, după ce au început show-urile de forţă ale Pro TV şi Antena 1, postul Kanal D a coborât pe trei la nivel naţional şi pe cinci la oraşe şi pe publicul comercial. Cifrele integrale, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    fake mile , nu te chimui degeaba , tu nu ai cele necesare sa inveti ceva
  • mile mile
    Serialul de pe Kanal D a fost nesperat de bun . Istoric , despre razboiul greco-turc de dupa primul razboi mondial si ocuparea Izmirului de catre Grecia . Mai invat si eu istorie .
  • F F
    The Wall a fost bun. Nu sunt sigur dacă e neapărat de prime time, dar în afară de doua trei chestii tehnice nu prea ai ce sa reproșezi emisiunii. Formatul e bun, prezentatorul e fresh, chiar dacă momentan e poate mai timid. Chiar sunt curios dacă emisiunea va prinde. Dacă nu, eu zic ca merita încercată și la alta ora.
  • Gibson Gibson
    The Wall durează doar o ora ? Cam dezamăgitor...
  • dan dan
    din pacate the wall nu va trece de 1 mil de telespectatori..visuri la cheie are pe editie 2 mil iar acel serial nu cred ca va prinde cred ca lumea s a sturat de turcisme,,prima nu conteaza de multa vreme a fost o data cronica de cand cu revenirea lu individul ala care stim ce a facut greu mai poti privi la arogantele lui...
  • marian marian
    Sper ca turcismele astea sa se termine odata ca aproape toate televiziunilene ne au sufocat ,multa lume am vazut ca vor telenovele ,mexicane sau braziliene ce era in trecut si pe deasupra este si o limba urata
  • Iuli Iuli
    @F, Antena mai bine investea in Chefi, iUmor si X Factor (montaje, sunet, etc.) in loc de The Wall, sau mai bine il bagau sambata in loc de Te cunosc.
  • binggle binggle
    asa mare tam tam a facut si cu emisiunea Castigi in 60 de secunde prezentata pe atunci de Dan Negru...
    Pun pariu ca The Wall, Marele ZId de pe Antena 1 o sa treaca pe locul 3 in audiente
  • marian marian
    Care emisiune F . este un joc cu bile maine seara se intersecteaza cu Las Fierbinti de la 20 , si cred ca in seara asta Visuri ii va bate
  • F F
    Pariul toamnei se da în aceasta seara cu The Wall. 3 zile din săptămâna Antena depinde de aceasta emisiune.

Trimite un comentariu

sus