Skip to main content

AUDIENŢE. Chefii au luat oraşele şi comercialul, Gospodarii au prins ţara

 
AUDIENŢE. Chefii au luat oraşele şi comercialul, Gospodarii au prins ţara

AUDIENŢE. Lunea trecută a fost seara Gospodarilor, lunea aceasta a seara Chefilor.

Publicitate

Dacă săptămâna trecută Gospodar fără pereche (Pro TV) era peste Chefi la cuţite (Antena 1) pe toate targeturile, aseară bucătarii au fost în câştig.

Emisiunea de pe Antena 1 a fost mai urmărită decât Gospodari la oraşe şi pe publicul comercial 18 49 de ani.

Gospodar fără pereche a fost pe primul loc doar la nivel naţional.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de luni, 30 octombrie, pe intervalul Gospodar fără pereche/Chefi la cuţite:

NAŢIONAL. La nivel naţional, Gospodarii au fost văzuţi de 1,9 milioane de români pe minut. În acelaşi timp, peste 1,5 milioane de români se uitau la Antena 1. Mult în urmă, pe locul trei, a fost Kanal D.

URBAN. Chefii au avut primul loc la oraşe, cu aproape 950.000 de telespectatori media. Emisiunea de la ţară de pe Pro TV a fost la 30.000 de telespectatori distanţă.

COMERCIAL. Emisiunea culinară a prins mai bine în această săptămână pe publicul comercial: peste jumătate de milion de telespectatori între 18 şi 49 de ani, cu 50.000 mai mulţi decât aveau Gospodarii de pe Pro TV.

Pe segmentul comercial, audienţa Kanal D a fost de patru ori mai mică decât a Antenei 1.

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecţie Gospodar fără pereche- Chefi la cuţite (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 1.922.000 10.7 22.7
2 Antena 1 1.556.000 8.7 18.4
3 Kanal D 672.000 3.7 7.9
4 Digisport 412.000 2.3 4.9
5 Romania TV 391.000 2.2 4.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecţie Gospodar fără pereche- Chefi la cuţite (20.30 - 22.30), în mediul URBAN

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 943.000 9.7 20
2 Pro TV 917.000 9.4 19.4
3 Kanal D 440.000 4.5 9.3
4 DigiSport 1 316.000 3.2 6.7
5 Romania TV 251.000 2.6 5.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecţie Gospodar fără pereche- Chefi la cuţite (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 532.000 11.9 27.9
2 Pro TV 487.000 10.9 25.5
3 Kanal D 134.000 3 7
4 DigiSport 1 117.000 2.6 6.1
5 Prima TV 62.000 1.4 3.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Cifrele confruntării Chefi la cuţite - Gospodar fără pereche de săptămâna trecută, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Să postați și audiențele emisiunilor pe octombrie 2017.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    EXCLUSIV! Fort Boyard va fi inlocuit cu filme. Asa cum m-am asteptat inca dupa a doua editie, incepand din aceasta saptamana ProTV inlocuieste Fort Boyard cu filme. Duminica, 5 noiembrie, de la 20.30, ProTV a programat filmul Furios si iute in viteza a 5-a.
  • mile mile
    care e problema , un cetatean, nu te lasa cineva sa te uiti la mizerii, avem dreptul sa-i supunem oprobiului public pe cei care inainte criticau aceste emisiuni, iar acum se uita la ele , ne mai miram de ce supravietuitorul nu a prins in romania , apropo , pro tv se lauda doar cu comercial , oare de ce
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Lunea si martea, este cea mai interesanta batalie din aceasta toamna, cu schimbari de lider de la o saptamana la alta. Cred ca ambele televiziuni se pot declara multumite, avand invedere ca diferentele sunt foarte mici. @mile, AM doar o simpla intrebare: ce intelegi prin a spulbera?
  • Un cetatean' Un cetatean'
    Alo, Politia, un individ se pare *** de la ***, *** de Mile, traieste in zona Moldova Noua, a pus mana pe un PC legat la internet si se crede mare analist media, dar nu e capabil sa scrie corect romaneste. Daca il vede cineva *** :)
  • Alex Alex
    mile, nu comentez asa cum faci tu cine a fost in fata cui. bravo celui care a fost.
    mile, nu lucrez in publicitate si nu sunt interesat ca tine de cifrele pe comercial. asta sa ii intereseze pe cei vizati.
    mile, nu ma intereseaza ca pe tine cine la ce se uita. sa se uite fiecare unde vrea.
    mile, nu ma laud ca tine ca ma uit la emisiuni culturale sau de cultura generala si cu greu te folosesti de limba romana pe care o si sodomizezi in forma continuata dar macar ma exprim coerent.
    mile, nu spun ca tine care emisiune e buna si care nu. eu pot sa spun ce emisiune imi place si de ce si ce emisiune nu imi place si de ce.
    mile, nu jignesc, asa cum faci tu, batranii sau pe cei care locuiesc in mediul rural.
    mile eu cred ca indeplinesti foarte multe conditii pentru a te inscrie in categoriile blamate de tine
    mile, comentariile tale nu trebuie sa fie moderate ci corectate.
    mile tu esti vulgar si jignitor si de aceea ar trebui sa fii moderat.
  • Iuli Iuli
    @mile, daca Antena 1 a spulberat Pro Tv duminica, 29 oct. (interval iUmor. La intersectie cu Fort B. 8.2 - iar A1 9.8), cu doar 2,7 puncte, ce sa mai zicem de audienta de joi? Ca ProTV a nimicit Antena? Cand Las Fierbinti avea 12.2, iar Antena doar 5.5.
  • mile mile
    alex, tu ca privitor *** , esti la categoria in plus , duminica antena a spulberat pro tv , avand doar 7 pe comercial, iar antena 9,7 , pro a devenit asemanator cu antena 3 si romania tv ca public , din aproape 2 milioane de telespectatori , doar 400 000 sunt pe comercial , in rest batrani si sateni
  • Mihai Mihai
    @mile, daca la Gospodari nu te uiti, la Insula nu te uiti, si mentionezi ca te uiti numai la emisiuni de cultura generala(care nu stiu cate sunt dar nici una la A1), pe ce baza faci aprecierea ca o emisiune e buna si alta nu e buna.
  • iche iche
    mile, am sa te rog sa-mi precizezi locul in care am spus ca telespectatorii sunt "prosti". ai ce ai cu matrimonialele, nu stiu de unde pana unde. eu nu v-am jignit si cer sa ma respectati, daca aveti bunul simt. Pacat ca acest site permite cuvinte jignitoare la adresa celor care scriu din pasiune aici, nu din pura manipulare ca acest mile
  • Alex Alex
    eu din articol am inteles ca per total la Gosopodari s-au uitat mai multi oameni decat la Chefi.
    de la mile am inteles ca dupa el oamenii educati sunt cei din mediul urban. cred ca mile a vazut orasele doar pe Google Maps. daca totusi locuieste in mediul urban, eu ma mut la tara.
  • mile mile
    pai tocmai doru , ca pe voi va deranjeaza aceste emisiuni , de aceea va spun sa taceti cu insula daca va uitati la ceva asemanator, eu nu ma uit , asta e diferenta , asa ca nu aveti dreptul sa mai comentati de calitatea tv din romania , ca tot voi va ingrijorati de ce supravieuitorul nu a prins, acum stiti
  • Doru Doru
    "mile", vezi ca "imperecheri" sunt si la "Insula Iubirii", de ce nu mentionezi si asta ?
  • mile mile
    iche , iata unde era o mare luptatoare contra mizerilor televizate , cum ne spuneai tu de romanii care se uita la matrimoniale , ca sunt prosti, vai de tine , tu vorbesti de iumor , in comparatie cu imperecherile proteviste , publicul e preponderent urban, deci si mai educat , fara rural e rau pt pro
  • F F
    Mile, cearta-te cu altcineva.

Trimite un comentariu

sus